Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני חיפשתי את הפיקסו הקצר.

כאשר שאלתי באחת הסוכנויות האם ידוע להם על פיקאסו קצרות שנמכרו בעבר, נאמר לי שיובאה לארץ רק אחת (שהם יודעים עליה) ששימשה את האישה של אחד הבכירים.

הרכב נמכר ואין להם מושג איפה הוא היום.

אישית אני מאוד סולד מהעיצוב של הפיקאסו הרגיל (7 מוש') אך את העיצוב של הקצרה אהבתי.

לצערי, ככל הנראה לא ניתן להשיג בארץ.

לגבי ה-3008, הוא לא דומה לפיקאסו.

יש לנו כזו, רכב מדהים (לדעתי) עם ניהוג מצויין על גבול הספורטיבי אבל מבחינת מרווח פנים הוא לא משתווה לפיקאסו.

אם כבר אז הייתי חושב על ה-5008.

ראשית, אין 3007 אלא אכן, 3008. אין בה את ה"גבעה". ראיתי היום.

ב - 5008 ישבתי והיא פחות נוחה לי מהפיקאסו שלי. חוצמזה, אני מנסה לעבור לרכב 5 מושבים, אז מה יועיל לי אם אחליף הפיקאסו הגדולה ב - 5008 (7 מושבים)?

באופן אישי אני חושב שהפיקאסו הגדולה מדהימה בעיצוב. מקווה שיחלפו כמה שנים עד שישנו אותו...

פורסם

למה אתה מעוניין לעבור לחמישה מושבים אם אתה אוהב את העיצוב??

מבחינת משקל, אין כל כך הבדל..

לגבי ה-3008, אני ממליץ בחום (הנהיגה בו פשוט חוויה).

פורסם
למה אתה מעוניין לעבור לחמישה מושבים אם אתה אוהב את העיצוב??

מבחינת משקל, אין כל כך הבדל..

לגבי ה-3008, אני ממליץ בחום (הנהיגה בו פשוט חוויה).

האוטו הגדול שותה דלק בלי הכרה.

מאמין שרכב קטן יותר, יהיה גם חסכוני יותר.

פורסם

לגבי הפיקסו 5 מוש', זהו בבסיסו אותו הרכב עם הבדלי משקל לא גדולים.

אני מניח שההבדל בצריכת הדלק זניח, אך ככל הנראה לא תוכל לבדוק את זה מאחר ואין כאלו בארץ (בטח לא עם גיר רובוטי).

אגב, שלך עם גיר רובוטי או אוט'?

הרובוטי אמור להיות חסכוני באופן יחסי (עדיין רכב גדול).

מה צריכת הדלק שלך?

לגבי 3008 (אם הגודל מספק אותך) הצריכה לא רעה בכלל.

עירוני 10.5 ק"מ/ל.

בנסיעה מחיפה לאילת ובחזרה הרכב הציג צריכה של 14 ק"מ/ל וזאת עם רכב שמלאו לו קצת יותר מ-1000 ק"מ ובמהירויות של 130 קמ"ש (לא בדיוק מהירות חסכונית) :wink:

• תוכן חדש...