Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה פעמים שמעתי שברכב שלי אין תגובת דוושה טובה (בגז כמובן), השאלה שלי ממה זה נובע ואיפה כדאי להתחיל בשביל לתקן את העניין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כבר כמה פעמים שמעתי שברכב שלי אין תגובת דוושה טובה (בגז כמובן), השאלה שלי ממה זה נובע ואיפה כדאי להתחיל בשביל לתקן את העניין.

שמעת או שאתה חש בזה ?

בכל מקרה ל-106 S16 תגובת דוושה מצוינת, בטורים נמוכים היא לא מצטינת

ניתן לשפר במעט את התגובה באמצעות ווסת דלק בעל ערך גדול או יותר וניהול מנוע שונה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
כבר כמה פעמים שמעתי שברכב שלי אין תגובת דוושה טובה (בגז כמובן)

ממי בדיוק שמעת?

באופן כללי על ה-106S16 או באופן ספציפי על זו שלך?

:shock:

MCS 2008

פורסם

תבדוק את איכות הדלק שאתה ממלא. ישנן תחנות דלק אשר מוהלות במים. קרה לי שמילאתי בתחנה כזו והאוטו ממש לא סחב, יחסית לאיך שהוא בד"כ כשאני ממלא דלק בתחנה הקבועה שלי.

יש מצב גם לפילטר אוויר סתום ומלוכלך

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

אני מתכוון שהתגובה שלי לא טובה ביחס לS16 אחרת ובכלל שנותנים גז בסרק אז המחוג לא טס למעלה אלא יש לו שבריר של שניה שהוא משתנק כזה. לכן אני שואל לא איך לשפר אלא איך לישר קו ולהגיע לרמה של סטנדרט. את התגובה חשתי שיש הבדל אדיר בין המכוניות ובכלל כרכב שאמור להיות עם תגובה טובה מרגישים ישר את התגובה החלשה גם ללא השוואות.

in the face

with a chair

פורסם

זה הישור קו הבא שאני רוצה לעשות ומנוע צעדים, רק נראה מה קורה עם הראש מנוע מחר.

in the face

with a chair

פורסם

אני מציע שלפני שתלך על כל הפתרונות הגרנדיויזיים שהציעו לך כאן פשוט תבדוק את הכבל גז , תבדוק אם הוא מתוח מספיק , יתכן וכאן הבעיה שלך .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...