Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינו לפני, נכון להיום הגרנדה פונטו במבצע כדאי ביותר בפחות מ- 100K אתה מקבל רכב יפייפה(טעם אישי) ומאובזר לחלוטין הגרנדה פונטו כמו הפנדה מאוד מצליחים באירופה, בנוסף יש גם את הסוזוקי סוויפט והסקודה פאביה שגם הם רכבים מומלצים לבדיקה.

:fadein:
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צ'מפיון נותנים שנתיים אחריות, כפי שנהוג באירופה (שם צריך להוסיף כסף עבור השנת אחריות השלישית).

לא מעניין מה נהוג באירופה, אצלנו בישראל רוב המכוניות מקבלות 3 שנות אחריות (מלאות) - גם אלו שמגיעות מאירופה (אלא אם צרפת לא נמצאת באירופה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, ככה נהוג באירופה וכך צ'מפיון נוהגים בעצמם.

יכול להיות שתמורת סכום סימלי תקבל שנת אחריות שלישית - שווה לבדוק.

נ.ב,

שנינו יודעים מדוע לובינסקי נותנים 3 שנות אחריות (זה לא היה 4 שנות אחריות בעבר?)...

:wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תדייק - בסיאט ובפולקסווגן הם דורשים תוספת על צבע מטאלי (בין 1500 ל-2000 ש"ח)...

בשקודה צבע מטאלי הוא ללא תוספת תשלום.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כדאי לך לקנות מהם את הרכב, וכדאי גם שתעביר בעלות. עדיף שזה יהיה על שמך לכל צרה שלא תהיה. זה לא ישנה כלום בעת המכירה.

בנוגע לרכב עבורם- כמו שהמליצו לך כדאי סופר-מיני ולא משפחתית. מומלץ שיעשו נסיעת מבחן על סוויפט, מזדה 2, פאביה וכדומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איציק, ככה נהוג באירופה וכך צ'מפיון נוהגים בעצמם.

יכול להיות שתמורת סכום סימלי תקבל שנת אחריות שלישית - שווה לבדוק.

נ.ב,

שנינו יודעים מדוע לובינסקי נותנים 3 שנות אחריות (זה לא היה 4 שנות אחריות בעבר?)...

:wink:

עכשיו אתה מדבר סתם כמו איש מכירות.

(כן, פעם זה היה 4 שמורכבות מ-2 של היצרן ועוד 2 חלקיות של היבואן. עכשיו 3 מלאות של היצרן !).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, נריב? :-D

ובנימה רצינית יותר - כנראה שלכל יבואן יש את הנהלים (או ההנחיות שהוא מקבל מהיצרן)...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני צריך לעשות להם הכנה מנטלית כי הם מקובעים על הקונספצייה שכל מה שלא 1600 ו4 דלתות לא בא בחשבון

למרות שלצרכים שלהם ברור שמספיק סופר מיני מאובזרת.

רק הזכרתי מזדה 2 וישר הגיבו שזה נראה קטן מידיי.

השלב הבא זה לקחת אותם לאולם התצוגה ושיעשו נסיעת מבחן.

נהג ותיק

פורסם

תגיד להם שקניית מכונית קטנה יותר תגרור חסכון ניכר בעלויות (גם בקנייה וגם באחזקה). אם לא ישפיע עליהם - שיקנו משפחתית, מה אכפת לך (אבל לא 307 שמוחלפת ממש בימים אלו).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כדאי לך לקנות מהם את הרכב, וכדאי גם שתעביר בעלות. עדיף שזה יהיה על שמך לכל צרה שלא תהיה. זה לא ישנה כלום בעת המכירה.

בנוגע לרכב עבורם- כמו שהמליצו לך כדאי סופר-מיני ולא משפחתית. מומלץ שיעשו נסיעת מבחן על סוויפט, מזדה 2, פאביה וכדומה.

למה שזה לא ישנה?

פחות יד = יותר כסף, לא?

פורסם

לגבי הביטוח של מאזדה 3, אם אחד הבנים הוא נהג חדש אני מציע לך לבדוק את מחירי הביטוחים.

אחותי הוציעה רשיון לפני מספר ימים והביטוח חובה + מקיף על מאזדה 3 יוצא יותר מ10K!!! שזה הוספה של למעלה מ6K למחיר שאמא שילמה עד עכשיו (נהגת יחידה מעל 50)

אין לי מושג לגבי מחירים של רכבים אחרים אבל כדאי לבדוק את זה כי לדעתי זה מחיר לא נורמלי בכלל!

פורסם

הבן שלי הוא לא נהג חדש אלא רק צעיר מתחת לגילך 24. נוהג כבר כמעט 5 שנים.

עלויות הרצח זה לנהגים חדשים.

שאלתי את הסוכן שלי וגם בדקתי באתר של ביטוח ישיר, והעלות היא כ2200 לחובה ו3500 למקיף.

נהג ותיק

פורסם

אם נחזור לשאלה מה כדאי לקנות, אז 308 לא יהיה לפני ינואר 2009, וכעט הם מוכנים להוריד במחיר על 307

שיש להם במלאי שזה רק הדגם המפואר.

אם יקנו בהנחה משמעותית אז נראה לי שזה דיל טוב. יש סיבה למה לא ??

נהג ותיק

• תוכן חדש...