Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו בתהליכי מכירה של האודי הנוכחית (לא לחוצים כי אנחנו מאוד אוהבים את האוטו והוא דיי עונה על הדרישות, אבל מעוניינים לעלות קצת בשנתנון).

מחפשים רכב משפחתי שיכנסו בו 5 אנשים במקרים מסויימים אבל בד"כ עד ארבעה, מנוע נורמלי - מ1.8-2.0 ומעלה אבל לא ברמה שיאכל דלק בצורה מוגזמת אלא משהו כמו האודי ופחות.

יש לנו במשפחה נסיונות של כמעט אך ורק מכוניות גרמניות, וההורים שלי די נעולים על רכב גרמני, אבל אני רוצה לראות עוד אפשרויות...

בנתיים חשבתי על גולף מנוע 2000 ומעלה כי שמעתי שלא חסר לה כוח והיא אפשרית לנסיעה של 5 אנשים, אבא שלי חושב על משהו בסגנון הA6 (כרגיל)...

עוד משהו חשוב הוא שהרכב חייב להיות אוטומטי (אמא...).

תודה לעוזרים...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

תתפשרו על A4? :) לגולף 2.0 יש 115 סוסים, חזקה היא לא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

איזה גולפים ואיזה A4 אפשר להשיג במחירים האלה ?

אני שואל את זה במיוחד בגלל הA4 כי לאודי יצא לי לראות עם השנים שאין כל כך שוק ובד"כ מוכרים אותם מתחת למחירון (להוציא אולי את הA3)

אני לא מחפש אוטו חלש כמו פולו 1.4 של חבר או אקסנטים ושטויות למיניהם אבל גם לא איזה 200 כ"ס שתאכל אותי בדלק...

פורסם

ב50K לא תמצא A6 חדשה יותר מהרכב הנוכחי שלך.

מה שכן יכול להיות טוב ,זו פסאט ממודל 2000 עם מנוע 1800 עם או בלי טורבו.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

תתפלא הייתה לי הצעה לA6 שנת 2001+- לא זוכר בדיוק עם איבזור גבוה אני חושב 2.8 או 2.4 משהו כזה ב55K, מבנאדם שקנה אחת חדשה, לא יכלתי לקחת אותה כי עוד לא מכרתי את שלי...

פורסם

אל תשכח את עלות האחזקה של מנועי הV6 האלה :shock:

לצורך העניין יש לי חבר עם A6 2002 2.7 BTURBO הוא נאלץ לבצע טיפול גדול +טיימינג , עלות הטיפול היה 6000 ש"ח(!!).

כך שגם מבחינת תצרוכת דלק הן מאוד בזבזניות.

לעומת זאת הפאסט גם רכב גדול וגם עם מנוע 1800 מוגדש או לא ,הוא רכב סביר עד טוב מבחינת צרכיך.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

לא דיברתי על טיפולים מההתחלה, יש לי איך להסתדר מבחינת חלקים טיפולים ועבודה מקצועית במיוחד ברכבי VAG ולכן זה לא מעניין אותי... עוד דבר, ה2.7 ביטורבו הוא אוטו מאוד חזק (יחסית למה שרואים בארץ) ובטוח שהוא יטחן דלק, אבל הוא לא נכנס לתקציב...

עוד אופציה שחבר עניין אותי, איזה בימרים נכנסות בתקציב הזה עם מנועים כמו שציינתי עם שנתון של מעל 95 ?

• תוכן חדש...