Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גילוי נאות: האוטו לא שלי :-(. כל הפרטים + השאלות - מעדות שמיעה בלבד.

חברי, דניאל, בעל המיאטה, עמד בצומת והמתין לתורו לפנות שמאלה, משאית שפנתה אף היא שמאלה גירדה את פגוש הרכב, הפילה את תושבת המתז, והמשיכה בדרכה מבלי לעצור (המשמעות: אין פרטים. כל עלות התיקון על חברי)

בתור פתרון ראשוני הודבקה התושבת למקומה, מה שאומר שהיא לא יכולה להיפתח כלל.

מוסך מתמחה מיאטה (השם שמור במערכת) אמר שיש צורך להחליף פגוש + מתז, בערך 7000 - 8000 ש"ח אחרי עבודה ומע"מ ושמומלץ להפעיל ביטוח (המשמעות: השתתפות עצמית של 1500 ש"ח לערך + התייקרות הביטוח בשנים הקרובות)

הבנתי מדניאל שהמתז נשלף ומתיז באופן אוטומטי כשהמגבים מופעלים, אין הפעלה ידנית.

1. האם עשוי להיגרם נזק, נזילת מי שטיפה וכדומה, בגלל שהמתז הודבק ? האם יש מנגנון חשמלי שפותח את התושבת שעשוי להינזק מההדבקה (במידה ולא ניזוק כבר בתאונה...)?

2. האם הפתרון היחידי הוא אכן החלפת הפגוש כולו ? הפגוש שרוט קלות, לא סדוק כלל, כנ"ל תושבת המתז.

3. עיצות כלליות נוספות ?

תודה!

שי

01062009.jpg

פורסם

קשה לתת הערכה מבלי לראות את הרכב.

אני הייתי מנסה לפנות למוסכי פחחות לא מורשים כדי לקבל הצעת מחיר.

את הטמבון בטוח ניתן לתקן (לא חייבים להחליף) השאלה היא מה הנזק המכאני שנגרם למנגנון שפותח את השפריצר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אי אפשר לרכוש בנפרד רק את המנגנון של השפריצר?

הרי את הטמבון אפשר לתקן די בקלות (ע"פ התמונה בכל אופן)

למה צריך להחליף למעשה את הטמבון? כי המנגנון הזה הוא חלק בלתי נפרד מהטמבון?

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

שחברך יגש עם המכונית אל המומחים בתיקון פגושי וחלקי פלסטיק לרכב ואני מקווה שהם יוכלו לבצע תיקון הולם במחיר הגיוני:

"יו פלסט", רח' שונצינו 10 ת"א, טל' 03-5371704 או לרונן 057-7761888 או ליובל 050-5301316.

אתרם הנו www.u-plast.co.il

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ודבר חשוב נוסף, אם אכן העלויות גבוהות, הרי שגם הפעלת הביטוח תייקר אותו בכמה אחוזים בודדים, על פני 3 שנים.

זה עדיין לא יתקרב לסכום של 7000 ש"ח.

פורסם

שדון - זו בדיוק השאלה. המוסך (המורשה, המתמחה וכו'...) קבע כי על "שריטה קטנה" יש להחליף פגוש, האם זה משום שמנגון המתז / תושבת הוא חלק מהפגוש ולא ניתן לשיקום ? איך בדיוק העסק בנוי בפנים? (המוסך ראה את הרכב טרם הודבקה התושבת. אני לא, וגם לו הייתי רואה - לא הייתי יודע להגיד האם התושבת היא חלק מהפגוש)

רפי - תודה רבה, אני אפנה אותו אליהם, הוא תל אביבי, כך שיצא טוב :-)

rakuvi - אני עונה בלי לדעת את המספרים עד הסוף, אבל חשוב לציין שבמיאטה שום דבר שקשור בביטוח הוא לא זול, והפעלת הביטוח היא משהו שמנסים לדחות עד כמה שניתן...

תודה לכולכם!

שי.

פורסם
שדון - זו בדיוק השאלה. המוסך (המורשה, המתמחה וכו'...) קבע כי על "שריטה קטנה" יש להחליף פגוש, האם זה משום שמנגון המתז / תושבת הוא חלק מהפגוש ולא ניתן לשיקום ? איך בדיוק העסק בנוי בפנים? (המוסך ראה את הרכב טרם הודבקה התושבת. אני לא, וגם לו הייתי רואה - לא הייתי יודע להגיד האם התושבת היא חלק מהפגוש)

רפי - תודה רבה, אני אפנה אותו אליהם, הוא תל אביבי, כך שיצא טוב :-)

rakuvi - אני עונה בלי לדעת את המספרים עד הסוף, אבל חשוב לציין שבמיאטה שום דבר שקשור בביטוח הוא לא זול, והפעלת הביטוח היא משהו שמנסים לדחות עד כמה שניתן...

תודה לכולכם!

שי.

חכה לבעלי מיאטות. בטוח יש כאלו פה

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

• תוכן חדש...