Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג מה גורם הבעיה,המחשב או המסך,אבל זה מה שאני רואה במסך:

http://img175.imageshack.us/my.php?image=94657374kx3.jpg

המחשב לפעמים נידלק בסדר ופתאום כול המסך נהפך לכזה,ואחרי כמה זמן שוב חוזר לעצמו.

אין לי שמץ של מושג במה הבעיה,אים המסך היה לא בסדר אז זה היה ככה תמיד,אבל זה קורא באקראי מתי שמתחשק לו,וחוזר לעצמו מתי שמתחשק לו.

ניסיתי לשנות את החיבור של המסך למחשב אבל זה לא עזר.

מישהו ניתקל בתופעה הזאת?

המסך הוא LG L1750SQ.

תודה מראש לכולם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה בכרטיס מסך. נסה להוציא אותו, לנקות מגעים ולהחזיר.. אם לא יעזור כניראה שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

הבעיה היא לא בהכרח בכרטיס מסך.

הבעיה הזאת קורת בד"כ שהחיבור למסך\מחשב רופף ולא מהודק טוב.

היות וציינת שניסית לחבר מחדש בכניסה אחרת, האפשרות של חיבור רופף נפסלת (למרות ששווה לנסות שוב).

לי יש את אותה בעיה עם מסך Viewsonic VP930, ביקרתי 3 פעמים אצל היבואן והם לא מצאו את התקלה.

תמיד המסך הסתדר מעצמו (כמו שציינת, קורה ומפסיק באקראי).

אציע לך לנסות ולחבר עם כבל DVI\VGA ועם כבלים שונים (אמורים להגיע 2 מכל סוג באריזת המסך), ולנסות לחבר למחשב שונה.

וכמובן, בשביל לדעת בוודאות שהבעיה היא לא בכרטיס, נסה לחבר מסך אחר למחשב שבו הבעיה נוצרת.

http://www.youtube.com/watch?v=W2Y7TNGGYpI

הפתרון הפרימיטיבי שאני מצאתי הוא פשוט לתת מכה קלה משני צידי המסך בחלקו העליון.

אבל לפני שאתה עושה זאת, גש ליבואן ונסה את כל האופציות שציינתי למעלה.

אני נמצא כבר בשלב דיי מתקדם ונואש עם התקלה, ועד היום לא נמצא פתרון.

פורסם

אם מקור הבעיה היה במסך ולא בכ. מסך, היינו רואים תצוגה נורמלית ולא כפי שזה מופיע בתמונה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
הבעיה היא לא בהכרח בכרטיס מסך.

הבעיה הזאת קורת בד"כ שהחיבור למסך\מחשב רופף ולא מהודק טוב.

היות וציינת שניסית לחבר מחדש בכניסה אחרת, האפשרות של חיבור רופף נפסלת (למרות ששווה לנסות שוב).

לי יש את אותה בעיה עם מסך Viewsonic VP930, ביקרתי 3 פעמים אצל היבואן והם לא מצאו את התקלה.

תמיד המסך הסתדר מעצמו (כמו שציינת, קורה ומפסיק באקראי).

אציע לך לנסות ולחבר עם כבל DVI\VGA ועם כבלים שונים (אמורים להגיע 2 מכל סוג באריזת המסך), ולנסות לחבר למחשב שונה.

וכמובן, בשביל לדעת בוודאות שהבעיה היא לא בכרטיס, נסה לחבר מסך אחר למחשב שבו הבעיה נוצרת.

http://www.youtube.com/watch?v=W2Y7TNGGYpI

הפתרון הפרימיטיבי שאני מצאתי הוא פשוט לתת מכה קלה משני צידי המסך בחלקו העליון.

אבל לפני שאתה עושה זאת, גש ליבואן ונסה את כל האופציות שציינתי למעלה.

אני נמצא כבר בשלב דיי מתקדם ונואש עם התקלה, ועד היום לא נמצא פתרון.

אם מקור הבעיה היה במסך ולא בכ. מסך, היינו רואים תצוגה נורמלית ולא כפי שזה מופיע בתמונה.

בדיוק, אנחנו בתמונה היינו רואים תמונה רגילה לחלוטין, אבל הוא היה במסך שלו רואה את מה שמצויין פה.

כעקרון, בעיות של פסיום לאורך ורוחב המסך נגרמות מ: OC לא מוצלח \ מוגזם ולא יציב, תקלה בזכרון הכרטיס.

אם לא ביצעת OC, ושם דבר ממה ציינו למעלה לא עזר, כנראה הזכרון בכרטיס הלך לעולמו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

באם הכרטיס הוא של ATI?

