Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר רכשת - מה זה משנה מה נגיד? :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה רכב נחמד מאוד.

הגירסה הידנית חסכונית זריזה ובאופן יחסי אמינה.

בכל מקרה הרכב לא ספורטיבי, תיזהר בסיבובים!!!

תתחדש.

העזר בשורת החיפוש למידע נוסף

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אתה מחפש שניתן לך חיזוקים לאחר המעשה?

לא ניתן...

דבר בשם עצמך..

לפותח האשכול- קודם כל תתחדש

רכב מצויין, לדעתי עשית בחירה טובה.

תהנה וסע בזהירות 8)

פורסם

תודה רבה תאמת שרק חסר רישיון ואני אסע בזהירות...

ורציתי להתייעץ איתכם כל הריפודים שלו הבוקסות ממש לא יפה אני רוצה להחליף את זה אבל המחירים ממש גבוהים..יש לכם מקום מומלץ אולי איפה אפשר להחליף??

וגם לקנות רדיו דיסק

פורסם

רדיו דיסק אפשר לקנות אפילו באוטו דיפו. השאלה מה אתה רוצה וכמה מוכן לשלם. יש פה פורום אודיו, אני מניח שהם יוכלו לתת לך יעוץ בקשר למערכת לרכב.

בקשר לריפוד, אולי במקום להחליף פשוט תשים כיסויים. יש מבחר כיסויים מאוד יפים, אפילו עור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם רעיון תודה רבה(:אתה יודע מה המחירים נעים??

אה ועוד שאלה ראיתי קולט עם צורה שונה מאוד יפה..עגלגלה יותר זה הקולקציה החדשה של שנת 2000 במקרה?

פורסם

סט כיסויים פשוט עולה בערך החל מ-200ש"ח, אבל אפשר למצוא יפים.

תבדוק מבחר באוטו דיפו, אני בטוח שתמצא משהו מתאים בשבילך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...