Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פולו ידני מודל 98. לפני שלושה שבועות הבהבה נורית השמן והמנוע עשה רעשים, גררתי למוסך הוא החליף פילטר שמן ושמן, הנורה כבתה- 230 ש"ח. אתמול בבוקר אותו הדבר, הנורה דולקת והמנוע עושה את אותם רעשים, שוב גררתי למוסך המוסכניק טוען כי כנראה הבעיה יותר חמורה אולי המשאבה, עכשיו הוא מדבר על פתיחת המנוע מלמטה ועלות של למעלה מאלף חמש מאות. האם זה הגיוני הטיפול הזה? לדעתי הוא נתן בהתחלה כדור אופטלגין כשהמחלה מצריכה אשפוז . הוא טוען כי הוא רצה לחסוך לי ושיכול להיות שהייתי נוסע עוד הרבה מאוד זמן אחרי החלפת השמן. אבל איך יכול להיות שהוא לא בדק עד הסוף

זה נשמע לכם הגיוני ? כשאני מגיע למוסך אני רוצה לא לחזור אליו אחרי שלושה שבועות על אותה הבעיה, מצד אחד אני מבין את זה שאולי לפעמים הפיתרון הוא הפשוט, אבל זה מאוד מסוכן דבר כזה לא ?

תודה

פורסם

תודה על התשובה, השאלה היא האם הוא לא אמור היה לעשות את זה לפני שלושה שבועות כדי שאני לא אחזור אליו עם אותה הבעיה ? וגם למישהו יש הערכה כמה זה אמור לעלות לנקות את אגן השמן , מחיר של 1,500 ש"ח נשמע ריאלי לדבר כזה ?

פורסם

הבעיה עשויה להיות יותר חמורה מסתם ניקוי המשאבה. צריך לוודא שהמנוע בכלל במצב ששוה לגעת בו.

כמה קילומטראז' הרכב עבר?

באיזה שמן השתמשת בטיפול שקדם להופעת הבעיה?

פורסם

אולי פשוט היתה נזילה וניגמר השמן? בדקת לפני החזרה למוסך אם לא חסר שמן שדפק את המנוע? לדעתי בשנה זו היצרן קובע שימוש בשמן 10 40 חצי סינטטי, ושמן 20 50 מינרלי יכול ליצור בעיה במשך הזמן.

מתי הרכב עבר טיפול לפני הבעיה ? ברכב שלא עבר טיפול בזמן יתכן שהפילטר שמן ניסתם והנזק שניגרם בלתי הפיך.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

עכשיו בדקתי שוב וראיתי שזה בעצם 10\40. לא היה חסר שמן כך שאין דליפה. המוסכניק שלי ניקה את אגן השמן ובדק את האוטו במשך כמה זמן כולל שינוי טורים והוא אומר שהייתה שם סתימהץ הוא לא רצה להתחיל ולפתוח את הכל, עם טיפול של למעלה מאלף חמש מאות ש"ח, כנראה שהדברים שאמרתי לו השפיעו.נסעתי אחרי המוסך נסיעה לא ארוכה מדי והאוטו נסוע בסדר, אבל זה עדיין מטריד אותי אני ממש ממש מקווה שהבעיה הזו נפתרה.

תודה למי שענה הלוואי שזו תהיה השאלה האחרונה לגבי הדבר הזה.

• תוכן חדש...