Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ולילה טוב! אתמול הייתי עם חבר שלי בים ושחיתי להנאתי ליד החוף,במקום יחסית רדוד החלטתי שאני שוחה בחתירה והיד שלי נדפקה במשו ונדקרתי,ישר רציתי לראות מזה וראיתי שזה משהו אפור,טיפה נלחצתי וטפסתי את זה עם החולצה שלי,כש הייתי בטוח שכבר אין כלום עליה פתאום אני רואה שנתפס עליה איזה שהו דג עם קוץ ענקי על הגב.ממש ממש נלחצתי כי אני ידוע איזה ארס לא נחמד יש לחלק מן הדגים בסנפיר ולא בא לי בטוב ללכ תלבית חולים.הלכתי כולי לחוץ למציל ושאלתי אותו מה דקר אותי הוא אמר שזה שפמנון ואין מה לדאוג זה רק דקירה.נרגעתי והלכתי הלאה אחרי זמן מה כמה ילדים רצו עם דג כזה ביד ועצרתיאותם שיזהרו ממנו.אז הלכתי בים כמו פרנואיד כי פחדתי שאני אדרוך עליו וזה לא יהיה נחמד.

עם הזמן גיליתי שיש המון כאלה על החוף ואפילו כמה מהם נסחפו עם הזרם וכנראה החזירו את נשמתם לבורא.

השאלה שלי היא מזה החיה הזאת? בררתי על שמפנון ובויקיפדיה כתוב שהו חי במים מתוקים אך זה לא הגיוני שפגשתי כמה כאלה בחוף ים של ת"א.

האם יש זן מיוחד שאני לא ידוע עליו?

הדג הזה מאוד דומה לשפמנון רגיל ומזכיר את שפמית ארסית(תודה לאל שהוא לא היה ארסי ולא היה לו את הקוץ הנחמד שיש לשפמית).

האם יש למישהו מושג באיזה דג מדובר? ומדוע הוא כה נפוץ ברצועת החוף של ת"א?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לפחות היית מצלם עם הפלאפון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

צודק טעות שלי=\

פורסם

ממש ממש ממש דומה רק בלי הקוץ הלבן הזה,חוץ ממנו זה בול אותו דג!

יכול להיות שמדובר זן מיוחד בלי הקוץ הארסי? אבל רציני זה פשוט 1:1 רק בלי הקוץ הלבן.

פורסם

הדבר הארור הזה יוצא בכמויות ומציק אם נמצאת להקה ליד אזור הדיג.

רצוי לגשת לטיפול לאחר עקיצה מדבר כזה כי יש סיכוי להתנפחות אדירה במקום העקיצה.

לפני כשנתיים היתי בתל ברוך והיו שם דייגים עם רכב שטח על החוף, אחד מהם נעקץ וחשב שלא יקרה כלום, אחרי חצי שעה הכף יד התנפחה לו כמו כדור טניס והם זרקו את כל הציוד על האוטו ונסעו משם מהר לבית חולים.

ושפמנון יש בכנרת ולא בים.

השפמית ארסית היא פולש אם זכור לי נכון שהגיע מאילת (כמו גם הארס\קומוניסט)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה קרה לי ביום שלישי ומאז לא קרה כלום אז כנראה שהיה לי פוקס:) בכול אופן הדג הזה היה כמו זבל! ספרתי אולי 10-15 דגים כאלה וזה עוד רק בחוף שאני שחיתי בו.

אני מעדיף כבר אבו נפחא לפחות היא לא יכולה להזיק מי יודע מה עד שאני לא אוכל אותה..:roll:

• תוכן חדש...