Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני כשנה הייתי בנופש באילת וקיבלתי שם דו"ח חנייה על סכום של 100 ש"ח,הבעיה מתחילה בזה שהיה לי כרטיס חנייה מוצמד לחלון כחוק וכנראה הפקח לא שם לב ורשם לי את הדו"ח. כשראיתי את הדו"ח ישר ניגשתי באותו הרגע לעיריית אילת עם הדו"ח ועם הכרטיס חנייה ועם קבלה על כרטיס חנייה שמוכיחה את התאריך וזמן קנייה של כרטיס החנייה על מנת שיבטלו לי את הדו"ח,התשובה שקיבלתי מהפקידה הייתה: תמלא בבקשה תצהיר על כל מה שקרה ומה אתה בידיוק מבקש ואנחנו נעביר את הבקשה שלך ליועץ משפטי של העירייה וכמובן כך עשיתי ונסעתי לשלום. לאחר כחודש קיבלתי מכתב מעיריית אילת שמאשר שהם קיבלו את המכתב שלי ושהעניין שלי הועבר ליועץ משפטי ושאני צריך להמתין לתשובה,אני כמו ילד טוב חיכיתי לתושבה וכמובן שעברה כבר שנה ולא קיבלתי שום תשובה והדבר היחידי שקיבלתי זה הודעה נוספת על תשלום אותו הקנס על אותו הסכום.

אשמח לקבל מכם חו"ד מה עלי לעשות? ללכת לשלם את הקנס הזה של 100 ש"ח? או שעלי לבקש להישפט ולבוא למשפט עם כל ההוכחות שביידי? הבעיה היחידה שביגללה אני מפחד להישפט שהמשפט יערך בבית משפט באילת ואני גר במעלות שזה מרחק של 6 שעות נסיעה לכל כיוון לכן השאלה הנשאלת כאן במידה ואני כן רוצה להישפט אני יכול לבקש להישפט בבית המשפט השלום בעכו? כמו כן אני מאבד זמן עבודה וכמובן הוצאות נסיעה וכל זה על דו"ח של 100 שקל. מה אתם הייתם עושים במקומי???

בתמונה הראשונה זו הקבלה על כרטיס החנייה,בתמונה השנייה הכרטיס חנייה עצמו,בתמונה השלישית המכתב שקיבלתי לאחר חודש מעיריית אילת,בתמונה הרביעית הדו"ח החוזר שקיבלתי היום.

24072008045.jpg

24072008047.jpg

24072008048.jpg

24072008049.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תשמע אני במקומך הייתי לא הייתי משלם את הקנס מתוך עקרון.

אתה לא אמור לשלם את הקנס כי היה לך תו חנייה. תעמוד על שלך ואל תשלם את הקנס.

מצד שני תבדוק את האפשרויות שלך כמו איפה המשפט יהיה ( אם זה באילת , תוותר מיד ותשלם וזהו )

הפסד שעות עבודה וימי עבודה בסופו של דבר יצאו יותר מהקנס עצמו. (והרבה יותר מן הסתם )

פשוט המערכת היא "קצת" דפוקה ולא מתנהלת כמו שצריך ולכן דברים כאלו קורים.

באופן כללי זה יהיה אבסורד אם תצטרך להתרוצץ ממקום למקום ולהפסיד כסף רק בגלל הדו"ח הוא 100 ש"ח.

זה כבר לשיקול דעתך.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

יש אפשרות ליצור קשר טלפוני שוב עם המוקד המטפל בפניה?

לפני שאתה ממהר לשלוח בקשה להשפט או לרוץ ולשלם את הקנס, היתי מחפשת דבר ראשון מספר טלפון ישיר שבו ניתן להציג את הביעה מראשיתה עד סופה לפקיד האחראי באגף באילת (שוב), יכל להיות שתתבקש לשלוח את המסמכים שיש בידיך שוב.

(לא לשלוח את המקוריים) ובכך תחסוך לך זמן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לך עוד הרבה זמן עד ל28.9.

הייתי מנסה לשלוח מכתב רשום עם העתק של כל החומר שהראת כאן ליועץ המשפטי של עיריית אילת עם העתק למחלקת החנייה שלהם ומבקש לקבל הבהרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממש שיטת "מצליח" של עיריית אילת.

שמים דו"חות לאנשים שגרים באיזור המרכז וצפונה - וככה מבטיחים לעצמם שאנשים יעדיפו לשלם את הקנס מאשר לנסוע עד אילת להשפט.

ביזיון :?

כמו מישמש, גם אני לא הייתי משלם מתוך רמת העקרון - אבל כיוון שמדובר פה על נסיעות של 6 שעות כל כיוון, אובדן יום עבודה שלם (אם לא 2) - זה באמת קצת מסבך את העניין.

