Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדגמי רכבים עד 50K ש"ח , משפחתיות.

הניטרול הוא לשם הובלת תינוקת מקדימה בנסיעותארוכות כאשר אין שותפים נוספים לנסיעה.

תודה.

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם

לדעתי זאת תקנה שנכנסה בשנה מסוימת.

אני יודע בודאות שבדגמי פיג'ו החל משנת 2000 ניתן לעשות זאת ובדגמים רבים אחרים אם לא בכל הדגמים.

פורסם

ברכבי הליסינג שהיו לנו עד היום (גם כחליפיים ליום יומיים) היחידה שהייתה לה אופציה כזו היא המזדה 3 האצ'בק.

קיה סרנטו, פורד פוקוס, מאזדה 3 הרגילה - אין אופציה. (לגבי ה 3 אני לא סגור על זה..).

אנו עומדים לפני רכישה של רכב ב 50K, בירור על הסוזוקי ליאנה הבהיר כי אין אופציה כזו. לגבי שאר הרכבים שעל הכוונת, ניסאן אלמרה - טויוטה קורולה - לא ידוע לי אם יש את האפשרות הזו.

מבחינתינו זה די MUST לרכב, מכיוון שיוצא לנו לנסוע לבד הרבה ק"מ עם הילדה וזה די סיוט שהיא לבד מאחור....

פורסם

סיוט או לא סיוט, זה מקום מסוכן עבורה גם אם הכרית מנותקת (שלא לדבר על זה שאח"כ שוכחים להפעיל מחדש כאשר מבוגר יושב שם).

המקום הבטוח ביותר בשביל התינוקת הוא במרכז המושב האחורי !

מנסיון אני יכול לומר שאם מרגילים אותם מגיל צעיר למקום הזה ברכב, אין כל בעיה.

והתשובה לשאלה המתבקשת - מה עושים אם התינוקת צריכה תשומת לב כי נפל לה המוצץ או שהיא בוכה ?

אז התשובה מאד ברורה - ממשיכים לנסוע ובמידת הצורך עוצרים במקום בטוח. התעסקות עם התינוקת במהלך הנסיעה מסיחה את דעת הנהג מהכביש ומעלה את הסיכון לתאונה בצורה משמעותית.

דני G.

פורסם

זו עצה טובה אך לא ריאלית.

בגיל הזה הם נוסעים נגד כיוון הנסיעה, ואתה חייב להתקין עוד מראה או שתיים רק כדי לראות את התינוק, והצצות תכופות במראה הזו פוגמות לא פחות בריכוז על הכביש, שלא לדבר על כך שהמראה הזאת לא הכי יציבה ועשויה לזוז מידי פעם. במצב זה, הצצה ימינה לראות שהתינוק נושם, היא הרע במיעוטו.

מה אתה עושה אם אתה בנתיב השמאלי באיילון ופתאום אתה שומע הקאה? אם התינוק לידך, אתה יכול לפחות לראות שהוא בסדר, ולא להתחיל לחפש אותו במראה ובמראה ההפוכה, בניסיון להבין מה קורה איתו.

לשאלה המקורית: חברים שלנו ביטלו את הכרית בגולף דור קודם. אני לא יודע אם אפשר לעשות זאת בקלות עם מפתח הרכב כמו בדור הנוכחי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מבין את עניין הבטיחות כאשר שמיםאת הקטנה בקידמת הרכב, מצד שני, עצירות תכופות על כביש 1 הן לא ממש עונג לאישה. שלא לדבר על חוסר האפשרות לעצירה בכביש 38.

רוב הנסיעות שלנו ארוכות ובסולו, כמעט אף פעם לא יוצא שאני או זוגתי נוסעים יחדיו, אם כן אז אחד מאיתנו מאחור עם הילדה.

מכיוון שגם איננו מסיעים אנשים אחרים (ב 99% מהמקרים), נוכחות הקטנטונת מקדימה -בת 3 חודש- חשובה לנו. כשהייתה לנו את המזדה 3, זוגתי נסעה בלב שקט וללא הלחץ האופייני בנהיגה עם הילדה מאחור, כשהחזרנו את הרכב, הפעלתי חזרה את הכרית, כמובן...

בכל מקרה, הכיוון כרגע הוא ניסאן אלמרה 2002-2003 (זה מה שנכנס בתקציב ונראה לי כקניה נכונה), מישהו יודע אם ניתן לנטרל בצורה נורמלית או לא?..

פורסם

כל דיגמי רנו אחל מ-2001. (מגאן,סניק וקליאו) בצד ימין של הדאשבו, פתח את דלת הנוסע ותראה אותו.

ב-C4 אפשר לנטרל אותו דרך מחשב הדרך.

• תוכן חדש...