Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה304 הוא לא בתיבה אטומה (חוץ מזה שהוא כפול..... :D -הייתי חייב לציין כיף לי לרשום את זה) והוא גם לא בנוי לזה

הוא סאב שונה לגמרי! מה305,זה לא רק הבדלים בעוצמה

הוא סאב פרי-אייר לעומת ה305 שהוא בכלל בנוי לתיבה אטומה......

קיצור,סאבים שונים לגמרי,וכן,לפי דעתי ה304 עובד הרבה(!) יותר מדויק

בכל זאת תשמע לפני הקניה.......והבדיקה הכי טובה לפי דעתי

אם אתה מכיר שני אנשים עם הסאבים האלו,פשוט תשמע את שני הסאבים על אותה מערכת,כלומר תחליף בין אחד לשני ותשמע את ההבדלים...

פורסם

אחי אני לא מסכים איתך בכלל

היה לי את ה304F הוא דפק חזק וטוב אבל עדיין ה305 טוב יותר..

ניראה לי הכול עניין של טעם :p

פורסם

זה ברור שהכל עניין של טעם

אני יכול אפילו להגיד שאני לא סובל את ה305 והכל בגלל שהוא לא מדויק....הוא עושה הרבה רעש,קשה לכוון אותו......לא אהבתי אותו ויש אותו לאיזה 5 חברים שלי

פורסם
זה ברור שהכל עניין של טעם

אני יכול אפילו להגיד שאני לא סובל את ה305 והכל בגלל שהוא לא מדויק....הוא עושה הרבה רעש,קשה לכוון אותו......לא אהבתי אותו ויש אותו לאיזה 5 חברים שלי

מסכים איתך..

פורסם

לגבי מה אתה מסכים?לגבי עניין הטעם או לגבי זה שה305 פחות טוב?.....למרות שהנושא פה הוא לא מה עדיף אלא מה הוא(!) מעדיף.

פורסם

אני מעדיף צליל מדויק ובאס קצר שלא מוזיז את כול האוטו ויש רעשין ביחד עם הבאס

תראו אני ממש לא מבין בזה ולא יודע איך להסביר אני רוצה באס שקרוב לזה שיש במסיבות

חלק ויפה....

איזה דגם עדיף

אם בכלל תבינו את מה שאני רוצה

פורסם
לגבי מה אתה מסכים?לגבי עניין הטעם או לגבי זה שה305 פחות טוב?.....למרות שהנושא פה הוא לא מה עדיף אלא מה הוא(!) מעדיף.

לגבי עניין הטעם..

:wink:

• תוכן חדש...