Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה דקות התקשרו אלי "מהמכרז של המדינה" שזכיתי.

עכשיו במה זכיתי? זה מתחיל בזכיה במלון למשך כמה ימים בחינם חינם, ואז המטלפנת לוקחת הרבה אויר וממשיכה, זכית גם בה 825 ארוחות חינם ו9273 מלונות לכל הארץ ו66628 צימרים למשך 3 שנים וכו' וכו'.

לא נתתי לה להמשיך כי ממש במקרה גם חברה שלי "זכתה" וסיפרה לי הכל, והם סך הכל רוצים 460 ש"ח (פלוס מינוס כי לא ממש הקשבתי) וזה רק היום ועכשיו וחייבים לתת את כרטיס האשראי בטלפון.

בקיצור הספקתי לתת לה כמה פנינים.

הטלפון שממנו קיבלתי את השיחה הוא 03-9590105

הקו תפוס תמיד אחרי שניסיתי לחזור אליו, ואין בגוגל שום מידע על המספר הזה.

קרה למישהו?

אולי באמת זכיתי וסתם פיספסתי מיליון מלונות חינם.

מיכה.

פורסם

חשבתי שהשיטה הזאת עברה מן העולם.

אבל כנראה שיש עדיין אנשים שמאמינים לשטויות האלו,ובגלל זה החברות האלו מנסות לתפוס את התמימים ולהוציא מהם כסף.

במקרה הטוב מדובר ב1+1-אחד משלם מחיר מלא ואחד לא משלם.

במקרה הרע-חיובים אינסופיים בכרטיס האשראי.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

גם לי התקשרו ככה לפני כשבוע.

כמובן שאמרתי לה ש****יין לי מהטלפון ושתפסיק לשגע אותי.

אחרי בדיקה התקשרו לכל הבניין שלי באותו יום עם אותה שטות, ואחד אפילו אכל אותה, נראה מה יהיה איתו.

פורסם

צ'אק נוריס זכה

את האמת גם אלי בזמן האחרון מתקשרים הרבה לכל מיני זכיות כמו זכית בביטוח בריאות וכאלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני זכיתי לקבל את השיחה הזאת ביום חמישי.

כשהטלפנית הבינה שמה שמעניין אותי זה מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הפרס המדהים הזה, היא אמרה לי "תודה" וניתקה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כשאליי מתקשרים ומספרים לי שעליתי בגורל ויש לי אפשרות לקבל שעון מתנה ועוד אפשריות לקבל "חינם"..

אני מיד שואל את הנציגה הטלפונית,למה את לא מציעה זאת למשפחתך? אה? שהם יהנו קודם!!

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

הנוסח המלא:

"זכית בחופשה חינם לכל החיים, כולל מלון, דמי כיס, ארוחות ומסאג', כל שעליך לעשות הוא להוריד מחתונים, להתכופף ולמרוח וזלין".

פורסם

גם אלי התקשרו - לסלולרי. טענו שנבחרתי מבין 20 משפחות (כן כן) בארץ לקבל חופשה ב-20 מלונות, 40 ארוחות ו-60 מסג'ים, או משהו בסגנון. הכל כולל הכל במחיר של כמה מאות שקלים. איך שנאמר "כן, בטח"...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...