Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייבריד זה סט ברמה שדורש הגברה בריאה.

אם אתה רוצה שיגידו לך שהאודיסון הזה מתאים, אז אל תחכה, תקנה.

אם אתה רוצה חוו"ד מקצועית, אז תפקח את העיניים ותקרא מה שכתבו לך.

הסאנדאון יהיו מעולים להייבריד, הן מבחינת איכות והן מבחינת הספק.

אם אין לך תקציב לזה, תתפשר על משהו מיד שניה, כמו קיקר 650.4 או משהו כזה, כי אני לא מכיר מגבר חדש שמתקרב לסאנדאון בתקציב שלו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בוא נתחיל מזה כמה התקציב שלך למגבר 4 ערוצים

ככה נוכל לעזור לך.

את הקיקר שלי גישרתי והבאתי לקומפוננט 175 rms אחרי כמה שעות השמעה העפתי בגלל אחוז עיוות גבוהה בהרבה.

לא משנה כמה אתה מכוון

פורסם

לא ברור לי - באת ושאלת את הפורום לדעתו : "איך השילוב הזה מגבר+קומפוננט+סאב בתור התחלה?!"

אפילו דרשת את זה "אפשר בבקשה עוד ביקורות על המפרט הנ"ל ?!"

אז הפורום (5 חברים שונים) כולם המליצו לך פה על סאנדאון וטוענים שSRX לא מספיק לסט הזה, ואתה במקום לקבל בזרועות פתוחות ביקורת, שאתה בעצמך ביקשת.

מתווכח עם כולם :)

אם פתחת שרשור כדי לקבל חיזוק חיובי על רכישה שכבר בוצעה, לא תקבל - כי אני לדוגמא חושב שהמגבר לא הולם את הצרכים של הסט, אם כבר רכשת זה מה יש, ואתה תצטרך לחיות עם ההחלטות שלך - כן, גם בלי החיזוק שלנו כי ממיילא הוא לא ישנה דבר.

אם עוד לא רכשת אני מציע להצמד לפורום, ככה תהנה יותר על חשבון ניסיון של אחרים.

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

זהו שאני קניתי כבר מסטס את המגבר הזה ממנו, ואמרו לי כמה אנשים שהוא יותר איכותי מהסאןדאון אולי לא בהרבה פחות עוצמתי ומה שכן שיש לו אחוז עיוות נמוך מאוד.

שמעתי את המגבר אצל סטס באוטו וממש אהבתי את הסאונד בכל מוזיקה ששמתי, ועוד שמתי שירים שלי.

הרבה מהפורום אומרים שהוא יחזיק מוד טוב את הייבריד והרבה מהפורום אורמים על הסאןדאון

דיי מוזר...

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

אלמוג,

אם שמעת לפני כן ושומעים פצצה אז מה הבעיה?

מי שיקשיב יום יום לסאונד זה אתה ולא חברי הפורום, אז מה זה משנה מה

חושבים האחרים אם אתה מרוצה.

דרך אגב אני חושב שעשית קנייה מוצלחת, תתחדש ותהנה

אלי

פורסם

דבר ראשון האודיסון עובד גם כ2 ערוצים ולא בגישור , ככה שהדאמפינג פאקטור אינו נפגע.

אכן גישור רגיל מוריד את הדאמפינג פאקטור , אך לא חושב שהאוזן תרגיש את זה.

פורסם
אלמוג,

אם שמעת לפני כן ושומעים פצצה אז מה הבעיה?

מי שיקשיב יום יום לסאונד זה אתה ולא חברי הפורום, אז מה זה משנה מה

חושבים האחרים אם אתה מרוצה.

דרך אגב אני חושב שעשית קנייה מוצלחת, תתחדש ותהנה

אלי

תודה גבר.

וועוד משהו, אפילו אם היו לי חששות על עוצמת המגבר , שמכתי על סטס כמו שסמכתי עליו כל הזמן הזה.

בן אדם מאוד הגון,ישר ואחלה גבר!

שמעתי , אהבתי מאוד את הסאונד אצלו ברכב ועל כך אני רוצה בהזדמנות זו להודות לסטס.

