Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי למכון בדיקה (430 ש"ח), וברמת העיקרון אין בעיות יוצאות דופן (בשלדה, במנוע ובגיר).

הבעיות המרכזיות היו "רעש מערכת שסתומים", "נזילות שמן", "תושבות מנוע פגומות";

"בלימה לקויה", "חופש ונקישה בציריות". כתוב גם "נקישה ושהייה בשילוב הילוכים ובהחלפות הילוכים".

לרוב מדובר בכסת"ח, כי אין מדובר בדברים דחופים, אם כי מה שכתוב בשורה השנייה דווקא כן דורש תיקון, למיטב הבנתי את הבודק מבין השורות. אם כי, כאמור - אין מדובר בממצא חמור הדורש טיפול דחוף.

העניין הוא שיש לי עדיין ספקות לגבי האוטו. אני קצת חושש מלקנות את המכונית הזו - היא כבר אחרי 110,000 ק"מ וכל הזמן אני שומע אנשים שמפמפמים לי שיש בעיה עם הגיר בצרפתיות ולא להתקרב (הבודק עצמו, לפני הבדיקה, אמר שהוא עצמו לא מתקרב לצרפתיות!!!). אני יודע שהנושא כבר די נטחן, אך בכל זאת - אם יש אנשים שיכולים לזרוק לי מילה לכאן או לכאן בקשר לעניין זה בפג'ו אוטומטית, אודה לו מאוד.

אציין כי ברמת העיקרון האוטו הזה נחמד, יפה ומתאים למטרותיי, אך עדיין מפחיד אותי להוציא עליו 40,000 ש"ח (אגב, הוא יד 1).

תודה!

פורסם

הגירים של מזדה או פורד למשל לא שורדים יותר מהגיר של הפיגו ככה שאין לך מה להתרגש,בסה"כ הבדיקה נראית טוב.

• תוכן חדש...