Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי דיל יותר טוב - קנו מורצ'ילאגו רגילה ברבע מהסכום, ותוסיפו לה חבילת ספוילרים ב-3000 שקל. voila!

אבל זה לא הדבר האמיתי.:-P

ובשניה שבוחן רכב יתפוס אותך (הוא יחכה שיגמר לך הדלק-כי בשום דרך אחרת הוא לא יתפוס אותך) הוא יוריד לך את הרכב מהכביש בגלל הקיט הזה.

פורסם

תעלה פרארי או למבו על הכביש בארץ, בלי שיפורים, תוך שעה אתה מוצא את עצמך בצד הדרך מחכה לבוחן תנועה שיוריד אותך על "אגזוז לחץ" ורעש חורג.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני קונה , אין בעיה.:lol:

רק צריך יעוץ - האוטו הזה, שותה הרבה דלק ? למה אם זה עושה פחות מאחד לעשר אז זה לא חסכוני לי.

תגידו, אם אני עושה פתיחות עם הבן של השכנה שלי ששיפר את המיצובושי לאענסר ג'י אל אקס שלו, עכשיו האוטו נראה כמעט כמו איבו, עם ספויילר וגומיות עם נצנצים מסביב למספר, אני נותן לו בראש ??

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
אני קונה , אין בעיה.:lol:

רק צריך יעוץ

תריץ חיפוש בפורום , תחת הכותרת " יונדאי קופה " , " סופר לאנסר " , "רכב פוזה " , נטחן פה הרבה עליו , והוא בר השוואה לרכבים הנ"ל.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

תגידו, אם אני עושה פתיחות עם הבן של השכנה שלי ששיפר את המיצובושי לאענסר ג'י אל אקס שלו, עכשיו האוטו נראה כמעט כמו איבו, עם ספויילר וגומיות עם נצנצים מסביב למספר, אני נותן לו בראש ??

אם יש לו כמה מדבקות NO FEAR אז יהיה לך קשה לקחת אותו.

ואני לא רוצה בכלל לדבר עם תנסה לעשות תחרות עם עונדה סיוויק 95'.

פורסם

לא יודע שמעתי שההתנהגות כביש שלה לא משהו ושהיחידת כח מאכזבת....גם הצריכת דלק שלא לא תואמת את זו שהייצרן פרסם.

עדיף איזה I30 שמגיעה עם חיבור MP3 ;)

פורסם

מעצבן אותי שאתם לא קוראים את הכתבה עד הסוף!

תקראו טוב ותראו:

עברה 75 מייל, יד ראשונה שמורה מרופא!

דגם ג'נריישן צריכת דלק של 1 ל40.

515 כוח-סוס ואפשרות לתוספת של עוד 760 כוח סוס כאשר מדביקים את סט המדבקות: Noz, No Fear עשר פעמים על הטאבון ו50 פעמים על הפגוש.

פורסם

אנשים אתם מפספים את העיקר.

האוטו ללא סן רוף לא שווה כלום.

וברצינות.

איזה מהמם. פשוט אוטו מדהים.

* אני רוצה אחד. טוב. רק סיבוב. טוב. רק לשבת בפנים... טוב רק לגעת.. טוב....

רק תמונה אחת גדולה בחדר. טוב. רק שומר מסך אחד קטן למחשב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...