ואפילו שארכיב בשבילי את הרמקולים כדי שאשמע לא הרגשתי איזה מינוס בסאונד, אם הרמקולים היו מחוברים יותר טוב והייתה בנייה מסודרת וטובה אז ביכלל היו שומעים טוב :]

פורסם

תתחדש על המגבר, אחלה מגבר.

אני הייתי עושה בחירה אחרת, כפי שרבים וטובים כאן המליצו לעיל, אך אם כבר רכשת - תתחדש ותהנה.

פורסם
זהו שאני קניתי כבר מסטס את המגבר הזה ממנו, ואמרו לי כמה אנשים שהוא יותר איכותי מהסאןדאון אולי לא בהרבה פחות עוצמתי ומה שכן שיש לו אחוז עיוות נמוך מאוד.

שמעתי את המגבר אצל סטס באוטו וממש אהבתי את הסאונד בכל מוזיקה ששמתי, ועוד שמתי שירים שלי.

הרבה מהפורום אומרים שהוא יחזיק מוד טוב את הייבריד והרבה מהפורום אורמים על הסאןדאון

דיי מוזר...

אם כבר קנית אז מה הטעם להתייעץ ? תחבר ותשמע איך זה נשמע.

אני ממש אשמח לדעת מי אמר לך שהSRX יותר איכותי מהסאנדאון, כי זו בדיחה טובה.

זה לא כ"כ משנה אם אחוז העיוות במערכת שלך הוא 0.1 או 0.01, זה לא שמיע.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אם כבר קנית אז מה הטעם להתייעץ ? תחבר ותשמע איך זה נשמע.

אני ממש אשמח לדעת מי אמר לך שהSRX יותר איכותי מהסאנדאון, כי זו בדיחה טובה.

זה לא כ"כ משנה אם אחוז העיוות במערכת שלך הוא 0.1 או 0.01, זה לא שמיע.

אני שמעתי וממש התלהבתי ממהמגבר הזה.

הסאןדאון 2400 ש"ח ואין לי תקציב לזה.

פורסם

דיי מוזר...

אלמוג - איכות של מגבר הוא מדד שתלוי בגורמים רבים מסביבו.

מגבר הוא איכותי כל עוד הוא במשקל שווה לאלמנטים אותם הוא מגביר.

לספק למידבאס כמו הייבריד אוביישן או אילייט (בכלל מידבאסים של מוראל) 65 וואט - זה קצת מעט, אולי קצת מעט מידי.

ועוד אני - חבר הפורום, שהכי לא מאמין בצורך בנתוני הספקים גבוהים - כשמדובר במידבאסים - בייחוד של מורל - התבדיתי וגיליתי שכאן, יש חשיבות רבה להספק ערוץ ההגברה.

- מגבר שמגביר רמקול שהוא לא מספיק חזק בשביל להחזיק אותו יציב ולשלוט בו - לא יהיה איכותי היות והוא לא יוכל להוציא מהרמקול תוצאה נכונה.

אולי בגישורים - אבל למה?

במקרה הזה של הסאן דאון אני מצטרף לכל קודמיי להמלצה.

אתה לא חייב סאן דאון - זו לא ההמלצה היחידה בפורום אבל זו המלצה יוצאת מן הכלל איך שלא תביט על זה.

מהנסיון שלי מוראל נשמעים נהדר גם עם מגברים חזקים של החברות הבאות - זטק, פייז, קיקר, ג'נסיס, ג'נסיס, ג'נסיס :-D, טרו, פאוור אמפר - לא חסרות עוד אופציות ואם זה אודיסון אז הLRX והVRX גם טובים אם כי אני פחות מתחבר לאודיסון ופייז כשמדובר במורל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני דווקא דיי התחברתי לצליל של הSRX החדש, אי אפשר להשוותו לLR וכו' , סגנון שונה לגמרי לדעתי.

אצלי הSRX הגביר מידבאס של הייברד בצורה מעולה ולא חסר לו עוצמה או איכות.

מצטער לומר , אך ההמלצות על הסאנדאון נהיו בדיחה ,

ההמלצה היחידה בפורום היא על סאנדאון כאילו לא קיימים מגברים אחרים .

• תוכן חדש...