Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי הכריות כן היו אמורים להיפתח .

חברים יש תמונות וזה ברור שהרכב קיבל מכה חזקה מאוד מקדימה .

זה לא נכון שהראש חייב לגעת בהגב כדי שהם יפתחו .

בשיחה עם חבר ממוסך צ'מפיון הוסבר לי שבחזית הרכב ישנם חיישנים שבעת פגיעה חזקה הם גורמים לכריות להיפתח .

אני לא בוחן תנועה, אבל מספיק מבט אחד מהיר כדי להבין שאת הבומבה הרצינית הרכב דווקא לא קיבל בחזית.

החזית אומנם מפורקת יופי, אבל לא כתוצאה מפגיעה חזיתית של הרכב, אלא כתוצאה מפגיעות ציידיות דווקא, שים לב לכיוון המכה בפינה השמאלית הקדמית, רואים בבירור שהרכב ספג חבטה לא קטנה מהצד שם,משם גם רואים את כיוון הכיפוף ברדיאטור,שגם הוא מכופף באותו כיוון,וגם מכסה המנוע,שבחזית ישר כמעט לגמרי,אבל דווקא בצד ספג מכה חזקה.

יותר מכך, שים לב שבחזית הרכב, הוא לא ממש "התקצר", ואני מתכוון למבנה הכנפיים והמכסה מנוע,שנשארו כמעט באורך המקורי.

כרית אויר קדמית (זו שבהגה) אמורה להגן על הנהג מפני פגיעה כתוצאה מחבטה בגלגל ההגה או הדשבורד,אי לכך ובהתאם לזאת, אם אין מספיק אנרגיה שנוצרת ויכולה לשלוח את הגוף מספיק חזק קדימה (או חבטה מספיק חזקה כדי להעיף את הדשבורד מהמקום)- הכרית לא תפתח ולא אמורה להפתח.

תפנימו שכרית אויר שנפתחת בתאונה ללא צורך עלולה לגרום ליותר נזקים מאשר לתועלת.

פותח השרשור אכן לא נחבט בדשבורד עד כמה שאני מבין, אז למה שהכרית תפתח ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים עם עידן, האוטו אכל את המכה החזקה מהצד. לא חותם על כך שכריות האוויר תקינות, אבל בהחלט ייתכן שגם כרית תקינה לא הייתה נפתחת.

לגבי הג'אנטים - למעשה הרכב יהיה רכושה של חב' הביטוח, כאשר היא תשלם לך עבור הטוטאל לוס, ולכן רשמית, הגלגלים אינם שלך.

עם זאת - סביר להניח שהגלגלים אינם מבוטחים כתוספת בפוליסה (אלא אם כן מצויין מפורשות), ואז כנראה תקבל מחיר מחירון רגיל על הרכב (בניכוי כל מה שהחברה יכולה לנכות). הכי טוב פשוט להודיע לחברה ששמת ג'אנטים שלך, ואתה עומד לפרק אותם, אלא אם תקבל פיצוי עליהם.

לא חושב שתוכל לקבל עליהם הרבה כסף, אבל לך תדע, אולי בדיוק מישהו צריך 1 או 2.

• תוכן חדש...