Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מישהו רק יוכל למצוא הסבר מפורט איך מותחים ככה בד.

מישהו? משהו?

וואו זה מעצבן אותי איך הוא הצליח לעשות את זה כל כך יפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אבל מה הקטע .. התקנה כל כל מושקעת ושם רמקול זבל סיני ?

:wink:

זה היה בצחוק נכון ? , כי עד כמה שהבנתי יש לו דרייברים של לגאטיה

יש שם גם בחור עם 3 way אקטיבי מקדימה עם סקאןספיק פירלס ומידים של usher על 3 מגברים soundstream class a 5.0

. ה 7 אינץ של usher לפחות ככה אומרים טובים יותר מסקאנים רבולטור מה שבעצם הופך אותם למידים הטובים בעולם :-)

יש דרייברים מיד יותר טובים מאלו ומאלו גם יחד

בברכה יהודה

פורסם

lanos, אם אני הבנתי נכון, ע"מ למתוח ככה בד את צריך בד אלסטי ואקדח חום, אפילו פן. אלקנטרה, כיאה לעור מעובד, נמתח כמו גומי (עד גבול מסויים) בעזרת חימום (תחשוב על העור שלנו, כשהוא מתקרר, הוא "מתקשח" משהו, ובחום גוף רגיל הוא די אלסטי). בעזרת תפרים במקומות הנכונים, חימום והדבקה מתקבלת כזו רמת גימור

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ניר, דיברתי על הדרייבר עצמו בלי יחס לאיך שהוא נשמע במצב כזה או אחר כמו ברכב . ה usher 8945 לדוגמא , כן דומה מאוד לרבולטור , אך טוב ממנו בליאנריות שלו ובכללי טוב ממנו והוא אחד ה 7 אינץ הטובים ביותר אם לא הטוב ביותר . אני לא מבין למה אי אפשר להגיד ' אנשים אומרים ' , זה לא סתם אנשים , אלה מהנדסי סאונד שבדקו במיוחד אותו נגד הרבולטור במבחנים מקצועיים ביותר , שני האנשים האלה , ששמם אציין בערב כי אני מדבר מהפלאפון , ואתן קישור למאמרים , אומרים שהאשר פשוט טוב יותר . ואם הרבולטור לא ה 7 אינץ הטוב ביותר כמו שמישהו אמר , אז מה טוב ממנו ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

רק אני לא הבנתי למה הלוח מחווניום שלו נמצא באמצע, ומה הקטע בזה שהמסך עוד מסתיר אותו כשהוא פתוח?:lol:

בהחלט אחת העבודות היפות.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
תקרא את התגובות שם , יש שם מישהו ששאל אותו את אותו הדבר בדיוק .

תודה למי שענה.

דיפורס, אתה יכול לפחות להכווין אותי לעמוד (יש שם איזה 12...)?

תודה!

מצטער על העצלנות - אבל אם ראית את זה אז בטח תוכל למצוא את זה יותר מהר ממני, אני גם אנסה יותר מאוחר בערב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ניר, דיברתי על הדרייבר עצמו בלי יחס לאיך שהוא נשמע במצב כזה או אחר כמו ברכב . ה usher 8945 לדוגמא , כן דומה מאוד לרבולטור , אך טוב ממנו בליאנריות שלו ובכללי טוב ממנו והוא אחד ה 7 אינץ הטובים ביותר אם לא הטוב ביותר . אני לא מבין למה אי אפשר להגיד ' אנשים אומרים ' , זה לא סתם אנשים , אלה מהנדסי סאונד שבדקו במיוחד אותו נגד הרבולטור במבחנים מקצועיים ביותר , שני האנשים האלה , ששמם אציין בערב כי אני מדבר מהפלאפון , ואתן קישור למאמרים , אומרים שהאשר פשוט טוב יותר . ואם הרבולטור לא ה 7 אינץ הטוב ביותר כמו שמישהו אמר , אז מה טוב ממנו ?

1. אני לא מקבל טענה של "בכללי טוב ממנו", כי עפ"י נתונים דווקא הסקאן-ספיק מצטיין יותר.

2.אתה לא ציינת מי טוען מה, וקישור למאמרים, אמרת "אנשים אומרים", ואני דווקא ממאמרים שאני קראתי, ודיונים על הנושא הזה בדיוק דווקא קיבלתי את הרושם ההפוך.

אנשים אולי טוענים שמדובר על אחלה תמורה למחיר, אבל עדיין תגובות מאנשים העוסקים בייצור רמקולים עפ"י הזמנות לקוח, שמשתמשים על בסיס יומי ברוב האלמנטים המוכרים במשך עשרות שנים, הם עדיין מעדיפים את האלמנטים של סקאן-ספיק על פני הUSHER.

בנוסף, יש גם עוד כמה יצרני דרייברים שהם ברמה מקבילה ומתחרה כמו סיז וSWAN ועוד.

ההשוואה בין USHER לסקאן-ספיק נעשת רק בגלל העובדה שUSHER לקחו דרייברים מאוד מסויימים של סקאן-ספיק ופשוט העתיקו אותם.

ובד"כ ההעתק תמיד נופל מהמקור הרי רמקול בסופו של דבר זה אחד ההמצאות הפשוטות ביותר ועדיין, עד שסקאן ספיק מצאו את השילוב בין עוצמת המגנט הספציפית, סוג הסליל המתאים מבחינת עובי הכבל,אורך וסוג החומר המתאים,סוג הספיידר,כמה קיפולים יהיו לו,מה יהיה עובי החומר, צפיפות החומר,כמה הוא יהיה גמיש, מבנה הבאסקט,מאיזה חומר לעשות אותו, ביציקה או בהלחמות,סוג הממברנה ,המבנה שלה, החומר שממנה היא עשויה,העובי שלה,,זמן הטיפול בממברנה (בד"כ מחשלים אותה בחום), צורת החריטה\תצורת הממברנה, סוג הסראונד(עובי,צפיפות,גודל,קימור).

