Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה,

אני לא חולה או לוקח ספידים. גם אני מופתע מאפשרות של גבר מניק.

הנושא אולי חדש לכם אבל מומלץ לקרוא קצת על הנושא.

http://www.snunit.k12.il/heb_journals/galileo/009048.html

http://cafe.themarker.com/view.php?t=521438

http://www.israel-forum.co.il/forums/index.php?act=Print&client=printer&f=7&t=7489

איזה כייף לי :)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמנם אני אחרי 2 מוחיטו מלאים רום

אבל זה עדיין נראה לי [צונזר]

. כל מה שהגברים צריכים לעשות זה לתת לתינוק לנסות לינוק מהם זמן מה ואחרי זמן מסויים שהחזה יתרגל, הוא יתחיל להוציא... חלב.

http://www.youtube.com/watch?v=BjD7OEBov8E&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בעיקרון, זאת תופעה פתולוגית, יענו לא תקין.

גבר לא אמור להיניק, ואם הוא מצליח, סימן שיש אצלו בעיה.

כמובן שכל מיני משועממים מארץ המשועממים (נחשו איזו)

הפכו את זה פתאום לנושא חם ולמוקד התפלספויות על חילוף תפקידים

עם האישה ובלה בלה בלה, אך שוב, בשורה התחתונה, זה פתולוגי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מקרה מיוחד ויוצא דופן מובא במס' שבת:

"ת"ר: מעשה באחד שמתה אשתו והניחה בן לינק ולא היה לו שכר מניקה ליתן, ונעשה לו נס ונפתחו לו דידן כשני דדי אשה והניק את בנו" (שבת, נג
:)
.

מקרים דומים מובאים ע"י אריסטו, וגם ע"י מחברים יותר קרובים לנו, כמו א. פון האלר. הונטר, הומבולדט ועוד.

גם במשנה מוצאים עדות קצרה על אפשרות כזאת.

"רבי שמעון בן אלעזר אומר: חלב הזכר טהור" (מכשירים פ"ו, ז).

מוסיף ר' עובדיה מברטנורה:

"(דלא חשיב משקה" (אלא זיעה בעלמא).

לפי הרמב"ם, חלב הזכר אינו מיועד לתינוק.

"חלב האדם שאינו צריך לו אינו משקה, לא מכשיר ולא מטמא. לפיכך חלב הזכר אינו משקה. אבל חלב האשה... סתמו משקה ומטמא או מכשיר, מפני שהוא ראוי לתינוק" (משנה תורה, הל' טומאת אוכלין, פ"י, ד).

סיפור דומה מובא במדרש על מרדכי ואסתר:

"מרדכי זן ופרנס. ר' יודן אומר: פעם אחת חזר על כל המניקות ולא מצא לאסתר מניקה והוא היה מניקה, כדדרש ר' אבהו בצבורא גחיך צבורא. אמר להון: ולא מתניתא היא: ר' שמעון בן אלעזר אומר: חלב הזכר טהור" (ילקוט שמעוני, מגיל' אסתר, ס" תתרנג).

כלומר, כשרבי אבהו דרש את הדרשה הזאת, הציבור התחיל לצחוק, אבל הוא השיב בכל הרצינות והביא את המשנה ממס' ממכשירים כהוכחה לאפשרות הדבר.

מתוך http://www.daat.co.il/daat/kitveyet/assia/hahanaka-2.htm

פורסם

ראשית זה שאתה מצהיר בטופיק שזה "אשכול לא הזוי" לא הופך אותו ללא הזוי.

זה מזכיר לי את הפרק בסאות'פארק שקרטמן גילה שאם דוחפים אוכל לתחת אפשר לחרבן מהפה.

אף אחד לא ניסה את זה כולם חושבים שזה לא הגיוני.

S2000

פורסם

ברור שגבר יכול להניק.

אמא של סטיבן טיילר, (הסולן של אירוסמית') נפטרה שהוא היה קטן אז הוא ינק מאבא שלו.

מצ"ב תמונה להמחשת העניין. (יש להגדיל את התמונה ולגלול מטה ע"מ להבין)

נק' למחשבה- האם שמו המלא של חבר הפורום 'שמר' הוא שמר טיילר?

celebr11.jpg

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
לפעמים ממלאים כריות בנוצות של חתולים.

כן, ואחרי זה מעלים אותם למכירה באי-ביי שכל העליזים מעצבי-הבתים בקנדה יוכלו לריב עם ציפורניים שלופות על מי יקנה במחיר יותר גבוה.

:roll:

וחוץ מזה,

העובדה שכמה חרדים ינקו מהאבא מסבירה הרבה עבורי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לכול אלה שצחקו על דבריי קיבלתם מספר תשובות שאכן זה אפשרי.

לא אפשרי!

קראת את המאמר?

אפשרי רק עם זריקות הורמונים. בדיוק כמו שאם ניתן לאישתך זריקות הורמונים אל תתפלא אם תתעורר עם רקטום כואב מידי בוקר ותחיה עם אשה עם חזה שעיר שכל היום מגרבצת ויורקת סמחטות מהאף.

גם זה וגם זה נוגדים את מהלכו הטבעי של הטבע.

בקשר לכל האיזכורים בתורה וכל מיני רבנים, כנראה שמדובר בכל מיני אנדרוגינוסים שבימי קדם עדיין לא היו מוגדרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מרק אתה רציני?

אין לגברים בכלל את המנגנון שמייצר חלב, ואם תטרח להסתכל על שלך תראה שהפטמות של הגבר אטומות, מאיפה בדיוק החלב אמור לצאת?

בקשר לבעיות הורמונליות עקב טיפולים וכדו', בחלק מן המקרים הגבר מפתח "שדיים" אבל זה סתם נפיחות, מקסימום הוא יכול לארגן איזה מחשוף חביב עם חזיית פושאפ.

• תוכן חדש...