Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד אני רוצה רכב חדש (שנת 2-0-0-8) איך זה הולך אני הולך לחברה קונה ויוצא עם אוטו באותו יום או באותו שבוע?

או שצריכים לעשות הזמנה איך זה הולך?

תודה

פורסם

במידה והתגבשת בדעתך על רכב והחלטת לרכושו , אתה מגיע לסניף , יושב עם נציג מכירות , שם צ'ק\העברה בנקאית+חתימות על בקשה לרישום רכב על שמך וכו'.. את הרכב תקבל לאחר מספר ימים\שבועות (לפי תנאי החברה) בדר"כ לוקח כשבועיים לקבל רכב ואצל רוב החברות מתחייבים למקסימום של 15 ימי עבודה..

הזמנה זה רק לשריין רכב.. או במידה והרכב לא במלאי ויש צורך להמתין לכניסה של אוניה אז אתה שם מקדמה וביום שבו הרכב מגיע אתה כבר יכול לשלם את היתרה ורק אז מתחילה העבודה על הרכב (ביקורת איכות\רישוי\התקנות למיניהם כמו איתוראנים\עלוקה\חיישנים וכל מה שהזמנת בעצם..).

שיהיה בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

כשאתה מקבל בשעה טובה את הרכב, קח איתך חבר ותבדקו בסבלנות ס"מ אחר ס"מ את הצבע של הרכב. תן דגש מיוחד לאיזור הספויילר הקדמי, לחברים מההובלות יש נטייה לשפשף אותו בעת ההורדה מהמובילית.

באותה הדרך בדוק את פנים הרכב.

בדוק את התאמת מספרי השלדה והמנוע לרשום ברשיון הרכב.

צא עם רכב לנסיעת מבחן קצרה בדוק שהרכב מתנהג בצורה נורמלית, ההגה מיושר ושאין משהו חריג.

סיימת? אל תשכח שיש להריץ את הרכב.

תתחדש !

פורסם
נגיד אני רוצה רכב חדש (שנת 2-0-0-8) איך זה הולך אני הולך לחברה קונה ויוצא עם אוטו באותו יום או באותו שבוע?

או שצריכים לעשות הזמנה איך זה הולך?

תודה

איזה רכב בכוונתך להזמין?

יש רכבים שצריך להמתין להם שבועיים - שלושה, ויש כאלה שיגיעו לארץ בעוד 3 חודשים או, אפילו,חצי שנה.

בכללי : אתה מזמין את הרכב, משלם מיקדמה וחותם על ההסכם קניה (תקרא טוב את כל ההסכם, גם את האותיות הקטנות).

אם הרכב שהזמנת נמצא בארץ, ייקח בערך שבועיים עד השיחרור מהמכס, הרכבת אביזרים של ההתקנה המקומית והעברת טסט +קבלת המספר(כל זה לאחר ההשלמה של התשלום). כאשר תקבל את המספר תוכל לבטח את הרכב בחברת הביטוח.

תבדוק גם את המיגון הדרוש בביטוח מקיף ותרא האם מה שתקבל עם הרכב מספק את הביטוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב שאבא שלי רוצה לקנות הוא פיאט דובלו חדשה 2008 יש לכם מושג פחות או יותר כמה זמן צריך לחכות בשבילו ?

וממה צריך להזהר אם בכלל?

ועוד שאלה הדובלו החדשות 2008 מגיעות עם טורבו?

תודה

פורסם

אני לא מכיר רכב דיזל 2008 שבא ללא הטורבו.

גם פיאט דובלו מגיעה עם הטורבו.

ממה להזהר?

אולי צריך לבדוק שלא דפקו את הרכב בהורדה מהאוניה (אני מכיר כמה אנשים חשדנים שלקחו את הרכב החדש לבדיקת השילדה ושילמו 180 ש"מ במכון).

תקראו את מה שכתוב בחוזה לגבי מועד האחרון שבו אתם יכולים לבטל את ההזמנה וקלבל את המיקדמה חזרה.

כמו כן, מה ההתחייבויות של הסוכנות על מועד הספקה של הרכב (בדרך כלל הם נותנים לעצמם גמישות בעניין וכיסוי משפטי, אבל כותבים את זה בקטן).

על השאלה "מתי אפשר לקבל פיאט דובלו" הכי טוב יענו לכם בסוכנות.

תתעניינו גם האם אפשר לקבל הנחות או איבזור ללא תוספת תשלום (אם לא תשאלו - לא תקבלו).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדוק הכל- פעם לקחנו רכב ושצמנו לב שבורג תקוע בצמיג.

אם היינו שמים לב רק בבית, הצמיג היה עלינו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...