Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכמה ממכם יודעים או שלא, יש לי סיטרואן ZX שעומדת במוסך ומחכה לי שאני יוציא אותה...

הרכב יכול לסוע אבל הוא לא נוסע כמו שסיטרואן ZX 1.8 אמורה לסוע.

יש לי כמה שאלות:

1. איזה סוגי מנועים חזקים יותר יכולים להכנס בתא המנוע של הסיטרואן הזו?

2. איזה מהסוגי מנוע יושבים על אותם תושבות בדיוק בלי התאמות מיותרות?

3. השאלה הכי חשובה לפי דעתי, איזה מנוע אפשר לאשר ברישיון? של איזה חברות? סיטרואן ופג'ו?

פורסם
1.4,1.6,1.8,1.9,2.0

יש לך 2.0 טורבו של 605 , MI16 וכו' אבל זה צורך שינויים בתא המנוע.

אמרו לי שהמנוע MI מיושן טיפה וקשה למצוא לו חלקים, אז ירדתי מהרעיון...

מנוע 2.0 טורבו של 605, חשבתי על זה...

אבל שוב עולות שאלות, קשה להשיג את המנוע הזה?

כמה אמור לעלות מנוע כזה יחד עם הצמה והמחשב?

פורסם

מה רע במנוע 2 ליטר של ZX?

תמיד אפשר לפני ההרכבה לעשות לו כמה שינויים פנימיים שיוסיפו לך קצת יותר כוח

במקום לקנות מנוע יקר יותר.

וגם המנוע שלך יכול להוציא הספקים יפים, תחליף לו חלקים כמו קאמשאפט ובוכנות טלטלים וכ''ו ואחרי שיפוץ כזה הוא

יהיה חזק מאוד.

אני לא חושב שכדאי לקפוץ גבוהה מידי בהספק אחרי הכל הרכב הזה נבנה יותר להנות מסיבובים לא קו ישר...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בכד שתוכל לקבל אישור לנפח 2000 טורבו\אטמוספרי יהיה עליך להחליף לסרן דיסק אחורי עם מוטות פיתול+אנטי רול עבים יותר וסרן קדמי+קליפרים 266 בהתאם ועל כל זה להביא אסמכתאות למחלקה הטכנית בלובינסקי, במילים אחרות טירחה עצומה שלא שווה את המאמץ.

הכי משתלם יהיה למכור את הרכב ולרכוש וולקן, הפרשי המחירים זעומים אם בכלל.

פורסם
מה רע במנוע 2 ליטר של ZX?

תמיד אפשר לפני ההרכבה לעשות לו כמה שינויים פנימיים שיוסיפו לך קצת יותר כוח

במקום לקנות מנוע יקר יותר.

וגם המנוע שלך יכול להוציא הספקים יפים, תחליף לו חלקים כמו קאמשאפט ובוכנות טלטלים וכ''ו ואחרי שיפוץ כזה הוא

יהיה חזק מאוד.

אני לא חושב שכדאי לקפוץ גבוהה מידי בהספק אחרי הכל הרכב הזה נבנה יותר להנות מסיבובים לא קו ישר...

הבנתי...

בכל מקרה, אחרי שקצת חפרתי היום במוסך והבנתי מה הבעיה של האוטו הבנתי שלא חייב להחליף מנוע...

אבל השאלה שלי כזו

כמה תעלה לי כל הצמה של האוטו?

• תוכן חדש...