Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחיים ולכל הצוות - תודה רבה!

מקווים לראותכם גם באירועים הבאים.

אלון

נ.ב.

בקצב האירועים המטורף כבר שכחתי כמה כיף היה האירוע הזה שהיה מבחינתי חזרה לפעילות אחרי שנה + בה לא נהגתי לאחר השבתת הפז'ו 106 S16 הקודמת שלי. זה המקום להודות שוב לניר בורנשטיין שהפקיד בידיי את ה 106 ראלי שלו - מעשה אמיץ...

8):wink:

ואיך אפשר בלי תודה למישל שאפשר את כל האירוע הזה עם כל הצוות ובראשם קונדסון (אלון).

תודה,

אלון חלווה.

פורסם
נראה שהיה כיף! כל הכבוד!!!

רק איזה משפט קטן לגבי קטגוריה לרכבים ב5000 עד 7000 ש"ח לצעירים שצריכים להשתפשף לא היה ברור...

בברכה

נדב

אני מעריך שאהוד התכוון לפרוייקט ה - "אוטו-גראס" שעליו יכול להרחיב מן הסתם עופר שוורץ...

כי זה פרוייקט שהוא מעורב בו.

אלון

פורסם

נדב,

תרים טלפון לעופר - תקבל פרטים.

אני לא בטוח שכרגע עופר רוצה לפרסם מעבר למה שכבר כתב בעבר.

בגדול: "אוטו-גראס" הינו מירוץ עממי במסלול עפר אובאלי המיועד לכל המשפחה. (יש קטגוריות בהן מחוייבות להתחרות משפחות).

מדובר ברכבים ללא צורך בשיפורים למעט בטיחות בסיסית ביותר - כלוב פשוט, כסא, חגורה וקסדה.

אין צורך בפנסים, חלונות, מתלים וכו'.

בגדול - אתה יכול לקחת 106 1.4 ישנה - להוריד ממנה הכל לשים כלוב בסיסי (3000 - 4000 ש"ח), כסא בסיסי (1000 - 1500 ש"ח) וחגורה (1000 - 1500 ש"ח) וזהו - אתה יכול לעלות על המסלול. כל פעם יש מספר רכבים על המסלול בדומו ל"ראלי-קרוס". זה מה שאני יודע... מעבר לזה - צריך לדבר עם עופר.

אני יודע שהנושא הוצג ליוסי ניסן - ושיש כבר עמותה קיימת ומה שמעכב זה שאין התאחדות!

אלון.

נ.ב.

עוד דבר, למיטב הבנתי זה פרוייקט שעופר שוורץ, דב וורנר וישראל הלפרין יזמו ורוצים להרים בין היתר לזכרו של שמחה שהיה אף הוא מעורב בפרוייקט בתחילת הדרך.

אלון

פורסם

עוד דבר,

עלות רכבים בסיסיים בספורט הזה בחו"ל (משומשים כמובן),

נעה סביב ה 1000 - 1500 אירו לרכב.

מחיר נמוך לכל הדעות בכדי להכנס לתחום נהיגה תחרותית ברכב.

כמובן - גם פה כמו תמיד -העלות האמיתית היא האחזקה - למרות שפה היא קטנה מאוד...

יחסית...

אלון

פורסם

חיים,

סרטון טוב מאוד,

ממוקד למידע ומפרט על האירוע.

צריך להודות לכל המתנדבים שהגיע לתמוך באירוע, הבודקים הטכנים, המרשלים, העוזרים, וכמובן - המשפחות והנשים!!!

לגבי ה"אוטו-גראס",

המידע יועלה ויופץ לכשנגמור את ההכנות (וזה יהיה בקרוב),

אני לא אוהב ורוצה להראות חצי עבודה,

ככלל,

הנושא יוצג בכינוס היסוד, עם תקנון מסודר (תקנון טכני, תקנון לקיום אירועים, תקנון לנהגים והסמכתם, תקנון העמותה), וכן יוצגו רכבים לדוגמה,

עפר שורץ

פורסם

אחלה סרטון,היה שווה לחכות...

תודה לחיים והצוות ותודה לדובי מילר שמאחורי המיזם המבורך

בברכה,

קובי כהן

• תוכן חדש...