Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניגשתי לצפות בפרק מלא חששות וסיימתי הרגע.

ילדים, מה יהיה איתכם? זה אחד הפרקים הטובים שהיו בעונות האחרונות.

לא עוד מכוניות על מעלות עשן על המסלול אלא אשכרה תוכן, ועוד מעניין.

למה אין אצלנו לימודי נהיגה כמו בפינלנד?

למה אין אצלנו עקרות בית שנוהגות במירוצי חובבים בסופ"ש?

וכן, בלנדר עם מנוע V8 זה יופי של רעיון. :-)

+1 גם אני אהבתי את הפרק הזה.

יש לנו הרבה מה ללמוד מהפינים.

• תגובות 329
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניגשתי לצפות בפרק מלא חששות וסיימתי הרגע.

ילדים, מה יהיה איתכם? זה אחד הפרקים הטובים שהיו בעונות האחרונות.

לא עוד מכוניות על מעלות עשן על המסלול אלא אשכרה תוכן, ועוד מעניין.

למה אין אצלנו לימודי נהיגה כמו בפינלנד?

למה אין אצלנו עקרות בית שנוהגות במירוצי חובבים בסופ"ש?

וכן, בלנדר עם מנוע V8 זה יופי של רעיון. :-)

להוציא את הנהיגה עם מאקינן אתה אהבת את הפרק ואתה קורה לכותבים פה ילדים? אתה עושה צחוק? :| בלנדר V8? נו באמת.

פורסם
להוציא את הנהיגה עם מאקינן אתה אהבת את הפרק ואתה קורה לכותבים פה ילדים? אתה עושה צחוק? :| בלנדר V8? נו באמת.
תתרכז, זה לא מסובך:

היה בפרק הזה תוכן אמיתי. למדתי ממנו דברים חדשים, בעוד שבדרך כלל טופ-גיר היא פאן טהור ו -מבחירה מודעת של ההפקה- לא מאוד משכיל.

הכתבה המצולמת על פינלנד היתה מרתקת, לימדה אותי (ואותך) דברים שלא ידעתי ובנוסף היתה מהנה ומשעשעת.

כן, גם הצעצוע של טויוטה, שיכול לשנות את הדרך שבה אני ואתה... טוב, נו, אנשים בערים מערביות באמת, יתנהלו בתוך מספר שנים.

הכתבה בנושא שיפורים שרוב הכותבים כאן כלל לא הבינו את הציניות שבה - אולי כי הציניות הזו שוגרה בכיוונם.

אם לא הבנת את הבדיחה עם הבלנדר, זו גם היתה אמירה צינית על הפכפכות דעת הקהל שהפכה פתאום את מנועי V8 למוקצים מחמת המיאוס בגלל מחירי הדלק.

בלי קשר למידת הבנתך את האמירה הצינית, אני חושב שזה בוצע בצורה מאוד-מאוד משעשעת.

נ.ב. האקינן. לא מאקינן.

פורסם

למרות שגם מאקינן אלוף פיני :lol:

ואני דווקא אהבתי את הקטע עם השיפורים. זה יותר דיבר אלי מוואנים קבריולה או הtoyboata.

דווקא אצלם השיפורים היו יותר מקצועיים מהרבה שיפורים בארץ.

מה שכן, לא חבל על הבלמים של AP racing? :lol:

פורסם
כן, גם הצעצוע של טויוטה, שיכול לשנות את הדרך שבה אני ואתה... טוב, נו, אנשים בערים מערביות באמת, יתנהלו בתוך מספר שנים.....

אבל לא ענו לו אם יוציאו דגם לשמנים

אייל

פורסם
אולי אנחנו נכין מכונת כביסה V8? הבגדים יהיו שטופים אחרי 5 דקות.:-)

ואחרי סיום הסחיטה אתה מוצא את עצמך עם חור בקיר, מכונת כביסה בתוך הים, ובגדים מפורקים למולקולות :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני דווקא הכי אהבתי שהביאו את מרק וולברג

הראיון איתו היה מעולה :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בטח יש כבר כמעט סיימתי להוריד ;)

23:39:16] Transferred: top.gear.s12e04.ws.pdtv.xvid-river.r32 14.31 MB in 26.88 seconds (545.1 KB/s)

[23:39:43] Transferred: top.gear.s12e04.ws.pdtv.xvid-river.r33 14.31 MB in 26.77 seconds (547.3 KB/s)

[23:40:09] Transferred: top.gear.s12e04.ws.pdtv.xvid-river.r34 14.31 MB in 25.83 seconds (567.2 KB/s)

עוד מעט זה יגיע לטורנטים \ RS וכאלה :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...