בכללי - זה איתות של הכרטיס לפני שהוא שובק חיים.

אבל לפעמים זה יכול להיות בעיית דרייבר.

נסה קודם כל לעדכן דרייבר.

לא עזר? תתכונן להחליף כ. מסך

פורסם

הבעיה היא בכרטיס מסך !

הייתה לי בעיה כזאתי בידיוק לפני כמה שנים

היה לי כרטיס מסך של GFORCE המאוור היה פשוט נופל למטה הוא לא היה מוחזק מספיק חזק

והכרטיס שלי היה מתחמם כמו מטורף ! לבסוף הוא נשרף קניתי חדש..

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

הבעיה היא בכרטיס מסך, או לייתר דיוק בזיכרון ראם שע"ג הכרטיס..

בד"כ התופעה נגרמת בגלל התחממויות חוזרות של הכרטיס/ חוסר איוורור.

וודא שכל המאווררים פועלים, שאין אבק ותתכונן להחלפה של הכרטיס או של הראם שלו במידה והוא באחריות.

מתן.

פורסם
הבעיה היא בכרטיס מסך, או לייתר דיוק בזיכרון ראם שע"ג הכרטיס..

בד"כ התופעה נגרמת בגלל התחממויות חוזרות של הכרטיס/ חוסר איוורור.

וודא שכל המאווררים פועלים, שאין אבק ותתכונן להחלפה של הכרטיס או של הראם שלו במידה והוא באחריות.

מתן.

להחליף זכרון כרטיס זה סיפור גדול, עדיף להשקיע כבר בחדש.

כמו שכבר ציינתי, כמעט בטוח שהבעיה טמונה בזכרון.

האם לא ניסית לשנות מהירות ליבה\זכרון, או שינוי כל שהוא בדרייבר ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הכרטיס הוא של MSI.

טוב אז פירקתי את הכרטיס מסך וגיליתי שהמאוורר מת לגמרי.ניקיתי כמו שאמר לי הבחור הראישון,החזרתי למקום.

אחרי זה הדלקתי את המחשב,כמה שניות והוא עושה רסטרט,וככה איזה חמש פעמים,עולה-רסטרט.אחרי זה הוא נכבה ולא מוכן להידלק יותר.

אני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחזיר,ושוב פעם הוא עושה אותו דבר,נידלק עושה רסטרט ושוב מסרב להידלק.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
הכרטיס הוא של MSI.

טוב אז פירקתי את הכרטיס מסך וגיליתי שהמאוורר מת לגמרי.ניקיתי כמו שאמר לי הבחור הראישון,החזרתי למקום.

אחרי זה הדלקתי את המחשב,כמה שניות והוא עושה רסטרט,וככה איזה חמש פעמים,עולה-רסטרט.אחרי זה הוא נכבה ולא מוכן להידלק יותר.

אני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחזיר,ושוב פעם הוא עושה אותו דבר,נידלק עושה רסטרט ושוב מסרב להידלק.

יש תצוגה על המסך ? המחשב מגיע למסך הPOST או המסך שחור ועושה ריסטרט ?

אם המחשב לא מגיע לפוסט, ככל הנראה נשרף הכרטיס.

הוצאת אולי את גוף הקירור של הכרטיס מהמקום ?

אגב, היבואן של MSI, ע"פ כמה שזכור לי אייבורי, לא החברה שתרצה להפגש איתה פעמים רבות, לכן כמו שהמליץ קודמי, קנה כרטיס של חברה אחרת.

המומלצות בארץ : gigabyte, shappire, asus, palit, HIS, GECUBE וקלאב3D.

הן בעיקר בעלי התגובות הטובות ביותר לאחר שיטוט וניסיון אישי.

פורסם

אכן המחשב נקנה מאיבורי.

כשאני מדליק המחשב לא מגיע לשום דבר,המסך שחור.

מכיוון שאין לי ממש מושג בכרטיסי מסך,אשמח להמלצה על משהו לא יקר.

המחשב משמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות שונות,לא פוטושופ.

פורסם

כרטיס גרפי GeCube ATI Radeon HD3450 512MB PCIe

₪226

כמות:1

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GV340

סה"כ מחיר לכל המוצרים:226₪

המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

כרטיס מעולה, במחיר מזערי, מסוגל אפילו להריץ כמה משחקים פשוטים.

ושוב השאלה : הוצאת את גוף הקירור של הכרטיס ממקומו ?

• תוכן חדש...