Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר אמר לי, שהוא נסע על סיוויק האצבק מהדגמים הישנים (שנת 93-94), ואמר לי שהנסיעה כאילו היא על הכביש,

כלומר כל בור או משהו בכביש הוא מרגיש.

(כמובן שיכולות להיות הרבה סיבות, צמיגים, אויר וכולי וכולי),

אבל נניח שהכל תקין, באמת איכות הנסיעה ירודה כלכך?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

עד שלא תנהג - לא תדע. על נהג וחוויית הנהיגה שלו. אחד יכול לומר לצורך העניין שלאדה היא מכונית ספורט לטעמו, והשני יגיד שהיא זבל מכונית, ויימח שמו של מי שהמציא אותה...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
עד שלא תנהג - לא תדע. על נהג וחוויית הנהיגה שלו. אחד יכול לומר לצורך העניין שלאדה היא מכונית ספורט לטעמו, והשני יגיד שהיא זבל מכונית, ויימח שמו של מי שהמציא אותה...

על מה אתה מדבר?

כן, בפירוש, נוחות הנסיעה לא טובה. לא רק בגלל שהרכב נמוך אלא גם בגלל מתלים לא איכותיים במיוחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וואלה תודה,

נראה לי שאני ארד מהאופצייה ואלך לכיוון הפולו 16v.

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

וסביר להניח שלרכב משנת 93-94 יש גם בולמים מתים שדורשים החלפה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
וסביר להניח שלרכב משנת 93-94 יש גם בולמים מתים שדורשים החלפה.

ת'אמת שאני התעניינתי בהאצב'ק שנת 97+-

פורסם

מודל 97 זה רכב שמשנת 96 על הכביש. דהיינו ~12 שנה.

גם זה, סביר להניח, רכב עם בולמים גמורים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש להורים שלי הונדה סיוויק 2004

הרכב חדש מכאנית הוא 100% תקין מטופל רק במורשה ורק עם החלקים והחומרים הכי טובים בשבילו

אבל עדיין יש לי הרבה תלונות כלפי המהנדסים של הונדה.

נוחות נסיעה על הפנים, התנהגות כביש גרועה, איכות הפלסטיקים על הפנים, מושבים לא תומכים

בקיצור אני מעדיף את ה 106 שלי שהיא בכלל שנת 93 עם מנוע 950 סמ''ק ועם 140 אלף ק''מ והיא

בכלל יד ראשונה מהשכרה ובחיים לא טופלה במוסך מורשה...

הפיזו לעומת הסיוויק הרבה יותר נוחה, הרבה יותר סלחנית בהתנהגות כביש, המושבים נוחים יותר, בידוד רעשים טוב יותר

בייחוד בנסיעה מחוץ לעיר, ובגשם היא לא מחליקה לי בכיכרות ב 30 קמ''ש...

עכשיו שתבינו איזה פער יש בין 2 המכוניות האלה והפיזו עדיין עולה על הסיוויק בהרבה תחומים

לפי דעתי הסיוויק זה פשוט דגם שהמנהלים בהונדה פשוט התקמצנו עליו מסיבה לא ברורה

כי לעומת האקורד יש הבדל של שמיים וארץ

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...