Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לא עברתי טסט בגלל בלמים אחוריים חלשים וגם בגלל זיהום אויר. במוסך החליפו לי משאבת שמן לשני הגלגלים האחוריים. לאחר מכן אחד הבוחנים מכר לי תוסף דלק ואז עברתי את הטסט.

שאלה ראשונה:

הבלמים היו והם עדין חורקים.. במוסך אמרתי לו, והוא טען שישטוף לי את הגלגלים וכך ירד לכלוך שהוא הסיבה בעצם לרעש.. האם זה בולשיט? כי זה נראה ככה, הבלמים עדין עושים רעש מעצבן!

בלי קשר לזה, ראיתי שהוא משייף את הבלם וגם את הדיסקה שיושבת עליו (או שזה הפוך)..

ובכל אופן איך נפטרים מהרעש הזה?

שאלה שניה: תוסף הדלק שהוא מכר לי הוא GUNK Fuel Injector & CarbMedic Treatment. במחיר של 80ש"ח.. אני בטוח שהוא עשה עליי הרבה כסף, אבל כדי שאני אדע להבא.. איזה תוסף דלק הכי טוב בשביל להוריד את צריכת הדלק per קילומטר.. וגם בשביל להוריד את רמת זיהום האויר.

הייתי פעם בישיבה בנוגע לאותן חברות שעובדות בשיטת "קנה את המוצרים, תביא לנו עוד אנשים.. ותעזור להם להביא עוד אנשים".. למי שמכיר.. אני לא זוכר את שם החברה, אבל המוצר העיקרי שלהם היה טבליה שמורידה קצת את צריכת הדלק וגם מורידה דרסטית את רמת זיהום האויר. אם מישהו מכיר אשמח לדעת כיצד משיגים כזה דבר.

או, האם יש דבר יותר טוב שיותר מומלץ.

תודה מראש לכל עזרה שתבוא :|

פורסם

אני לא הייתי קונה את התוסף , אלא הייתי הולך למוסך לבצע בדיקה ואבחון כמו שצריך. ואם צריך לנקות את המערכת הזרקה או את הקרבורטור אז עושים את זה.

נכון ,יקח זמן, זה מעצבן ,אבל לעשות עלי קופה? לצאת פראייר? מה הבוחן חושב לעצמו ?

ברגע שאני שם את התוסף במיכל דלק אז בשניה הכל משתנה? והזיהום אוויר כמו שצריך?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כמה יכול לעלות מה שאמרת...? :-(

נ.ב. חבר של אבא שלי אמר לי ללכת לאיזה מוסך שהוא מכיר.. שיעשו לי כיוונים במנוע או משהו כזה, בשביל שהמנוע יצרוך פחות דלק וגם בשביל שהאוטו יניע במהירות.. וגם יסע יותר מהר. כדאי לעשות דבר כזה? יש חסרונות/קאץ'? כמה עולה דבר כזה?

פורסם

לגבי הבלמים, אם הם לא מקוריים אז הנה הסיבה.

או שיתכן והחליפו רפידות ולא עשו חריטה לדראם (תוף) ולכן יש רעש.

אפשר לנסות לשטוף את הבלמים אבל אני מאמין שכבר בהחלפה הראשונה ניקו אותם..

בעת החלפת הרפידות צריך לגרז את המכלול בכמה מקומות, ולא כל אחד עושה את זה.

פורסם

ידעתי שהוא חאפר מניאק.. כמה עולה דבר כזה? והאם לא עדיף כבר לסבול את זה עד שהבלמים ימותו ואז כשאני אקנה חדשים אני אעשה את החריטה?

פורסם

תשמע, אני מציע שתפנה למוסך אחר, אבל מוסך אמין ומקצועי שימליצו לך עליו.

פנה למוסך טוב, ובקש שיבדקו את העניין אם עשו חריטה ואם הכל תקין.

אם לאחר הבדיקה יתברר שהכל תקין, אז הבעיה היא שהרפידות לא מקוריות או לא איכותיות.

כמובן בקש שיבדקו אם עשו חריטה ושהכל מתאים.

אם לאחר הבדיקה יתברר שהכל תקין אפשר לחיות עם הרעש, אם זה מאוד מפריע לך אז תחליך רפידות מקוריות.

• תוכן חדש...