Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם.

מדבר אחיו של עמית(בעל הUSER).

אני צריך עזרה מאנשים פה בפורום לגביי רעש של המנוע שנשמע מהרמקולים ברכב שלי.

אני יודע שיש על זה נושאים רבים בפורום,אבל עברתי על רובם כבר וניסיתי גם כל מיני דברים ולא עזר.

המערכת היא של קנאווד MP3 רגילה,2 יציאות.

המגבר הוא INFINITY דגם 475A מהדגמים הכסופים שלהם עם האור הכחול.

המגבר הוא בעל 4 ערוצים כל ערוץ 75 RMS.

המערכת מחוברת למגבר בכבל RCA 2 ערוצים

אל המגבר מחוברים רמקולים קידמיים גם של INFINITY 6*7 160W בעל טויטר מובנה.

ורמקולים אחוריים של PIONEER 6*9 350W.

הכבל מתח של המגבר הוא 8G ,ישנה פריקת מתח בבג'ז מחובר לפח של הרכב.

ההתקנה התרחשה בגריז מערכות במרכז למי שמכיר,ההתקנות שלהם איכותיות דווקא.

עכשיו הבדיקות שנעשו הם: חיברתי משתיק וזה עדיין לא עזר,אז הוא יצא החוצה למה הבנתי הוא מוריד מהאיכות של הסאונד.

הכבל של המתח נוגע בכבלים של הרמקולים אז חשבתי אולי זה זה ,אז ניתקתי את הרמקולים מהמגבר,וחיברתי רמקול חיצוני עם כבל אחר לגמרי שלא נוגע בכלום,ועדיין הרעש ממשיך.

דרך אגב אם שכחתי להזכיר,הרעש מגיע גם מהרמקוליים הקדמיים וגם האחוריים.

ניסיתי לגם לאפס את המתח אז ניתקתי את המתח והפריקה מהמגבר וחיברתי בחזרה,גם זה לא עזר,

הכבל של המתח והכבל של הRCA לא עוברים אחד ליד השני,כל אחד בצד השני של הרכב.

ניסינו גם בגריז להחליף את המגבר ועדיין הרעש ישנו ככה שזה לא נראה לי המגבר.

בקיצוררר אני מתחרפן כבר מהרעש הזה,

אני יודע שבפורום הזה יש אנשים שממש מבינים בנושא הזה(לפי מה שקראתי מכל המאמרים שכתבו פה על הנושאים)

ככה שאני מקווה מאוד שמישהו יוכל לעזור לי כבר לפתור את הבעיה הזו.

תודה רבה רבה מראש,וסורי על החפירה פה ,פשוט אמרתי אני אפרט על הכל ישר.

תודהההה. :-D

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בקשה מישהו?עזרה?

זה נורא חשוב

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לא,הוא עובר עם המתח

פורסם

הייתה לי אותה בעיה ( אם הבנית אותך נכון )

הרעש מהרמקולים קורה בנסיעה, שאתה מאיץ או מעביר הילוך הוא עושה ציפצוף כזה? ( אם לא - סליחה, לא הבנתי אותך )

פורסם

כן שאתה לוחץ על הגז,אפילו אם אני עומד במקום ונותן גז זה גם עושה את זה,ושאני מדליק את המזגן אז הרעש מתחזק,

זה רעש כמו של שריקה כזו,כמו מטוס סילון בתוך האוטו חחחח

יש פיתרון?

פורסם

יציאת RCA שרופה, יציאת מגבר שרופה, אצלי זה היה האקולייזר, שהיציאה שלו היית שרופה.

תנסה לבדוק ( ע''י חיבור וניתוק ) איזה יציאה שרופה

יכול ליהיות שזה הראש של הRCA גם..

נתקלתי בבעיה אצלי לפני יומיים, קניתי מפצלים של RCA במקום האקולייזר וזה הסתדר.

פורסם

המגבר זה לא,למה לקחתי מגבר אחר וניסיתי ועדיין לא עברו הרעשים,

אני חושב או שזה המערכת או הכבל RCA שזה ייבדק מחר.

