Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רעיון מקורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוברו המשפחתית ניגנבה- בעוד כחודש אקבל מהביטוח כ-20000- שח אוכל להוסיף עוד כ-5000 אני צריך רעיון לרכב לשנה עד שתשתחרר קרן הישתלמות שאוכל למכור אותו בקלות שההפסד במכירה יהיה קטן הרכב צריך לשנע אותי עם המשפחה 5 נפשות וחייב להיות מסוגל לגמוע מרחקים-כל רעיון יתקבל בברכה-(מבקש לעשות סיעור מוחות בין חברי הפורום)-תודה רן.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הסוברו המשפחתית ניגנבה- בעוד כחודש אקבל מהביטוח כ-20000- שח אוכל להוסיף עוד כ-5000 אני צריך רעיון לרכב לשנה עד שתשתחרר קרן הישתלמות שאוכל למכור אותו בקלות שההפסד במכירה יהיה קטן הרכב צריך לשנע אותי עם המשפחה 5 נפשות וחייב להיות מסוגל לגמוע מרחקים-כל רעיון יתקבל בברכה-(מבקש לעשות סיעור מוחות בין חברי הפורום)-תודה רן.

אני חושב שזה צריך להיות בפורום ייעוץ לקניית רכב .....

סתם דעתי .. לגבי הרכב..

לדעתי אין הפסד רב בקניית רכב במחיר זה ... אין הרבה ירידת ערך ..

לאוטו משפחתי במחיר הזה הייתי הולך על בראבה או על מונדאיו .. אבל לא בטוח לגבי ירידת הערך ..

רכבים ללו איכותיים למשפחת .. וגם קונים אוטו טוב בזול ומוכרים בזול ..

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני במקומך קונה מאזדה 323 (אמרת שחשוב לך שלא יהיה איבוד ערך של הרכב, ולכן הבראבו והמונדאו נופלות בסעיף הזה) היא אמינה ויכולה לגמוע מרחקים.

פורסם

אם אתה רוצה רעיון מקורי...

קח הלוואה גישור ע"ח קרן ההשתלמות וקנה את רכב חלומותיך כבר היום.

סביר שעלות הריבית תהיה נמוכה יותר מקניה-יישור קו-מכירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחת המכוניות שאני פחות אוהב היא הדייהסו אפלאוז

אבל האוטו הזה שומר על הערך שלו בצורה מעוררת קינאה!

המחיר מתחיל בערך ב15000 לGLI ידני מ90

ומגיעה לכ30000 לGLI ידני מ96.

בדקתי רק את הידני אבל אתה יכול ליבדוק דגמים אחרים פה:

http://luach.ynet.co.il/SearchIn.asp?Z=C&TZ=MhValue

יובל

פורסם

אם צריכת דלק לא מפריעה לך אז אני מציע אאודי 80 שנת 91-93.

גם אוטו גדול שיספיק לכול המשפחה וגם מאיץ וסוחב כמו גדול.

וגם עולה בסביבות ה20-22 אלף.

כאחד שקנה אאודי 80 שנת 92 אני יכול להגיד שמבחינת ביצועים ואמינות אני מבסוט.

צריכת דלק זה כבר נושא אחר, אבל אם לך זה לא כול כך מפריע? אז לך על זה

• תוכן חדש...