Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני בן 18 אוטוטו ורוצה לקנות רכב שישמש בעיקר אותי, ומדי פעם גם את אבא שלי.

ידני, ולא אכפת לי יד שנייה.

רכב ספורטיבי אבל די נוח, כיפי, רצוי לא זולל דלק.

אז איזה אופציות יש בסדר גודל של גולף שנתון 2004 נגיד? B3 עונה על הקריטריונים? מה בקשר לאימפרזיה ישנה או מיצובישי לאנסר?

ומה עם סיאט ופג'ו?

תודה :)

פורסם

מה התקציב שברשותך?(נטו=בלי ביטוחים,יישור קו וכדומה)

כמה אנשים יסעו ברכב רק אתה ואבא שלך בלי נוסעים מאחורה?

מה אתה מעדיף קופה משפחתית,איזה רכב מוצא חן בעינייך?

פורסם

התקציב הוא בעיקרון משהו בסביבות ה-80.

יסעו 1-3 אנשים ברכב בדרך כלל. 4 פעם ב...

יהיו גם נסיעות בינעירונית (ד"א אני גר בירושלים-יש פה הרבה עליות וירידות)

רכבים שמוצאים חן בעיניי זה מיצובישי לאנסר איוו:-)

וברצינות, במסגרת התקציב אני די מתעניין בגולף או אימפרזיה, אבל משום מה יש לי הרגשה ממה שאני קורא באינטרנט שהן "בסדר" בלבד. לא גרועות, אבל די רגילות.

גם הסיאט ליאון מעניינת אותי.

אני נהגתי על פאסט 2008 ונהנתי אז אולי בגלל זה אני קצת נוטה לכיוון הגולף.

אני רוצה רכב שכיף לנהוג בו, אבל שגם יהיה די ידידותי (אבל לא יפתח הרגלי נהיגה לא טובים).

פורסם

אתה יכול לבדוק גם איביזה FR/CUPRA . בתקציב שלך אתה יכול "לגרד" אפילו את שנת 2006.

לפי בקשותיך ודרישותיך, זה הרכב שלדעתי מתאים לך.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה.

עוד דבר חשוב ששכחתי לציין - שהמכונית לא תעייף בנהיגה ארוכה. ולפי מה שהבנתי (אבל אולי אני טועה) גולף עדיפה בקטע הזה על איביזה, לא?

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על אימפרזה מנוע 2000 4*4 אחלה אוטו לי יש אותו והאוטו הזה הוא חווית נהיגה ספורטיבית מכל כיוון שתסתכל האחיזה AWD הכח: 160כ"ס שלא נדבר אל אופציות שידרוגים עתידיות ספוילר טורבו אגזוזי לחץ וכו.. אבל מה שבאמת ימשוך אותך היא האחיזה של האימפרזה אין האוטו הזה נותן לך להרגיש כמו נהג מקצועי (ואני לא מגזים) אני ממש ממליץ אל האימפרזה הזו ואל תישכח שזאת מכונית משפחתית יפנית שאמינה כמו שעון שוייצרי ושמירת ערך דיי טובה בקיצור ממליץ מאוד על רכב זה

פורסם

האמת שזה נשמע מעניין, כי באמת רציני לציין שאני מעדיף רכב שיהיה ניתן לשדרג אותו קצת בעתיד (והבנתי שבתחום הזה עדיף מכוניות כמו לאנסר ואימפרזיה על פני מאזדות למיניהם)

חוץ מזה שאני מאז ומתמיד אהבתי סובארו, והאימפרזיה מושכת אותי למרות המראה שלה.

פורסם
אני הייתי ממליץ לך על אימפרזה מנוע 2000 4*4 אחלה אוטו לי יש אותו והאוטו הזה הוא חווית נהיגה ספורטיבית מכל כיוון שתסתכל האחיזה AWD הכח: 160כ"ס שלא נדבר אל אופציות שידרוגים עתידיות ספוילר טורבו אגזוזי לחץ וכו.. אבל מה שבאמת ימשוך אותך היא האחיזה של האימפרזה אין האוטו הזה נותן לך להרגיש כמו נהג מקצועי (ואני לא מגזים) אני ממש ממליץ אל האימפרזה הזו ואל תישכח שזאת מכונית משפחתית יפנית שאמינה כמו שעון שוייצרי ושמירת ערך דיי טובה בקיצור ממליץ מאוד על רכב זה

הכל נכון, רק שהיא זוללת דלק..ואת זה מר בחור לא רוצה.

פורסם
תודה.

עוד דבר חשוב ששכחתי לציין - שהמכונית לא תעייף בנהיגה ארוכה. ולפי מה שהבנתי (אבל אולי אני טועה) גולף עדיפה בקטע הזה על איביזה, לא?

הסר דאגה מליבך, האיביזה FR/CUPRA ממש לא מעייפת בנהיגה ארוכה..במיוחד לא עם המושבים המצוינים.

פורסם

גם הסיאט ליאון מעניינת אותי.

מעניינת מאוד בתור אחד שראה מה אפשר לעשות מהרכב הזה

אני ממליץ לך להתעניין יותר בכיוון שלה

אני מדבר על הדגם 1800 turbo

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

יסעו 1-3 אנשים ברכב בדרך כלל. 4 פעם ב...

רק להזכירך מותר לך להסיע 2 נוסעים ברכב

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

באיזו שפה מדבר המומחה? :roll:

לפותח השרשור - בוא ספר לנו בבקשה - מהו רכב ספורטיבי עבורך? האם מנוע חזק והאצות יספקו אותך?

את עניין העליות בי-ם ועייפות בנהיגה ארוכה שכח. כל רכב מ-10 השנים האחרונות (למעט יונדאי אטוס/דייהו מאטיס) יעלה כל עליה בי-ם ללא קושי. הרי האלפים וההימלאיה אינם בתחום מדינת ישראל.

גם נהיגה ארוכה (מי שישמע, 3 וחצי שעות מקצה לקצה של המדינה) היא לא בעייה בכל רכב סביר, למעט מכוניות ספורטיביות ממש קיצוניות, ו/או גרוטאות מלפני יותר מעשור (בהרבה יותר).

קח בחשבון שאין זה משנה איזה רכב תבחר - נהיגה עם רגל כבדה = צריכת דלק גבוהה יותר. איזו צריכה תיחשב אצלך סבירה?

פורסם
הכל נכון, רק שהיא זוללת דלק..ואת זה מר בחור לא רוצה.

האמת אני לוקח את זה בחזרה. לא כזה משנה לי העיניין עם הדלק, זה רק יתרון, לא משהו שבגללו אני לא אקנה רכב שאני אוהב.

חיפשתי מידע על אימפרזיה כזאת ולא מצאתי כלום. אפילו לא תמונה.:?

מהו רכב ספורטיבי עבורך? האם מנוע חזק והאצות יספקו אותך?

שמע אני לא הולך להתחרות ברחובות. שיהיה ספורטיבי אבל גם נעים וסלחן (יש דבר כזה בכלל?!)

פורסם

מאזדה מיאטה - אוטו עם התנהגות טובה, אמינות די גבוהה, מהנה מאוד לנהיגה ונכנסת לתקציב...

וגם לה יש אופציות שדרוג לא מעטות אם תרצה בעתיד.

הבעיה היחידה שדי צפוף בפנים ותוכל להסיע איתך רק עוד בנאדם אחד.

• תוכן חדש...