Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשים צריכות להתלבש בצורה צנועה או שקהיר היא עיר ללא הפסקה? מין מיני ניו-יורק :roll:...

יש שם אקשן? פאבים מומלצים? מועדונים? גמל מומלץ?? משהו???

רגע!!

יש להם מסלול???

אפשר לשכור מכונית ספורטיבית?? נניח איזו GT3 חביבה?

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

יש אזהרה חמורה לא לנסוע למצרים.

זו אזהרה ממוקדת ממשרד החוץ.

אלא אם את מאלקעידה סניף מרכז - לא כדאי לך לבדוק את הגמל.

או שאת מתכוונת למשהו אחר?:shock:

פורסם

הייתי לאחרונה בקהיר ב-84, ככה שדברים אולי השתנו.

קהיר היא עיר מערבית למדי. כמו יפו בערך :-). הרבה מאוד תיירים. למרות שסביר שיזהו אותך כישראלי, לא רצוי להתבלט ככזה.

מבחינה מוטורית - לא הייתי מציע לך להתקרב להגה בקהיר. גם מושב הנוסע במונית יכול להיות חוויה מוטורית מסעירה.

נשים - לא רצוי להתלבש באופן פרובוקטיבי או נועז. בעיקר בגלל לטישת העיניים. זו אמנם מדינה מסולמית ודתייה אבל הנשים

לרוב מתלבשות באופן מערבי - צנוע, ולא כולן ברעלות.

:turn-l:
פורסם

סליחה - הנחתי אוטומטית שאת זה אתה.

שאלה שוביניסטית לכאורה, אבל נובעת מדאגה כנה: את נוסעת בליווי גברי, או בקבוצה, נכון?

הפרמידות: מרחוק מאוד מרשימות, מקרוב ומבפנים - מוזנח ומצחין! הייתי בגיזה.

זהירות מכייסים ונוכלים - יש כאלו לרוב. ולבדוק טוב טוב טוב את הצ'ימידן שלא נשארה בו מחסנית או כדור מהמילואים האחרונים.

:turn-l:
פורסם

למרות שאני ירוק מקינאה (ובלי שום קשר לכך שאני גם אחראי פורום :lol:), אני מציע לך בחום לשקול בשנית את עניין הנסיעה.

אני מניח שלאזהרת המסע של משרד החוץ יש סיבה מאוד טובה. לא כדאי להסתמך על השקט המדומה ששורר שם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ליווי גברי? כן, אני מלווה את הגברים שלא יפחדו!

זה ממש חלום שמתגשם, לא תארתי לעצמי שאני אגיע למקומות האלו!

אם לא אחזור, יש מעוניינים בהנרייטה (לאון 2) ורוזלינדה (באס 77)?

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

יש את מועדוני ריקודי הבטן בדרך לגיזה- מלכודות תיירים . אתה משלם ביציאה תמיד הרבה יותר ממה שחשבת כשנכנסת. את בטרנזיט לאפריקה ? שבי במלון.

פורסם

עיר מערבית לכל דבר. לא הייתי ממליץ ללכת עם מיני או עם חוטיני מבצבץ אבל לבוש ממוצע בהחלט סביר שם.

אני הייתי שם ב 96' אבל אז לא היתה בעייה להיות ישראלי במצרים. היום עם כל ההתראות המצב קצת שונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מת לראות את הפירמידות מקרוב, אבל כנראה לעולם לא אסע למקום שבו רוצים להרוג אותי כי אני יהודי.

באופן הזוי, זה כולל גם את ת"א. וירושליים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...