Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הילמן אספנות למכירה ברמת גן לא יודע איזה דגם רק ראיתי שרשום הילמן .במידה ומשהו רוצה פרטים על מקום הרכב אני אסביר איך להגיע אליו

אתה מתכוון לזאת:

ואם כבר בהילמן עסקינן, האם מישהו יודע קצת היסטוריה של היצרן/דגם הנ"ל ? ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום.

תמונה026.jpg

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

• תגובות 530
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מתכוון לזאת:

ואם כבר בהילמן עסקינן, האם מישהו יודע קצת היסטוריה של היצרן/דגם הנ"ל ? ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום.

כן התכוונתי לזו

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

עדיין לא אספנות, אבל יש כאן כאלה שכבר מתעניינים בהן.

רנו 5 שנת 88, עומדת מעל שנה

סובארו לאונה קופה שנת 87 עומדת קרוב לשנה

פולקסווגן גולף 5 דלתות שנת 88 עומדת מעל שנה

אף אחת מהן לא תחזור לנסוע בידי בעליה הנוכחי.

המכוניות צולמו בחניון של הבניין שלי.

4672988.JPG

3668988.JPG

2162387.JPG

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

בתל אביב ברחוב אוראל אקוסטה יש פורד אנגליה צבע לבן עם שתי דלתות העמסה מאחורה כמו מוריס לחם

באותו רחוב יש סובארו קופה אדומה אספנות

כמו סובארו קאסטום רק קופה

אני לא מכיר את הסוג אז תסלוח לי...

ברחוב אוריאל אקוסטה

פורסם

בחיפה, מרצדס אספנות ירוקה למכירה, סביבות שנות ה- 60 ( W111 או W112 אם אני לא טועה )

לא הייתה לי אפשרות לקחת פרטים, אבל אני זוכר את המיקום

פרטים נוספים בה"פ :arrow:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הריקשה מרחוב ההגנה בת"א למכירה .

פיאג'ו P3

טל: 0545940974

אין לי קשר לרכב

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

היום בצהריים נצפה צמוד לקראוון\פחון באחד הישובים הבדואים הלא מוכרים ק"מ 1 דרומית לצומת בית קמה בצד ימין של הכביש , מרצדס אספנות (אני מניח שהיא אספנות לאור מצבה המענין והדגם הלא שגרתי) שנראתה די מיוחדת ללא ספק בצבע חום אך משום מה ללא מספרי רישוי כלשהם .

מכיוון שאני לא זוכר שתושבי הישוב הנ"ל מחזיקים כתחביב ברכבי אספנות מיוחדים במצב תצוגה קצת נראה לי מוזר

אם אעבור שם שוב השבוע והרכב עוד יהיה שם אשתדל לבדוק יותר לעומק במה מדובר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

כן... בדיוק אתמול ראיתי אותה!:-D אגב, "אחותה", אבל לבנה ושנת 82 נידמה לי- נרכבת לה במגרש הגרירות בדולפינריום (יחד עם עוד רכבים מעניינים, שכבר פרסמנו בעבר לא פעם, כמו למשל חיפושית אספנות, ביאנקי לבנה, פיאט 127, רנו 21 "אמריקאית", ועוד...:cry::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בפירוקייה בצומת ראם (מסמיה), אוטוביאנקי A112 שחורה (ניתן לראותה מהכביש)

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ככה סתם גלשתי, ותראו- לא חבל? זה, שאין לו ניירות- עדיין לא אומר, שאי-אפשר להחזירה לכביש, אתם יודעים...

http://www.yad2.co.il/Cars/Special_info.php?CarID=87227

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
היום בצהריים נצפה צמוד לקראוון\פחון באחד הישובים הבדואים הלא מוכרים ק"מ 1 דרומית לצומת בית קמה בצד ימין של הכביש , מרצדס אספנות (אני מניח שהיא אספנות לאור מצבה המענין והדגם הלא שגרתי) שנראתה די מיוחדת ללא ספק בצבע חום אך משום מה ללא מספרי רישוי כלשהם .

מכיוון שאני לא זוכר שתושבי הישוב הנ"ל מחזיקים כתחביב ברכבי אספנות מיוחדים במצב תצוגה קצת נראה לי מוזר

אם אעבור שם שוב השבוע והרכב עוד יהיה שם אשתדל לבדוק יותר לעומק במה מדובר.

הייתה מרצדס כזו, לאחר שיפוץ שהייתה למכירה כאן בפורום, ולבסוף נגנבה (אם זכרוני לא מטעה).

כמובן ללא קשר לאוכלוסיה המדוברת, שווה לבדוק את העניין.

משכנתא זה קל

פורסם

בקרית מלאכי בכניסה הדרומית מול המרכז המסחרי, פונטיאק 6000LE למכירה (או שברולט סלבריטי, ראיתי מרחוק).

בצומת מסמיה (שיפודי האווז) העמיסו לפני כשעה על גרר פיאט 500 אדומה ויפה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...