Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

אני זקוק לעזרה או הכוונה במציאת מידע או בכלל מקורות מידע עבור עבודה סמינריונית שאני מתכנן לעשות במהלך הקיץ הקרוב.

הנושא בעיקרו או סוג של מחקר על תאונות דרכים בהקשר של תרבות ספורט מוטורי והעיגון שלה בחוק (קרי "חוק הספורט המוטורי") הן בארץ (לדוגמא מדינה שאין בה תרבות כזו) והן ב 2-3 מדינות באירופה או ארה"ב (שכן יש בהן את התרבות הזו).

דווקא מידע ונתונים אודות הנושא הזה בארץ לא ממש קשה להשיג (עמותת "או-ירוק", משטרה, לשכה מרכזית לסטטיסטיקה ועוד ועוד..). עזרה אני צריך יותר במציאת נתונים כאלו אודות מדינות בחו"ל (אם נניח אני לוקח ומנתח את התרבות הזו בגרמניה, איטליה וארה"ב).

מה שאני מבקש לבדוק או בעצם השערת המחקר שלי שממנה אני יוצא למחקר היא שבמדינות שיש בהן תרבות ספורט מוטורי וזה דבר מעוגן בחוק (מה שאומר הזרמת תקציבים, שיפור תשתיות, חקיקת חוקים מתאימים, חינוך ובכלל הכרה בתחום הזה) ישנם פחות תאונות דרכים.

מצד שני, לאחר כמה שיחות ובירורים עם המרצה שלי בקורס שבו אני עושה את העבודה הזו, מן הסתם קיימים עוד המון גורמים או משתנים שיכולים להתערב ולהשפיע (אם בצורה ישירה ואם בצורה עקיפה) על הממצאים. כלומר, נושא התרבות של הספורט המוטורי הוא מרכיב יחסית קטן במשוואה.

יש למישהו המלצות, הארות, הערות?

תודה על כל עזרה!

אביחי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...