למישהו יש עוד רעיונות מזה יכול להיות?

פורסם

דיברתי עם חבר שהיית לו אותה בעיה- הוא אומר שזה הבעיה מהרדיודיסק, שהארכה ( המינוס לא ? ) לא מחובר טוב..

עוד לא בדקתי את העניין, כי אני לי ממש מושג איך מתעסקים עם זה, אבל שווה לנסות.

פורסם

הכבלים של הסאונד ושל החשמל עוברים באותה תעלה אל המגבר מאחורה?

כי אם כן נוצר בתוך התעלה השראה אלקטרומגנטי. לכן או להשים מבודד או להפריד את הסאונד בתעלה ואת החשמל בתעלה.ולפי מה שהבנתי יש לך פריקת מתח בבגאז' היא מחוברת לשלדת הרכב? כי אם כן זה יכול להגיע לכבלי הסאונד ולתת להם השראה-המלצה לבודד את הכבלים בצינור גומי מיוחד.

דבר שני זה יכול ליהיות שהערקה שלך לא מחוברת טוב או כבלים rca פשוטים וזולים.

עשיתי חיפוש קטן בשבילך ומצאתי את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139382

בהצלחה.

פרויקט בניית PLAYSEATּ+הגה FANATEC

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?467300

הפרויקט שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237666

פורסם

זהו אז עשיתי בדיקה של הכניסות של המגבר,חיברתי מכשיר חיצוני לא קשור לכבל RCA ולמערכת,

ואין רעשים ואין כלום

ככה או שזה הכבל RCA או שזה המערכת,

ביררתי אצל גריז מערכות(אלו שהתקינו לי) אם אני אשים משתיק ישירות מהמערכת לכבל RCA במקום לחבר אותו מהRCA למגבר ,אם זה יפתור את הרעש,מהם הבנתי שלא ,אני רוצה לשמוע את דעתכם פה?

וגם יום ראשון האוטו נכנס אליהם לפירוק לחלקיקים קטנים עד שמוצאים את הגורם לרעש,האוטו לא יצא משם עד שלא יהיה מושלם!

אבל עדיין אני רוצה לדעת מה עוד יכול להיות?

ולשאלה הקודמת ששאלו,הכבל של הRCA רץ בצד אחד של הרכב,והכבל מתח בצד האחר,והם לא נוגעים אחד בשני בכלל,חוץ משאני חושב שמתחת לפלטה שהמגבר מותקן עליה יכול להיות ששם הם נוגעים בקטנה,בגלל נגיעה כזו קטנה יכול להתווצר רעש?

פורסם

יכול ליהיות. שים איזה משהו מבודד שם הצליח הצליח. לא הצליח לא עלה לך כסף ניסתה.לפעמים בגלל דברים מאוד קטנים נגרמים דברים מאוד גדולים.

בהצלחה.:wink:

פרויקט בניית PLAYSEATּ+הגה FANATEC

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?467300

הפרויקט שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237666

פורסם

שאמרת שזה או הRCA או המערכת, התכוונת או הRCA או הרדיו דיסק?

כי כמו שכבר אמרתי, יש לי את אותה בעיה גם כן, ולי אמרו שזה הארקה שלי לא טובה, כאילו לא מחוברת טוב- האם זו גם אפשרות ?

פורסם

כן אם הארכה שלך לא טובה אז יהיו לך את הרעשים,

אבל במקרה שלי יש הארכה ממש טובה,גם מינוס מהמגבר וגם מהרדיו דיסק יוצא לי מינוס

הכוונה שלי הייתה או שזה הכבל RCA הארוך שעובר,או שזה הרדיו דיסק

אני מקווה שזה הכבל ולא הרדיו דיסק

פורסם

עידכון:

מחר האוטו נכנס לגריז מערכות לפירוק מסיבי והרכבה מחדש עד למציאת התקלה וטיפולה

מקווה לחזור עם תוצאות טובות!!!

• תוכן חדש...