Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,בשעה טובה נמכרה המכונית (קליאו 93 1.4 ידנית RT)

והגיע הזמן לחפש כלי תחבורה חדש,עדיין לא הוחלט לאיזה כיוון ללכת ואין העדפה ספציפית.

מה כן אני יכול לבקש או לדרוש.....

הרכב עובר כ 50 ק"מ ביום ובסופי שבוע קצת יותר לכן הק"מ השבועי יהיה כ 500 ק"מ

כאשר רוב הק"מ יהיו בדרך ביו עירונית לצורך נסיע לעבודה וממנה.

כמעט 98% מזמן הנסיע אני נמצא לבד ברכב כך שלדעתי אין צורך ברכב גדול,ובזמן הקרוב אני גם לא חושב על חתונה או ילדים כך שהרכב ישרת רק אותי בזמן הקרוב.

למען האמת עד היום היו לי 2 מכוניות ...הראשונה סיאט איביזה 92 1.5 ידנית הייתה ברשותי מספר חודשים,הרכב השני הייתה הקליאו הייתה ברשותי כ 3 שנים.

נסעתי על מספר שונה של רכבים במהלך 25 שנים בהם אני חיי ואת האמת אני לא ממש מרגיש הבדלים גדולים בין הרכבים השונים אולי שבגלל שרוב הרכבים בהם אני נסעתי הם יחסית חדשים (חוץ מהרכבים שהיו ברשותי)

לא יודע למה אבל תמיד היתה לי רגישות מסויימת ל BMW 1.6 קומפקט ואני לא יודע להסביר למה....אולי בגלל שזאת ה BMW היחידה שיכולה להכנס בתקציב שלי למרות שבא לי לבזבז כמה שפחות כסף על רכב.

הרכב שאני מחפש צריך להיות יחסית חסכוני למרות שרוב הנסיעות בין עירוניות כך שגם מנוע 1.6 1.8 יכול להתאים אני חושב

מבחינת בטיחות הרכב את האמת אולי זה נשמע רע אבל זה לא כל כך מעניין אותי עם יש כריות אויר או ABS,אני יחסית נהג זהיר אבל לך תדע מי נוסע לידי.

עדיפות לזול לאחזקה -חלפים זולים/ממוצעים ולא נדירים יחסית למרות שזה לא ממש חשוב כי יש לי חבר בעל מוסך ואני תמיד מסתדר איתו.

ממש מעדיף גיר רגיל ולא אוטומט

סכום שאני חושבתי להשקיע הוא בין 15.000 ל 25.000 שח

*שני הרכבים שלא באים בחשבון הם אלפא רומיאו ורובר.

סליחה אם פגעתי במישהו אבל אני ממש לא אוהב אותם

פתוח להצעות....ותודה לכולם!

פורסם

אתה בטח מתכוון לbmw 316 שהיא די מיושנת בתקציב, וגם ביקשת חלפים זולים וbmw לא מצטיינת בזה.

סקסו תוכל לעשות את העבודה, מגיעה גם בגירסאת 1.5 דיזל, מודל 01-02 יתאימו לתקציב, למרות שרכב דיזל יהיה קשה למצוא במצב שמור.

פונטו ספייס 1.3 גם תיכנס בסביבות 01+-, אבל בעיקר בגירסאות הלא מאובזרות וייתכן שתתקשה למצוא אחת פרטית במצב טוב.

או שאתה פשוט יכול להמשיך לדור הבא של הקליאו, הקליאוb גם כן ממודל 01 שמגיעה גם בנפח של 1.6 סמ"ק.

פורסם

לגבי ה BMW התכוונתי לדם קומפקט 1.6

לגבי קליאו B את האמת אני לא יודע למה אבל משהו בי לא רוצה צרפתייה למרות שרוב המכוניות שמתאימות לי לתקציב זה פיאט או רנו למיניהם אבל עדיין בה לי על משהו קצת שונה אולי בכיוון היפני משהו...

פורסם

לתקציב שלך נכנסות גם לא מעט יפניות סבירות (יחסית, כן? :wink:) - סטארלט, YRV, אולי אפילו דמיו, לאנטיס ואימפרזה מהשנים הראשונות וכו'.

חשוב שאתה תגדיר מה הכיוון שלך ברכישה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דווקא המחירים והחלפים של הקומפקט סבירים ביותר אייל.

למצא אחת טובה - זו לעומת זאת משימה קצת יותר קשה , וכמובן , ספורטיבית או חזקה במיוחד היא לא בדגם הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

האמת - עם כזה קילומטראז שצריך עדיף לקחת רכב כמה שיותר חדש יחסית, ורכב חדש יחסית , חסכוני ומחירון מצחיק - סקסו 1.4 כמה שיותר חדשה יכולה ליהיות קפיצה עצומה בשנתון ולהשאר בעלויות נמוכות מאוד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...