תנסה להגיש בקשה להעביר את המשפט מאילת לעכו, למרות שאני בספק אם יאשרו את זה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כבר ניסיתי פעם להתקשר לשם והתשובה שקיבלתי הייתה: העניין שלך בבירור אז תחכה לתשובה,התשובה היחידה שקיבלתי עד היום זה לשלם את הדו"ח מחדש.

הבנתי שאין מה לעשות אלא ללכת ולשלם את הדו"ח.

מה דעתכם ללכת עם העניין הזה לאמנון לוי/כלבוטק? אני בטוח שיש עוד אלפים כמוני שנתקלים באותה הבעיה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בשלב הראשון לפחות תשלח מכתב עם העתקים והוכחות שאכן אתה שילמת על החנייה, ותפרט בדיוק מה הבעיה , מתי זה קרה, איפה, והבעיות שלך לגבי המרחק , הפסד ימי עבודה וכו' כדיי שאולי יוכלו להתחשב בך.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

שלח מכתב חריף על הסחבת ליועץ המשפטי שלהם והעתקים לראש העיר דובר העיריה ומבקר העיריה.

מבטיח לך תשובה מהירה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כבר ניסיתי פעם להתקשר לשם והתשובה שקיבלתי הייתה: העניין שלך בבירור אז תחכה לתשובה,התשובה היחידה שקיבלתי עד היום זה לשלם את הדו"ח מחדש.

הבנתי שאין מה לעשות אלא ללכת ולשלם את הדו"ח.

מה דעתכם ללכת עם העניין הזה לאמנון לוי/כלבוטק? אני בטוח שיש עוד אלפים כמוני שנתקלים באותה הבעיה.

לדעתי האישית לא לוותר, מכיוון שאתה צודק ב 100%, יש איזה שהיא בעיה באחג מאגפי העירייה שכנראה גורם לעיגוב והמכתב שלך לא מגיע ליעדו ולא מטופל.

לשלוח שוב פקס, ואם צריך גם מכתב רשום (כך יש לך אסמכתה ביד שזה נשלח שוב פעם.

אם לאחר כל התהליך הזה לא הצלחת ליישר עם עיריית אילת את ההדורים תעבור שלב אחד הלאה ותערב את התקשורת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

**עידכון**

לאחר ששלחתי מחדש את כל הטפסים בצירוף מכתב חריף ביותר היום חזרו אלי מעיריית אילת ואמרו לי שהנושא בבירור ובטיפול ושעלי לחכות ולא לשלם את הדו"ח ושהדו"ח מוקפא ומה שנשלח אלי הביתה זה דו"ח חוזר שהמערכת שולחת אוטומטי.

עכשיו השאלה הנשאלת האם הדו"ח באמת מוקפא ושעלי לחכות לתשובה כמו שנאמר לי? או שהדו"ח חי וקיים במערכת ושהזמן מתקתק ולאחר איזו עוד שנה אני אקבל את הדו"ח עם פיגורים ותוספות וכשאני אנסה ליצור איתם קשר שוב הם פשוט יגידו לי שהם לא יודעים כלום ושאף אחד לא דיבר איתי ושהייתי צריך לשלם את הדו"ח?

תודה שוב לכל העוזרים!

פורסם

לא לשלם את הדוח שנשלח.

אמרו לך אם יחזרו אליך עם תשובה בנושא?

במידה ולא, צור עימם קשר שוב, וברר האם הנושא עדיין נמצא בטיפול.

מכיוון שלעיתים המערכת לא מסונכרנת אחת עם השניה שלא יווצר מצב שבו אתה תמתין זמן רב והדבר ישכח.

תזום ותצור עימם קשר שוב לאחר שבועיים שלושה.

שמחה שלא וויתרת ועמדת על זכויותך

ל'

פורסם

תבקש שישלחו לך בכתב (אפילו מזכר בכתב יד שלהם) לגבי מה שנאמר לך.

הם יכולים לשלוח לך בפקס, כך שהכל יהיה בידך מתועד בזמן אמת.

אתה זוכר בכלל את שם הפקיד/ה שדיבר/ה איתך ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נאמר לי שהעניין בבירור מול היועץ המשפטי ושעלי לחכות לתשובה ולא לשלם לבנתיים את הדו"ח ושהדו"ח מוקפא.

אני אנסה ליצור איתם קשר עוד כמה שבועות ונראה מה יהיה ואני אעדכן.

תודה לכלום!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

**עידכון**

היום סוף סוף קיבלתי תשובה מעיריית אילת וזה מה שהיה כתוב במכתב----> ראה תמונה מצורפת מטה.

לאחר בירור קצר עם העו"ד שלי הבנתי שאם אני אעשה עבירה דומה אך ורק באותו שטח השיפוט כלומר שטח שיפוט של עיריית אילת רק אז אני אקבל דו"ח אוטומטי. בקיצור אני שמח שהכל נגמר ככך ושלא ויתרתי גם אם זה היה רק 100 שקל לתשלום.

20082008080.jpg

• תוכן חדש...