Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחברה שאני עובד בה היו 80 עובדים,אחרי היום נשארו רק 60,שתי אנשים מהמחלקה שלי (QA) פוטרו,היינו

שישה ועכשיו נשארו ארבעה.

מישהו עוד הרגיש את גל הפיטורים בהייטק?

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
60,שתי אנשים מהמחלקה שלי

אורן מזל שגיסך הבעלים של החברה אה? :wink:

ברור! אחרת רק על ה"שתי אנשים" היו מפטרים אותו :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אורן

עובד של חברת קודאק (לשעבר) אז אני מאמין שלא היית רוצה להתחלף עם אחד מבין 179 האנשים שהולכים הביתה (אני ה180 שכבר הלך משם -הראשון ) ,

הפיטורים כללו את שני הקווי ייצור וכן הלוגיסטיקה וחלק מהפיתוח (הובטח כי לא יפטרו אך בסוף ...:|) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אצלי היו 230 עובדים ו 2 סניפים בארץ + 3 סניפים בעולם

השרידים כיום הם סניף אחד בארץ (המרכזי) שמכיל 50~ עובדים (שליש מהמצבה הקודמת שלו),

כל השאר חוסל, מחלקות וצוותים שלמים נמחקו לגמרי,

הסניף המרכזי שהשתרע על 3 קומות במבנה הייטק משתמש כרגע בחצי קומה

מאחר והוחזרה כמות עצומה של רכבים לחברת הליסינג, הופסק החוזה לכל השאר

אפילו המנכ'ל-הבעלים ששווי 2 רכבי הליסינג שלו עובר את המיליון שח, נאלץ לרכוש רכב מכיסו

אין אין אין עבודה, בלי בלי בלי בלי עוגה

איפה איפה איפה איפה איפה הלשכה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אבי, אל תהיו חכמים, מה יקרה במצב שהחברה פושטת רגל לגמרי ולא רק צימצומים ? אורן ילך להיות הפיליפינית שלהם בבית ?

כל דבר יש בו סיכון מסויים, אז נכון אורן הוא בין האחרונים להיות מפוטר, אבל עדיין מקומו לא מובטח, מובטח זה רק 60*180 באדמה עם כיסוי שיש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מובטח זה רק 60*180 באדמה עם כיסוי שיש.

אתה לא מעודכן ידידי,

המחסור בנדל"ן פגע גם במתים.

זה כבר מזמן הפך ל 180*40.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בחברה שאני עובד בה היו 80 עובדים,אחרי היום נשארו רק 60,שתי אנשים מהמחלקה שלי (QA) פוטרו,היינו

שישה ועכשיו נשארו ארבעה.

מוקדש למחלקה:

היינו שישה, כתוב על הקיר

נשארתי אחד, אם סופרים גם אותי

כל החברים שהיו לי, עוברים לי בראש עכשיו.

זה שהלך, אחרי כסף גדול

וזה שמלך, על שלושה רחובות

כל החברים שהיו לי, עוברים לי בראש עכשיו

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אני לא חכם אני פשוט אומר את האמת, מקומו מובטח, ברור שתמיד יכול לקרות מצב שהחברה פושטת את הרגל או שהחברה נסגרת מסיבות אחרות ואז גם לגיסו לא תהיה עבודה, אבל הוא בהחלט בין אחרוני המפוטרים ואין מה להתבייש בלהגיד את זה.

כדי להכנס קצת לפרופורציות הגיבו פה כמה חברה שהם פחות קרובים לצלחת ולפניכם התוצאות, זה המצב, זה מה שקורה וזהו.

אבי.

פורסם

מקומי ממש לא מובטח,האמת שאחד מאנשי הניהול אמר לי היום ככה :

אתה נשארת רק בגלל הקרבה המשפחתית שלך,יש לך חסינות אבל רק פעם אחת,פעם הבאה זה לא יעזור.

והבנאדם הזה אחרי כל הפיטורים,הוא המנהל של המנהל שלי:roll:

:shock:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

בד"כ שאומרים לך כזה דבר במקום עבודה זה אומר פחות או יותר שהם התכוונו להעיף אותך, אבל בגלל הקרבה המשפחתית כאמור הם לא העיפו אותך. כלומר הפעם זה עזר לך ופעם הבאה זה כבר לא יהיה רלוונטי מה שאומר שתתחיל להתבלט יותר ולהראות יותר פרודקטיביות תהפוך את עצמך לכמה שיותר נחוץ לצוות ותנסה להוביל כמה שיותר פרוייקטים שיהיו תחת אחריותך ככה שלהבא תהיה פחות תלוי ...

אבי.

פורסם

שישה ועכשיו נשארו ארבעה.

מישהו עוד הרגיש את גל הפיטורים בהייטק?

גם אנחנו ירדנו ב50 אחוז בכמות העובדים...

ובאופן אישי, פוטר רוב הצוות שלי (אנשים שמתחתיי).

החוכמה בזמנים כאלה ובכלל ,היא להחזיק כמות ידע קריטית אצלך כך שאין לך תחליף באירגון (תהליך שנבנה לאורך שנים), ואז אתה מגיע למצב שאתה מחזיק אותם בביצים ולא יכולים לפטר אותך, אלא אם כן סוגרים את הבאסטה והולכים הביתה.

וזה אפילו לא חשוב אם אתה מנהל או לא, לפעמים מורידים שכבה שלמה של מנהלים או מנהלי ביניים.

נ.ב. כמובן שקיצצו /ביטלו לכל השאר הטבות כמו ארוחות , חניה וכו' (חוץ ממני שנתתי אולטימטום בנושא החניה ונשארתי איתה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...