Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אני משתמש בכיוון אלומת האורות הקדמיים כשהעומס ברכב משתנה?  

44 הצבעות

1. 1. האם אני משתמש בכיוון אלומת האורות הקדמיים כשהעומס ברכב משתנה?

• בוודאי
      17
    • לא ממש
      25
    • אורות מדליקים כדי לראות?לא כדי להראות? (מוקדש לכל אלו ששוכחים להדליק אורות בלילה)
      2

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל רכב, שתוכנן בעשור האחרון, וגם בהרבה מכוניות ישנות יותר יש אפשרות לכיוון גובה אורות, בהתאם לעומס הרכב.

זה מיועד למנוע סינוור נהגים אחרים.

יש לי הרגשה, שאף אחד לא משתמש בכפתור הזה.

אני אישית רק לעיתים נדירות נזכר להשתמש בו, ובדרך כלל כבר לקראת סוף הנסיעה.

האם אתם משתמשים באביזר הנ"ל ?

פורסם

ברכב שלי לא מותקן אביזר כזה, אבל שאני נוהג ברכבים שמצויידים באביזר זה אני גם לא משתמש, מסיבות נורא פשוטות כמו שכחתי ולא יודע איך משתמשים.

לדעתי הכפתור די מיותר כי אף אחד לא ממש משתמש בו ורוב האנשים לא מוצאים זמן להתעסק בזה.

פורסם

בפריווט אף פעם לא מצאתי הצדקה להשתמש בזה, גם כשהייתי "עמוס" באנשים + ציוד.

בתקופות שיצא לי לי לנהוג על טנדר איסוזו עמוס בציוד, כן מצאתי את כיוון האורות הנ"ל כדבר חיוני.

פורסם

יש לי סיטרואן, אז המתלים מתכווננים לבד בהתאם לעומס

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
באסה, אה ? :-)

כן:wink:

לעומת זאת שאני נוהג על הדי-מקס והוא עמוס מאחור, אז כן, מאוד חשוב לכוון את האורות כלפי מטה כדי שהנוסעים ממול לא יסתנוורו.

פורסם

יש לי סיטרואן, אז המתלים מתכווננים לבד בהתאם לעומס

אז אתה טוען שבמקרה שלך השאלה לגבי כיוון האורות צריכה להיות מופנית לנהג הגרר (שלוקח את הרכב אחרי שהבומבות נוזלות) ... :)

(דווקא בגלל שהסיטרואן מוגבהת , צריך להסיט קצת את האלומה כדי שלא תסנוור.....)

אני דווקא מכוון מפעם לפעם, לפעמים זה חוסך שימוש באורות גבוהים בכבישים חשוכים במיוחד, כי אפשר להרים את האלומה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אי אפשר להרים את האלומה.

מצב "0" הוא הגבוה ביותר, משתמשים בו כשיש רק נהג או נהג + נוסע ברכב.

אתה אמור כל הזמן להיות במצב הזה.

פורסם
אז אתה טוען שבמקרה שלך השאלה לגבי כיוון האורות צריכה להיות מופנית לנהג הגרר (שלוקח את הרכב אחרי שהבומבות נוזלות) ... :)

(דווקא בגלל שהסיטרואן מוגבהת , צריך להסיט קצת את האלומה כדי שלא תסנוור.....)

אני דווקא מכוון מפעם לפעם, לפעמים זה חוסך שימוש באורות גבוהים בכבישים חשוכים במיוחד, כי אפשר להרים את האלומה.

וואו, אתה כל כך זועק החוצה בפתטיות שלך ובניסיון ליצור מריבות בשרשורים שאיכשהו נכנסו אליהן מכוניות צרפתיות.

כל הכבוד לך.

פורסם

זה היה בחיוך, רק שאתה כ"כ לחוץ על כבוד הצרפתייה שלך שאתה לא שם לב :)

בוקי, אצלי רוב הזמן היא קצת מתחת לרמה הכי גבוהה ולפעמים מספיק להעלות קצת כדי לא להזדקק לגבוהים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ז"א שאתה רוב הזמן נוסע עם אלומת אור נמוכה מידי, שלא מאירה למרחק, שהיא אמורה להאיר.

במקרה של הכפתור הזה, מצב DEFAULT הוא המצב הגבוה, ולא האמצעי

פורסם

זה כתוב בספר הרכב.

אתה לא באמת מצפה שאנשים אשכרה יקראו את ספר הרכב, נכון?

ספר הרכב קיים רק בגלל שיש יותר מדי עצים בעולם. לא כדי שמישהו יקרא.

פורסם
ז"א שאתה רוב הזמן נוסע עם אלומת אור נמוכה מידי, שלא מאירה למרחק, שהיא אמורה להאיר.

במקרה של הכפתור הזה, מצב DEFAULT הוא המצב הגבוה, ולא האמצעי

כמובן שידוע.

כשהתקנתי את נורות ה DIAMOND ויז'ן הגעתי למסקנה שצריך לקזז טיפה את הגובה לאחר השוואת גובה האלומה במצב המקס' בין פנס עם נורה רגילה לבין פנס עם DIAMOND ויז'ן.

זה לא מדעי כמובן.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...