Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה כשמישהו יצא מהחנייה הוא נישק לי את הפגוש האחורי, אין שקע בפח אבל יש שפשוף עמוק מאוד מכוער (עד הבסיס) בכמה מקומות. מנסיונות עבר חוץ מפוליש (שלא יעזור במקרה זה) אין פתרונות קסם לתיקון הצבע, רציתי לדעת כמה תיקון כזה יעלה לי אצל פחח. האם פחח יכול לתקן פגיעות כאלה של צבע מבלי להחליף את כל הפגוש?

תודה

פורסם
כנראה כשמישהו יצא מהחנייה הוא נישק לי את הפגוש האחורי, אין שקע בפח אבל יש שפשוף עמוק מאוד מכוער (עד הבסיס) בכמה מקומות. מנסיונות עבר חוץ מפוליש (שלא יעזור במקרה זה) אין פתרונות קסם לתיקון הצבע, רציתי לדעת כמה תיקון כזה יעלה לי אצל פחח. האם פחח יכול לתקן פגיעות כאלה של צבע מבלי להחליף את כל הפגוש?

תודה

יש אפשרות לשים פיבר, בונדו..

תלוי עד כמה המצב גרוע

פורסם

החבר'ה כאן נגנבו לגמריי, אין סוג רכב, אין תמונה של של המכה, והבחור רוצה הצעת מחיר, טוב במילא תכף מישהו עם שכר ימחק את השטות הזאת.

בעצם קבל תיקון 870 לא כולל מע"מ

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

לא צילמתי את המכה, הרכב זה סיריון בצבע כסף. מדובר על פגיעה בצבע עד הבסיס (אני רואה שני כתמים בגודל 5 ס"מ כל אחד בצבע שחור \ חלוד)

פורסם

אם אין שקעים תפנה למוסך מורשה, תזמין צבע (עדיף ספריי) לפי הקוד צבע של הרכב, העלות היא כ-120 שקל.

במידה ותעבוד לפי ההוראות + פוליש ווקס כמעט ולא ישארו סימנים אחרי זה.

פורסם
בניתי על תמונות או וידאו...

:|

עודד, בהחלט ייתכון שחלק ממה שנראה לך כמו שפשוף או שריטה זה בעצם צבע מפגוש הרכב שפגע בך - נסה לעבוד על האיזור עם ווקס ואולי חלק מזה ירד. שווה לנסות, זה עלול למזער מעט את הנזק.

פורסם

לא ידעתי שאפשר לקנות ספריי מהמוסך המורשה .. אמרו לי שצבע כסף הוא בעייתי בגלל הנצנוץ שלו............?

ניסיתי לשפשף את האיזור עם מטלית לחה, בלי קשר אני אנסה עם ווקס. יש ערכה מסויימת שאני צריך לקנות או כל ווקס מאוטו דיפו יספיק?

פורסם

או תיקון צבע או לצבוע את כל הפגוש מחדש.

אבל תתכונן, זה יקרה לך לעתים קרובות.

במיוחד במרכזי קניות וכאלה מקומות, כמה תרוץ אחרי זה ?

פורסם

*

*

*

*

אתם באותה דעה גם אם הפגיעה לא גדולה יותר מאורך חמשת הכוכבים בהודעה זו?

אני פשוט צילמתי ממש מקרוב

פורסם
כשקראתי את הכותרת כבר חשבתי לי מי יודע מה יהיה רשום בפנים... ואפילו בניתי על תמונות או וידאו...

אויש! נו באמת! אין לך דברים אחרים לחשוב עליהם?! :x

לא ידעתי שאפשר לקנות ספריי מהמוסך המורשה .. אמרו לי שצבע כסף הוא בעייתי בגלל הנצנוץ שלו............?

ניסיתי לשפשף את האיזור עם מטלית לחה, בלי קשר אני אנסה עם ווקס. יש ערכה מסויימת שאני צריך לקנות או כל ווקס מאוטו דיפו יספיק?

עדיף, ואף מומלץ ווקס של חברת TURTLE (צב). הם הכי איכותיים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• אחראי פורום
פורסם

זה הכל?

לפי התמונה לא יעזור ווקס, הצבע התקלף.

לא הייתי ממהר לתקן דבר כזה קטן, אבל אם זה מאוד מציק לך יש תיקונים

שתעשה בעצמך בעלות של כמה עשרות שקלים או שצבעי יעבור על כל הפגוש בצורה

מקצועית וזה ייגרד ממך כמה מאות ש"ח. לשיקולך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...