Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ישנו סיכוי סביר כי בקרוב אשדרג את הסט הקדמי אצלי ברכב. נכון להיום הקרוס הקטן יושב במקום בטוח ויבש בדלת ולא דרש חיווט מיוחד אך הקרוס המיועד (כנראה דוטק אוביישן) ישב בתוך הרכב וידרוש העברה של חיווט לוופר.

בספייס ישנו מעין שרוול שדרכו עוברים כל הכבלים מהרכב אל הדלת (נעילה מרכזית, חלונות חשמל וכו) כאשר בסופו יש קונקטור שניתן לנתק מהדלת אך ללא חציבה בקונקטור אי אפשר להעביר את הכבלים בצורה "יפה".

התוכנית:

טוויטרים יחוברו על החיווט המקורי של הרכב

וופרים יקבלו חיווט בריא יחסית (2.5 מ"מ)

האם למישהו יש ניסיון עם הנושא?

כל מידע יתקבל בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

רענן יש לך שם יפה.:wink:

נסע למצוא חור פשוט בדלת שמוסתר ע"י פקק מגומי שחור,ברוב הרכבים יש כזה ,לא זוכר היכן ממוקם בפיאט.

אם לא,ובאמת אין דבר כזה,לקדוח בצד הדלת עם מקדח קוני,וסגור עם גומית מעבר לפי הקוטר.

ג'ובני

פורסם

נדמה לי שנכתב כבר די הרבה בנושא וכדאי להריץ חיפוש.

אני מזהיר ומסייג - אם אין לך ידים טובות, תן למתקין מקצועי לבצע את החלק הזה לפחות.

השיטה הטובה ביותר היא להעביר את הכבל דרך הקונקטור המדובר.

יש לפרק את הקונקטור ולאתר בו איזור ללא חיבורים, שיהיה מספיק גדול לקידוח ולהעברת הכבל דרכו.

יש לקדוח בזהירות באותה נקודה ובנקודה המקבילה בצד הקונקטור שברכב (לצורך כך יש לפרק את הקונקטור מגוף הרכב).

לפני שממשיכים יש לוודא שהקונקטור נסגר כהלכה (ללא שבבי פלסטיק בדרך) ושכל המערכות בדלת (נעילה, חלונות וכו') מתפקדות.

מדובר בעבודה עדינה ואפשר בקלות לגרום לנזקים. לעתים, גם השחלת הכבל החדש דרך השרוול - יחד עם שאר הכבילה שעוברת בו גם כך - היא כאב ראש רציני.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

תודה לשניכם.

ביצעתי חיפוש עוד לפני שהעליתי את השאלה לאוויר. בשרשורים שמצאתי נכתב הרבה בכלליות על הנושא אך אף אחד לא דיבר ספציפית על הקונקטור של הפונטו. חשבתי, אולי יש מישהו שכן מכיר את הקונקטור טוב ויוכל לומר לי בודאות היכן ניתן לקדוח בו.

אמצא איזה יום שיש לי בו קצת זמן לשחק ואנסה לפרק ולראות מה הולך שם.

בסה"כ ידיים ברמה סבירה יש, כלי עבודה יש ותקווה להצליח גם יש.

הנושא ייבדק בקרוב.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...