Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מילוי דלק לאחר שהמשאבה עוצרת אוטומטית הינו מיותר? מישהו אמר לי פעם שכל הדלק מנקודה זו ואילך למעשה הולך לאיבוד. האמנם?

פורסם

מיותר לא, מי שאמר לך זאת הוא אדיוט !

אל תספר לו, הוא לא יאמין לך שהוא אידיוט!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מי שאמר לך את זה צדק?!... כל הדלק שאתה "מפמפם" לתוך המיכל, פשוט מתאדה ברגע שהוא יוצא מפיית התדלוק?! :?

שטויות...

בכל מקרה, פיית הדלק קופצת בעקבות הצטברות אוויר במיכל ולחץ שנותן תחושה שהמיכל מלא, תמיד אחרי הקפיצה הראשונה יהיה לך לפחות עוד 5 ליטר למלא לתוך המיכל

אני אישית, תמיד ממלא דלק עד הסוף ובעדינות, עד שיש לי פול

אם כבר הגעתי לתדלק, אז ננצל את המצב

Confidence In Motion

פורסם
תמיד אחרי הקפיצה הראשונה יהיה לך לפחות עוד 5 ליטר (?!) למלא לתוך המיכל

אם כבר הגעתי לתדלק, אז ננצל את המצב

אני בהלם...

יש להפסיק את התדלוק לאחר קפיצת אקדח התדלוק הראשונה.

פורסם
אני בהלם...

יש להפסיק את התדלוק לאחר קפיצת אקדח התדלוק הראשונה.

גם אני בהלם, אם אתה לו טורח לתת הסבר אל תכתוב כלום.

פורסם

5 ליטר זו הגזמה פרועה. באיבזה ישנו כפתור לשחרור לחץ אוויר, השתמש בו.

בכל מקרה הדלק הנוסף אינו הולך לאיבוד ובדר"כ תכנס עוד כמות קטנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן זו הייתה הלצה כתחילת התגובה

בכל מקרה, אני מכיר את הלחצן הנ"ל, אך על מנת לשחרר אוויר צריך להחזיק אותו תפוס

לא תמיד בפיית 98, ניתן להחזיק אותו יחד עם הברזל, אם אתה מבין לכוונתי

דבר שני, אין זו הגזמה, אני מזמין אותך לתדלק איתי באופן אישי, אחרי קפיצת המיכל אני יכול לתדלק עוד כ9-10 לפחות, וזה אצלי, לכן אמרתי 5 , כממוצע לרכבים אחרים...

לעשות סרטון על זה ביוטיוב יהיה מגוחך, אך אם לשם יתגלגל הויכוח אשמח לעשות זאת :-D

Confidence In Motion

פורסם

אני מאמין לך שזהו המצב אצלך, אך אין זה מצב תקין.

ברב רובם של הרכבים לא תכנס כמות המתקרבת ל5 ליטרים בתום התדלוק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני מאמין לך שזהו המצב אצלך, אך אין זה מצב תקין.

ברב רובם של הרכבים לא תכנס כמות המתקרבת ל5 ליטרים בתום התדלוק.

עידן

ברכבי לנסר 93, נכנס 5 ליטר ויותר לאחר קפיצת האקדח הראשונה, לכן אני נוהג לתדלק את רכבי ללא עזרת המתדלק, כדי אקפיד שטנק הדלק, יהיה מלא עד גדותיו, ללא שפיכת דלק החוצה, שהיא כמעט בלתי נמנעת, אך בכמות שולית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בעבר היה כאן שירשור על העיניין הזה.

אני זוכר כי הוסבר שאין צורך למלא לאחר קפיצת אקדח התידלוק .

מהסיבה שיש צורך להשאיר מעט אויר על מנת לא ליצור וואקום ברכבים שבהם יש חשש לנשם מיכל דלק סתום למחצה.

ירון מאיר

פורסם
בעבר היה כאן שירשור על העיניין הזה.

אני זוכר כי הוסבר שאין צורך למלא לאחר קפיצת אקדח התידלוק .

מהסיבה שיש צורך להשאיר מעט אויר על מנת לא ליצור וואקום ברכבים שבהם יש חשש לנשם מיכל דלק סתום למחצה.

ירון מאיר

בקיצור, הבחור שאמר לי לא כ"כ מטומטם. כנראה מטומטם למחצה. כנראה שמע משהו וגיגל את זה הלאה בלי לדעת את המשמעות.

אז משתמע בינתיים שלא רק שאין צורך לפמפם אחרי שמפסיק אוטומטית (מה שברור מאליו), אלא זה עלול לעשות איזשהו נזק?!

כן או לא?

פורסם

תודה רבה לחברים על התמיכה ונכון, ברוב ספרי הרכב רשום לא לתדלק יותר אחרי הקפיצה הראשונה.

אדי דלק נאספים בחלקו העליון של המיכל ויש לתת להם אפשרות לעבור דרך צינורית מיוחדת (Evaporation hose)

לקניסטר שממוקם בתא המנוע (במגאן II מתחת לרכב {הכל הפוך ברנו :-D}), שהוא מיכל פחם פעיל שאוסף אותם

ושולח אותם לסעפת היניקה ובכך מושג חיסכון של כ 5% דלק למיכל שלם והפחתת זיהום אויר ע"י מניעת שחרור האדים

לאטמוספירה.

כל אחד שיעשה ברכב שלו מה שהוא רוצה, אבל אתה אל תעשה. בשביל מה להכנס להרפתקאות - צאו לשטח במקום.

אם אתה מפסיק אחרי הקפיצה הראשונה - אני מבטיח לך שהכל יהיה בסדר במיליון אחוז ואתה לא תפסיד שום דבר.

ולבסוף, ברוב הרכבים המודרניים והנפוצים נכנס בקושי חצי ליטר לאחר הקפיצה הראשונה.

אני לא מדבר על איביזות משופצרות למיניהן וכל מיני חייזרים אחרים...אז מה הרווח ? עוד לא הבנתי.

פורסם

לא מדוייק, תדלוק מעבר למידה עלול לגרום לדלק נקי להגיע למיכל הפחם פעיל ובכך לגרום להצפת המיכל ולזיופי מנוע.

מיכל הפחם פעיל נועד למטרת זיהום אויר, מחזור אדי דלק לשריפה במנוע ואינו חוסך בדלק כלל, בטח ובטח לא 5%.

• תוכן חדש...