Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מישהו היה ויכול להמליץ על עדי התקנות ברמלה, בגלל שאני מגיע מנתניה, שמעתי עליהם רק גברים טובים, אבל בכ"ז, אם מישהו היה והתקין שם. כמו כן, יש באיזור נתניה מתקינים אמינים עם ציוד איכותי (אני צריך לרכוש רדיו דיסק- פיוניר ורמקולים קדמיים+ אחוריים- אולי jbl).

תודה מראש למגיבים,

טל

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

הוא די סבבה סה"כ,אבל לא ניראה לי שכדאי ליסוע עד אליו.

בטוח יש מתקינים לא פחות טובים ממנו באיזור שלך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בשביל HU רמקולים קדמיים ואחוריים לא צריך מתקין בעל שם, זו עבודה פשוטה ואין בה מקום להתחכמויות, כל מתקין גם מנתניה יכול להתקין ללא שום בעיה.

אפילו אתה יכול, יש מדריכים באינטרנט על התקנת HU, ולרמקולים אתה פשוט צריך להריץ חוטים ברכב ולהתקין.

אם תתקין לבד ותרצה עיצות דבר איתי.

זה נכון

פורסם

שאלה על הדרך

בשביל להתקין קומפוננט צריך מתקין מקצועי או שלא?

להתקין מערכת ורמקולים אני יודע לבד עשיתי את זה כמה פעמים.

קומפוננט מבחינת קרוסאובר זה מסובך או שזה אותו עיקרון?!

ומבחינת כיוון זה קשה או אפשר להסתדר לבד?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

יש מתקין טוב שהוא גם נייד מאיזור נתניה, נראה לי שהוא יכול אפילו להגיע עד אליך.

עשה לי ולחבה שלי כמה עבודות, בחור מקצועי ודי אמין אם תרצה אתן לך את הטלפון שלו.

פורסם

לירון,אם אתה רוצה יש לי מישהו זול יותר ואמין יותר מעדי התקנות,מניסיון.(אני מלוד).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
שלום לכולם,

מישהו היה ויכול להמליץ על עדי התקנות ברמלה, בגלל שאני מגיע מנתניה, שמעתי עליהם רק גברים טובים, אבל בכ"ז, אם מישהו היה והתקין שם. כמו כן, יש באיזור נתניה מתקינים אמינים עם ציוד איכותי (אני צריך לרכוש רדיו דיסק- פיוניר ורמקולים קדמיים+ אחוריים- אולי jbl).

תודה מראש למגיבים,

טל

:shock2: אתה בטוח שנכנסת לפורום הנכון?!?

תיקח בחשבון שהמלצה זה עניין של ייחוס, תמיד אפשר ליפול על מתקין ביום ה"לא נכון".

סה"כ אם קיבלת כאן ביקורות טובות זה טוב ויפה, רצוי כמו בכל דבר שקשור לרכב, להיות נוכח בשעת ההתקנה ולראות מה המתקין באמת עושה - זאת תמיד נקודת יתרון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לירון,אם אתה רוצה יש לי מישהו זול יותר ואמין יותר מעדי התקנות,מניסיון.(אני מלוד).

איך אתה קובע את רמת האמינות, או שמישהו אמין יותר מהאחר?

נראה לי כהערה מיותרת, אלא אם יש סימוכין שאינן משתמעים לשתי פנים.

לגבי "זול יותר" , רק לדאוג שהזול לא ייצא יקר, מעבר לכך, האם קיימות שתי הצעות מחיר,כך שניתן להשוות ולקבוע למקרה זה , שהאחר זול יותר?

תמוה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מצטער על הבוטות אבל - האמרה אומרת

זול מתחיל ב"ז"... (השלוש נקודות הן בכוונה כמובן).

וגל ידידנו הצפוני אמר פעם - אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות בזול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...