Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

עשיתי בדיקה לרכב בלנו 98' יד 3, במכון בדיקה.

האוט נראה טוב ומצב מכני טוב אבל

בתוצאות הבדיקה נרשם:

שילדת מרכב - ליקויים בעלי משמעות נמוכה:

תיקוני מרכב וצבע מעיכות פח שריטות ופגמים בצבע חלודות במרכב, צבע פגום במרכב מעיכות תחתית בקורות אורך.

מה זה אומר?

האם זאת פגיעת שאסי?

ואם כן קלה או חמורה?

אשמח לתגובות (המוכר רוצה 18K)

פורסם

שלום.לי זה נשמע כמו ניסוח רגיל של מכון בדיקה שמבקש לכסות את עצמו ולומר שהרכב עבר תיקוני פח וצבע שונים במהלך חייו אך אין לו שום דבר ספציפי להתמקד בו.מעבר לכך המחיר נשמע לי נמוך ביחס למחירון של הרכב.יש סיבה מיוחדת מעבר לכך שהשוק חלש?

אגב ברשותי באלנו משנתון זהה.יופי של רכב.אשתי מסרבת להחליפו.

בהצלחה לך.

פורסם

חלודות במרכב זה לא סעיף רגיל של מכון בדיקה, וזה סעיף שיכול לעלות לך בהרבה מאוד כסף וכאב ראש.

אני ממליץ לך לבדוק את הנושא לעומק לפני שאתה מקבל החלטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היה לי בלנו 97 עד לפני שבועיים סה"כ רכב טוב מאוד ואמין .אך הוא ממש לא נוח לנהיגה

מרגישים כל מהמורה על הכביש...

פורסם
היה לי בלנו 97 עד לפני שבועיים סה"כ רכב טוב מאוד ואמין .אך הוא ממש לא נוח לנהיגה

מרגישים כל מהמורה על הכביש...

גם ברשותינו בלנו 97 כבר 4 שנים. מסכים שהרכב אמין מאוד, אבל לגבי הנוחות, לא יודע, לדעתי הרכב דיי נוח עם שיכוך מהמורות ממש בסדר. מצד שני יכול להיות שבגלל שאני נוהג על אופטרה:-( ביום יום, אפילו הבלנו של אשתי מרגישה נוחה...:wink:

פורסם

אני ממש לא אוהב את הרכב הזה, מלבד הסיוט שעברנו מאז שקנינו אותו, הרכב מרחף בכביש ולא נותן הרגשה טובה,

בנוסף, בדגם שברשותנו, ללא כריות אויר או ABS זו מלכודת, אולי זה בגלל הצמיגים הדקים 175-75-13R , או אולי כי התרגלתי למיצובישי שלי, בכל מקרה אני ממש לא אוהב את הרכב הזה,ואת שלנו ספציפית.

הוא זריז, הוא נוח, ובד"כ אמין (חוץ משלנו), אבל אני לא הייתי קונה באלנו בדיעבד.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תראה אם זה יעזור לך, כשמכרתי את הסוזוקי שלי, הודעתי לקונה שהיתה תאונה מקדימה וסידרו אותה במוסך מורשה, זה לא הפריע לבוחן לציין את זה כליקוי במרכב. כשהנזק כולו הסתכם בהחלפת כנף ימנית ווינקר.

כמו גם הוא ציין על מקום שנחת לי מהעץ מעל החניה שלי בלוט שיצר נגיעה בגג ככיפוף בפח. שלא לדבר על שריטה שהיתה לי בצד כשקניתי את המכונית, עליה הוא החליט כחלודה בפח.

מנסיון של קונה וגם מוכר, אין מכונית שתצא נקיה בסעיף הזה בבדיקת רכב, ואם זה בעל משמעות נמוכה אז לדעתי אין לך מה לדאוג, פשוט לוודא עם המוכר מה היתה התאונה ושיציג קבלות על תיקון כמו שאני הצגתי. זה מלבד העובדה שהפח של סוזוקי ממש עדין .

פורסם

הבאלנו שלנו גם מציג רמת נוחות טובה ביחס ליפניות-רך יחסית.לחברים שכתבו שהוא לא נוח או מרחף- יש לכם בעיה באוטו לדעתי (בעירבון מוגבל כן, הרי לא נסעתי ברכבים..).אני יודע שהבולמי זעזועים רגישים ודורשים החלפה והמקוריים מאוד לא זולים.לתשומת ליבכם.

פורסם

לא אמרתי שהוא לא נוח, אלא שהוא לא יושב טוב על הכביש, קל מדי, ומרגיש שקצת רוח צד תהפוך אותך.

במיוחד עם הצמיגים הללו כמו שציינתי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...