Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ישנו מחבר שנמצא מאחורי התא כפפות אצלי ברכב הוא מנותק משום מה.

אין לי מושג למה הוא שייך ולכן אני צריך את עזרתכם.

אני מאמין שאולי הוא קשור איכשהו לאופציית החימום במזגן, כי היא מבוטלת אצלי.

אם מישהו מכיר מזה ולמה הוא אחראי אודה לו מאוד.

חג שמח,

טל

IMG_3676.jpg

פורסם

אין קשר לחימום. החימום במכוניות בכלל אינו חשמלי, אלא מבוסס על חום נוזל הקירור של המנוע

כנראה הכנה לציוד אופציונאלי. יש לך חלונות מופעלי חשמל?

פורסם

אכן יש ברכב חלונות חשמליים.

אני יודע שהחימום ברכב עובד בעזרת חום המנוע אבל חשבתי שאולי יש איזשהו רכיב חשמלי שמפעיל אותו, הריי המנוע חם תמיד אבל לא תמיד נכנס חום לאוטו :) יש איזשהו שסתום אני מתאר לעצמי, ההשערה הייתה שהוא חשמלי ושככה ביטלו אותו.

תודה,

טל

פורסם

לפי מה שנראה לי וכמו ששמר אמר לעיל

זה חיבור אופציונלי

כמו שיש לך במחשב לדוגמא

יציאות מתח מספק כח ויש כמה "רזרביות" כדי שתוכל לחבר משהו בעתיד

שים לב שזה שקע פשוט עם מינוס ופלוס ולא איזו צמה או גיד כלשהו

ד"א בקשר לחימום ברכב

ידוע לך / הייתה לך בעיה עם הרדיאטור הפנימי?

אולי הייתה בו נזילה וביטלו אותו או משהו לא תקין דומה?

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

זה לא נראה לי שזה אופציונלי כי יש שם חיבור מחבר נקבה + זכר שמנותקים אחד מהשני, שני מחברים בצבע חום.

לגבי החימום.

אני לא יודע מה הייתה התקלה, אני מאמין התקלה האופינית שהלך רדיאטור חימום וניסיון לחסוך משהו כמו 1500 שקל בתיקון שלו.

בוצע מעקף למערכת קירור המנוע.

הפנסיונר שמכר לי את הרכב בא באמצע החורף עם חולצה קצרה וטען שאין לו צורך במזגן חימום ולכן לא תיקן :)

בברכה,

טל

IMG_3676.JPG

פורסם

עכשיו כשהסברת שאלה זכר ונקבה, בא לי רעיון.

למיטב זכרוני, ב-106, תריס בחירת האוויר טרי/ממוחזר מופעל חשמלית.

יכול להיות שעם ביטול החימום, ביטלו גם את האפשרות לכניסת אוויר טרי, כדי למנוע אוויר קפוא בחורף.

אם המעבר אצלך חשמלי (כפתור ולא ידית), נסה להפעיל ולשמוע אם המנועים הללו עובדים. אם לא - חבר וחזור על הניסוי.

פורסם

ממה שזכור לי זה אכן של התריס כניסת אויר, לרוב מנתקים אותו כי התריס הזה מתקלקל ובמקום להחליף סוגרים את התריס ידנית ואת המחבר מנתקים כדי שלא יהיו רעשים מהתריס.

הכי פשוט זה לחבר את הקונקטור הזה ולראות אם יוצאים רעשים מידי פעם, אם כן זה נותק כי התריס מקולקל, אם לא אז תשאיר את זה מחובר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נראה לי שזה הכיוון, תמיד נכנס אויר טרי לרכב, כנראה שהשאירו את התריס פתוח.

היום תבוצע בדיקה.

תודה,

טל.

פורסם

קלעתם בול, חיברתי את המחבר ובאמת יש רעש,

מה הסיפור של החלפת החלק? אפשרי לביצוע ביתי? או דורש פירוק של חצי דשבורד?

עלויות?

תודה,

טל

פורסם

דורש פרוק של כל הדשבורד לפי מה שידוע לי, עלות העבודה היא כ-1000 ש"ח והחלק אם זכור לי נכון סביב 500 ש"ח.

אני במקומך היתי משאיר את הקונקטור מנותק וסוגר את הפתח הזה ידנית. זה לפחות מה שעשיתי אצלי.

in the face

with a chair

פורסם

פתח מכסה מנוע ותסתכל מצד שמאל יש שם עיגול מתחת לשמשה, שם נמצא הפתח ו"הפילטר".

פשום תסגור את זה עם משהו, שמעתי שיש כאלה ששמים נייר כסף על כל הפתח ויש כאלה שחותכים דיקס ושמים על הפתח.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...