Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשאתה אומר את זה ככה נשמע שהTT באמת מקצועי :twisted:

אני מקווה שאתה מבין שהתכוונתי ל''מקצועי'' לאותה תקופה שלא היו אז WR וDRZ וכו'.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

אני אוהב את ליין המוצרים של האסקי. אופנועים ו-CHAINSAWS. פשוט וטהור.

אם ממש חשוב לך גם מכונות תפירה.:-)

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
אני מקווה שאתה מבין שהתכוונתי ל''מקצועי'' לאותה תקופה שלא היו אז WR וDRZ וכו'.

אנחנו היום נמצאים בתקופה ההיא?! :wink:

DR 600 היום נחשב למקצועי?! ברור שלא למרות שהוא היה הכלי הכי מקצועי חוקית שכסף יכל לקנות (בארץ כמובן)

אגב גם DRZ לא מקצועי, וכבר החלו להגיע KTMים בתקופה ההיא וגם דו"פ.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אנחנו היום נמצאים בתקופה ההיא?! :wink:

DR 600 היום נחשב למקצועי?! ברור שלא למרות שהוא היה הכלי הכי מקצועי חוקית שכסף יכל לקנות (בארץ כמובן)

אגב גם DRZ לא מקצועי, וכבר החלו להגיע KTMים בתקופה ההיא וגם דו"פ.

רוב הDRZ הוסבו לקצועיים ע''י רוכבי מירוצים מובילים ומוכרים.

שיהיה ברור לך,כן היו שתי גרסאות לTT600S בלגרדה,אלת מקצועית והשניה נחותה עם מתנע חשמלי.

המקצועית ובמיוחד הגיעה בשנת 96 הכוללת סט ג'נטי אלומניומ מחוזקים של אקסל ,בולם אוהליינס אחורי,פרונט קדמי 43'',אגזוז פתוח,מגני דיסק,שלדה וטלסקופים,צינורות בלימה שזורה ועוד ועוד...

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

גם הDRZ E שהוא כביוכל דגם השטח נטו של סזוקי לא מוגדר ככלי מקצועי אלא כיותר כPLAY BIKE אז..

זה שסזוקי אבניר מספנסרת את כמה מן הרוכבים המוכשרים ביותר בארץ זה משהו אחר.

גם יוסואנג רוצים להתחיל לספנסר רוכבים שיתחרו בעונה הבאה, זה עדיין לא יהפוך אותם למקצועיים.

בעניין הTT אתה מבלבל עם "קרבי יותר", מקצועי זה כבר יותר מידיי רחוק בשבילו :wink:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

1. אין רשיונות? אין בעיה של מ.התחבורה רישוי ושות' הדמגוגיים במידה ואחליט להשמיש אותו כרכב אספנות?

קנגל.

אין לכלי רשיונות? או אין לו רישויי? יש הבדל עצום בין השניים.

אם אין רשיונות, זה אומר שיש לאופנוע בעלים, והוא יכול יום אחד להופיע על סף דלתך, ולדרוש את האופנוע שלו בחזרה, ואתה לא תוכל לעשות שום דבר בנידון.

זה לא בהכרח אומר שהאופנוע גנוב, אבל תעשה לרגע את החישוב שלך, שיום אחד תשפץ את הכלי למצב תצוגה, תשקיע בו עשרות אלפי שקלים, תבוא איתו לתערוכת רכב, שם גם יהיה הבעלים הרשום/ היורשים שלו, ויקרה המצב הנ"ל.

איך תרגיש אז?

לאומת זאת, יש מצב של אין לכלי רישויי כלל.

זה אומר, שכמו המוטוקרוסים המודרניים, הוא פשוט הוברח ארצה, לא שולם עליו מכס, לא הוצהר עליו למשרד הרישויי, וזה אומר שאין לו בעלים, ולא היו לו בעלים מעולם.

במקרה הזה, זה זהה 100% להחזקת מוטוקרוס ללא שטר מכר, אם תופסים אותך, ומבקשים להציג רשיונות/ מסמך כלשהו המעיד על בעלות חוקית על הכלי, (במקרה של כלי ללא רישויי בכלל, זכרון דברים שווה לתחת) ואתה לא יכול להציג אחד כזה- במקום הכלי מוחרם, ואתה נשאר עם הז' ביד, מסתבך עם המדינה, ובמקרה הפחות טוב מלבישים עליך גם תיק פלילי.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...