וזה רק על קצה המזלג יש עוד מליון ואחד פרמטרים שמשפיעים על התוצאה הסופית.

בקיצור, זה שזה נראה אותו דבר זה ממש לא משנה כלום.

בפועל עד שסקאן-ספיק הוציאו את הרווליטור (ולאחרונה את האילומיניטור) לקח להם עשרות שנים של פיתוח,ניסויים וההוכחה היא ניצבת לאורך שנים.

under construction..

פורסם

אתה לא נח , ולא מסכים עם אף אחד בחיים . אני לא מבין , אני לא יכול להביא קישורים כי אני מהדפדפן של הנייד ונמצא בבסיס , אבל אל תדאג , ברגע שאחזור אני אפרסם מבחנים שגם ככה כנראה לא תסכים איתם עם איזה טענה כזאת או אחרת , על פי הנתונים היבשים ? מישהו אמר לי פעם שהמציאות שונה לגמרי מנתונים של דרייבר , זה היית אתה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

זה לא שאני לא מסכים אף פעם, אני פשוט מכיר לא מעט השוואות שנעשו עם הדרייברים הללו, ואת ההשוואה הזו בדיוק(SS -VS USHER) והתגובות הם שונות ממה שאתה מציין.

בנוסף, ההשוואות נעשו ע"י אנשים מאוד אמינים ואובייקטיביים.

להיפך, אני תמיד אשמח לקרוא מאמרים\מבחנים שהם אובייקטיביים, במיוחד על הנושא הזה ספציפי.

פשוט תבין, שאני קורא תגובה שאומרת :"יש אנשים שאומרים שUSHER טובים יותר מהסקאן-ספיק רווליטור בכלל פרמטר" או משהו כזה, התגובה המתבקשת היא מי הם בדיוק אותם אנשים? ואיך הם בדיוק בדקו את זה?

ואם ככה אז למה לעז#$^ הUSHER עולים עדיין פחות מחצי מכל אלמנט של סקאן-ספיק.

עד אז, לקרוא על "אנשים אומרים" זה מבחינתי שמועה לא מובנת.

ושאתה כותב :" הוא טוב יותר בליניאריות שלו ובכללי יותר טוב", ברגע שאני משווה נתונים יבשים אני מיד יכול להבין שמשהו לא מסתדר עם זה.

לא יכול להיות שתשווה 2 גרפים של הענות בין 2 אלמנטים שבהם יש הבדלים מהותיים(ספקטרום רחב יותר, גרף הענות שטוח יותר ועוד) ויש גם הבדלים על הנייר שהם מהותיים(FS נמוך יותר,XMAX גבוה יותר וכו'), ותגיד לי שזה שמקבל את כל הנתונים היבשים הפחות טובים- הוא זה שהוא טוב יותר.

נכון, האוזן שלנו לא שומעת נתונים יבשים, אבל על פניו זה פרמטרים שכן משתמשים בהם על מנת להשוות בין אלמנטים.

יכול מאוד להיות שאולי לי אישית, בטעם האישי שלי זה לא ימצא חן, ודווקא בעינייך כן- הכל יכול להיות.

זה כמו שאני לא אוהב את סגנון הדרייברים של פוקאל, אבל אני יכול להגיד שוופרים של האוטופיה בריליום הם מעולים וטובים יותר מהרבה דרייברים אחרים ששמעתי בחיים שלי, יורדים יותר נמוך,מהירים יותר,מדוייקים יותר, אבל עדיין, לטעמי האישי זה פשוט לא הסגנון שלי.

וזה אני אומר אחרי ששמעתי כמה סטאפים עם הדרייברים האלו, וב95% מהמקרים לא אהבתי אותם לחלוטין, ולבסוף על מגבר מסויים זה היה נשמע פנטסטי.

אז הכל יכול להיות.

יש הבדל בין טעם לבין השוואה מקצועית בין 2 סוגי דרייברים.

כפי שכבר אמרתי, הUSHER הם רכיבים מעולים, ונותנים תמורה פנטסטית למחיר, אבל מהשוואת שאני מכיר + חוו"ד של אנשים שמתעסקים בזה על בסיס יומי כבר עשרות שנים אני יודע שסקאן-ספיק עולה עליהם בכל פרמטר, שיהיה לך זמן פנוי, אני אשמח לראות מאמר\מבחן כזה או אחר בנושא זה.

תאמין לי, שאני אשמח להיווכח אחרת.

under construction..

פורסם

DIFORCE יש המון יצרנים סיניים שמעתיקים תכנונים של אחרים , אם משום שהם עבדו בייצור תחת רשיון ואם כתוצאה מדברים אחרים . יש מעט מאוד חברות סיניות שהתברגו להיות היי אנד . בד"כ הם ממלאים את הטבלה בTOP VALU FOR MONEY , ולא בתור הכי טובים . וזה כולל כמעט את כול הספקטרום של האודיו בייתי מDAC ועד מגברים מסוגים שונים ועד רמקולים . USHER לא נכללים בטופ של הסינים

ולגבי מי כן , תחשוב על ATC למשל , ויש כמה חברות אירופאיות איזוטריות ששמעתי שהדרייברים שלהם הם TOP NOTCH מכול בחינה אחרת , לא יודע כי הן עולות הון תועפות ונמכרות בבודדים , כי אני אפילו לא שמעתי עליהן יותר מאשר איזכור אחד או שתיים מיוזרים שאני מעריך בפורומים שונים

בברכה יהודה

• 8 חודשים מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...