Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה יש לי בעיה במאזדה 3 , שנת 2004 עברה 27K קילומטרים.

בזמן בלינה/עצירה מוחלטת של האוטו, הטורים של המנוע עולים קצת (בסביבות ל 900 סל"ד) ואז יש רעידה קלה של האוטו, לאחר מכן הכל נרגע וטורים מתייצבים כרגיל בסביבות 500-600 סל"ד.

אני רוצה להדגיש שזה קרה כשבוע אחרי שעשיתי טיפול לרכב (החלפת פלגים , מסננים , שמן וכו') וגם אחרי ששכחתי לכבות נורות באוטו והמצבר נגמר ונאלצתי להתניע את האוטו דרך הכבלים (לא יודע אם זה קשור , אבל בכל זאת)....

אם מישהו נתקל בבעיה דומה ואוכל לעזור לי אני אודה מאוד

פורסם

תודה על התשובה

זה קרה ביום רביעי בערב (סיפור עם המצבר)

ולמחרת (אתמול) שמתי לב לתופעה של עלייה בטורים.

סימון

פורסם

יכול להיות שזה יקח כמה ימים עד שמחשב הרכב יאסוף את הנתונים מחדש.

אני לא יודע איך זה במזדה, אך בכל מקרה יום שישי היום אז אני ממליץ לך לחכות עד יום ראשון ולראות אם יש שיפור.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

יש לי עדכון

עכשיו שמתי לב , שהפעלת חלונות חשמל ממקום הנהג לא עובדת למעט חלון של הנהג בלבד

אבל ניתן להפעיל את כל החלונות מהמקום שלהם

האם לדעתכם זה גם קשור?

פורסם

רוב הסיכוים שכן, תנסה להוריד כל חלון בנפרד עד למטה, ואז העלה את החלון למעלה כשאתה מחזיק את הכפתור כל הזמן, החזק 5 שניות ועזוב את הכפתור.

בצע את זה לכל החלונות ודווח עם זה עזר.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

מצב החלונות ניגרם עקב ניתוק/החלפת מצבר.

גש למתג של כול חלון הורד והרם אתו ובהרמתו המשך להחזיק את האצבע על המתג למספר שניות.

כך בכול החלונות זה יפתור את הבעיה.

בנושא הרעידה עקוב האחר המצב ואם נוצרת התגברות הבעיה כדאי לחבר את הרכב למחשב ולראות באם נכנסה תקלה כלשהיא.

שבת שלום.

פורסם

תודה על העזרה

בעיית החלונות נפתרה בדיוק כמו שאמרתם

לגבי עליה בטורים - זה נעלם , כרגע הכל תקין.

• תוכן חדש...