Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לשאול שני שאלות.

1. אני רוצה לשים סלון חדש ברכב. האם יש מושבים של רכבים מסויימים שאני יכול להכניס לרכב?

ואיך בדיוק יסתדר כיסא חדש עם המסילות הקיימות? דוגמא: אני רוצה לשים סלון של פיג'ו 306 או של פולסווגן גולף באוטו שלי. האם זה אפשרי?

2. אני רוצה להחליף לג'אנט מידה 14. איך עושים את זה מאושר ברישיון? וכמה זה עולה?

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

לגבי הצמיג - אתה יכול לאשר צמיג במידה 185/60/14 בכל מכון טסטים. אין עם זה שום בעיה. עלות השינוי ברישיון - כ30 ש"ח.

לגבי הכסאות - צריך לבדוק את הנושא. לפעמים אפשר להתאים מסילות חדשות, לפעמים הכיסא שרוצים להכניס לא נכנס פיזית לרכב או לא מתאים מבחינת מיקום ולא ניתן להתאמה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לי מושג.

האמת היא שאני לא מבין למה להשתיל מושבים חדשים. המושבים של ה205 לא רעים בכלל אם הם מרופדים ותקינים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...