Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את הצליל הזה כשפותחים/סוגרים את הרכב, הבעיה אצלי שהוא פעם עובד ו10 פעמים לא, אני דיי בטוח שהבעיה היא בחיבורים, רק שאני לא יודע איפה הוא נמצא ואיך הוא נראה.

פורסם

אולי בעייה לא ברמקול, אלא סויטץ' בדלת?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו שצבי אמר יותר הגיוני שהבעיה במתג הדלת כל שעלייך לעשות זה לראות האם כאשר הרמקול לא מצפצף והדלת פתוחה מנורת השירות ברכב דולקת אם גם היא לא אז כנראה שמקור הבעיה במתג הדלת.

×
×
  • תוכן חדש...