Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק אנחנו נקלל שוטר שנתן לנו דו"ח, אבל אם הוא ויתר הוא "בחור טוב".

אתה צוחק ? קרא לי מקרה (לטובה) שוטרת נתנה דו"ח לחניה לחבר שלי שחנה לידי שעה הוא מתחנן אליה לביטול הדו"ח, ושאני לא דיברתי מילה אמרה לי "סע מפה יא חתיך" , כמה שזה נשמע מצחיק זה אמרתי ועצוב .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אתה צוחק ? קרא לי מקרה (לטובה) שוטרת נתנה דו"ח לחניה לחבר שלי שחנה לידי שעה הוא מתחנן אליה לביטול הדו"ח, ושאני לא דיברתי מילה אמרה לי "סע מפה יא חתיח" , כמה שזה נשמע מצחיק זה אמרתי ועצוב .

יעקב

מה שקצת עצוב זה שאתה כותב "חתיח" במקום חתיך. :wink:

פורסם
מה שקצת עצוב זה שאתה כותב "חתיח" במקום חתיך. :wink:

:oops: רשמתי בעבר שמגיע לי הקלות שאני לא מקבל :(

אכן רשמתי בצורה פזיזה :cry:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

רק אצלנו,אדם "דתי" יוצא מבית הכנסת,ביום שבת,נכנס לרכב ונוסע.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

+1.

מילא לקפוץ לכביש מהיר.

אבל כשמדובר על בחור שנוסע מהר מהרגיל על כביש מהיר ולקפוץ ישר מולו?...ובד"כ השוטר צריך בכלל להגיע לנתיב השמאלי:shock2::drinking::loco::screwy::silly:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שלוש אתיופיות נכנסנות למסעדה בתחנה מרכזית לוד(מסעדה של בני דודים) ושואלת בשיא הרצינות "יש לכם תעודת כשרות?":lol:,מין הסתם שאין,והמוכר מראה להם תמונה של איזה ג"יבריש מזהב ואומר כן,יש הינה יש לנו.:-)

כאילו מה נהיו יהודים?לא ניראה לי שתעודת כשרות עינינה מישהו מהם בארץ המוצא שלהם.

רק בארץ אנשים נהיים דתיים בהתאם למצב.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

או-קיי.

אז אתה רואה שחורות.

...

בפסח אני עצרתי עם חברים בדרך חזור מתערוכת גלגלים לאכול בשווארמה ברחוב יפו בחיפה.

היה שם נער(ס) צעיר שביקש מנה בחמגשית.

המוכר שם, שם חמוצים, ועוד כמה שטויות,

הנער(ס) שילם,

ואז שאל אותו המוכר- "אתה רוצה פיתות עם זה?"

הנער(ס)צרח לו "השתגעת?!" וברח בריצה...:shock::lol:.

אותי זה הצחיק.

[נער(ס)=נער ערס].

פורסם

חברת "קולה" האורגינאלית נותנת לנו לראש השנה ושאר החגים בקבוק של 1.75 ליטר במקום 1.5.

סבבה, אבל הסטאנדרט בעולם הוא של 2 ליטר...

היה לי עוד אחד קטלני, אבל ברח לי מהזיכרון.

פורסם

רק בישראל פרארי שתעמוד 3 דקות ברחוב ללא השגחה תשאר שלדת מרכב בלבד... וגם זה לא בטוח :]

עריכה- אולי גם בעזה... פקיסטן..

Lexus CT200H

פורסם

רק בישראל בתערוכת רכב כל הרכבים יהיו סגורים מחשש שאיזה דפקט ינסה לגנוב את ידית האיתות, ורק בישראל אם תתרחק מה-STI שלך ליותר מ-3 דקות במפגש ינסו לגנוב לך ברגים מהג'אנט (מקרה אמיתי של מישהו בפורום).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...