Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל מגיע לי מזל טוב ענק כי היום בבוקר נולדה לי בת בכורה, ואני מחפש רכב בשבילה :-D

לפניכם דוח הבדיקה של פולו 1.6 100 כ"ס שנת 96', אשמח לקבל את חוות דעתכם, מה חשוב יותר ומהו קריטי.

המנוע עשה 190K, אמור לעבור טיפול 15K בקרוב וטיפול רצועת תזמון. בנוסף יש לו טסט בעוד חודש וחצי.

מנוע, מע' קירור, מע' דלק ומע' הצתה:

בלאי פנימי גבוה, דליפות לחץ גבוהות בצילינדרים, צריכת שמן ולחץ עוקה מבלאי.

רעשים במנוע + מגלגלות ואביזרים, מנוע מצלצל- לתקן, נזילות שמן, תושבות מנוע פגומות, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, תצרוכת דלק גבוהה (מאיפה הם יודעים את זה?) סיבובי מנוע לא יציבים, לתאם מנוע.

מערכת פליטה:

מע' פליטה רועשת.

סרן אחורי:

זווית פגומה.

העברת כוח:

מצמד מחליק, חריקות בשילוב הילוכים, רעש מתיבת הילוכים, חופשים במנגנוני הילוכים, נזילות שמן תיבת הילוכים, תושבת תיבת הילוכים פגומה (בעל הרכב טוען שהחליף מצמד ב-150K).

כרית אוויר- נורת ביקורת דולקת.

קומפרסיה- a=11.4, b=13.5, c=10.4, d=16.6

סטרטר נראה יציב בסביבות 70- אמפר.

טמפ' שמן 33.4 מעלות צלזיוס.

האם הבעיות במנוע הן חריגות לשנה? האם טיפול תקופתי + רצועת תזמון יפתור את הבעיות?

מה לגבי נזילות השמן- האם הן חריגות לשנה?

בבדיקה נראה כי המצמד שחוק למרות שהוחלף לפני 30K, בנוסף בנהיגה ברכב המצמד מחבר ממש גבוה, וצריך ללחוץ מעט את הדוושה על מנת להחליף הילוך, האם צריך להחליפו או שניתן לשחרר או למתוח מעט את הכבל על מנת שיהיה במרכז הלחיצה?

האם הבעיה היא בגיר עצמו?

האם מישהו יכול להוסיף על תצרוכת הדלק בעיר ומחוצה לה של הדגם הזה?

תודה רבה,

אסף.:wave:

פורסם

ראשית, מזל טוב!

ובקשר לרכב, אישית לא הייתי הולך על הרכב הזה.

שתי סיבות עיקריות:

1.דליפות הלחץ, הפרשי הקומפרסיה הרבה מעבר למותר.

2.כריות האוויר.

לשיקולך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

תעבור הלאה.

גם כרית אוויר שאינה תקינה, גם חשש לתקלה מהמצמד (האם ראית קבלות על החלפת הקלאצ'?), גם הפרשי הקומפרסיה וגם הטיימינג והטסט שמתקרבים במהרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תעבור הלאה.

גם כרית אוויר שאינה תקינה, גם חשש לתקלה מהמצמד (האם ראית קבלות על החלפת הקלאצ'?), גם הפרשי הקומפרסיה וגם הטיימינג והטסט שמתקרבים במהרה.

נניח ומחיר הטסט והטיפולים התקופתיים מקוזזים מערך הרכב - האם הפרשי הקומפרסיה מעידים על מנוע בדרך לשיפוץ/ החלפה?

פורסם

ואם תמשיך לקחת מכוניות עם 200K לבדיקה, אתה תעבור עוד הרבה הלאה.

הפולו הזו היתה חדשה לפני 12 שנה, ונכון להיום היא בת 12 עם נסועה מכובדת.

סך הכל מצבה סביר לגבי הנסועה הלא מבוטלת

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
למה פולו?

אני הייתי מחפש מגאן 1.6/1.4 ידנית.

אוטו יותר טוב, חדש, בטיחותי, מרווח ונוח באותו כסף.

אני בעד יפניות, פשוטות אמינות אבל לצערי לא בטיחותיות- לפחות בשנים האלה. מהצרפתיות אני מפחד... לך תסמוך על מהנדס רכב צרפתי... אז חשבתי על פולו.

• תוכן חדש...