Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתעניין מזה מספר שבועות על קניית יונדאי גטס 2006 מחברת ליסינג. אחרי בדיקה מקיפה של מספר חברות:באדג'ט, ניוקופל, אלדן, אלבר, אוויס, סע-גל וקל-אוטו התברר לי שהמחירים כמעט זהים (אחרי הנחה וכו' וכו'). שאלותיי הן: 1. האם למשהו יש נסיון חיובי או שלילי באחת מחברות אלה? 2. האם למשהו ידוע איזה חברה מטפלת ברכבים הכי טוב ובמוסכי היבואן? 3. האם משהו יודע למי כל חברה מעמידה את צי הרכב שלה. (לגודמא: צבא מול חב' הייטק וכו').

בתודה רבה.

פורסם
שלום לכולם.

אני מתעניין מזה מספר שבועות על קניית יונדאי גטס 2006 מחברת ליסינג. אחרי בדיקה מקיפה של מספר חברות:באדג'ט, ניוקופל, אלדן, אלבר, אוויס, סע-גל וקל-אוטו התברר לי שהמחירים כמעט זהים (אחרי הנחה וכו' וכו'). שאלותיי הן: 1. האם למשהו יש נסיון חיובי או שלילי באחת מחברות אלה? 2. האם למשהו ידוע איזה חברה מטפלת ברכבים הכי טוב ובמוסכי היבואן? 3. האם משהו יודע למי כל חברה מעמידה את צי הרכב שלה. (לגודמא: צבא מול חב' הייטק וכו').

בתודה רבה.

נסה לחפש אופציה פרטית.

עדיפה בהרבה.

פורסם

א. תודה.

ב. למה כ"כ עדיף פרטי, אני אחד שלא מבין ברכבים ובמצב היום שמסתובבים כ"כ הרבה נוכלים, חברת ליסנג מעניקה אחריות וכתובת ברורה לפניה לכן אני הולך על קנייה מליסנג.

פורסם

מצטרף להמלצה על "אלדן", אך מוסיף שבדרך כלל רכבי סופר מיני אחרי השכרה/ליסינג הם השחוטים ביותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איציק למה אתה נותן יד ולגיטימציה לתופעת הליסינג המרשעת?

הרווח הגדול של חברות הליסינג הוא בעיקר כאשר החברות השקרניות האלה מוכרות את הרכבים השחוטים\גמורים\הרוסים\משוקמים שלהן לאנשים תמימים כמוך.

אוטו מחברת ליסינג אף פעם לא יהיה במצב שאתה מצפה ממנו להיות, ואל תתפתה למחיר הזול כי בסוף תשלם ביוקר.

למה שלא תבחן אופציות משנתונים קצת יותר נמוכים, אבל תאמין לי הן יהיו במצב טוב יותר מרכבי הליסינג השטניים.

פורסם

בתור לקוח פרטי, אני מציע לך לבדוק בטרייד אין במוסכים למשל (שתי האיביזות שהיו ברשותנו, נמכרו במצב סבבה לגמרי, עם בקושי 12000 ק"מ לשנה..).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

וואלה אני יגיד לך תכלס יש לי אוטו פרטי ואוטו ליסינג של אבא שלי

הנהיגה בהם שונה

באוטו הפרטי אתה פוחד לילחוץ על הגז

ובליסינג אתה לא יודע מזה לילחוץ על הגז

בעקרון אבא שלי שומר על האוטו כמו חדש אולי לא בודק לו שמן ומים למה בתפקיד שלו אין לו כל כך זמן לעשות את זה

אבל יש כאלה ששומרים ויש כאלה שלא

פורסם

רכבי ליסינג זה כמו ריכבי שטח כביש , אנשים לוחצים על הגז עד שהם קורעים את המנוע , נכנסים איתם לשטח עם גטס כאלו זה יונדאי סנטהפה , בקיצר לאנשים אין רגש על רכבים של ליסינג , כך שתיקח יותר ברצינות את ההחלטה שלך כי רכב שבא מליסינג ידוע כרכב קרוע שזה באמת סימן שאלה ענק מה עבר עליו ואיזה יד נהגה בו.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
איציק למה אתה נותן יד ולגיטימציה לתופעת הליסינג המרשעת?

הרווח הגדול של חברות הליסינג הוא בעיקר כאשר החברות השקרניות האלה מוכרות את הרכבים השחוטים\גמורים\הרוסים\משוקמים שלהן לאנשים תמימים כמוך.

אוטו מחברת ליסינג אף פעם לא יהיה במצב שאתה מצפה ממנו להיות, ואל תתפתה למחיר הזול כי בסוף תשלם ביוקר.

למה שלא תבחן אופציות משנתונים קצת יותר נמוכים, אבל תאמין לי הן יהיו במצב טוב יותר מרכבי הליסינג השטניים.

החמור בכל תופעת הליסינג, שבתום 3 השנים, כאשר הרכב מיועד למכירה לפראייר התורן, הוא נמכר בערך בסכום שהוא נקנה, כתוצאה של ההנחות המפליגות שחברות הליסינג זוכות לקבל. (בדלק מוטורס סביב ה20-22% )

אי לך יוצא שהלקוח הפרטי מממן באופן חלקי לפחות את תופעת הליסינק, היות והוא אינו זוכה לשום פשרה בעניין המחיר.

פורסם
ומלבד זאת, שגרת הטיפולים בהם שערורייתית.

אתה מאוד אופטימי לגבי השגרה הזו.

בהרבה מקרים המילה הזו בכלל לא קיימת.

אגב בהרבה מקרים חברות הליסינג מוותרות על חלק מסויים\ כל האחריות, לתובת הנחה נוספת.

דיימנו לכם מתי רכב ללא אחריות ייכנס למוסך...

פורסם

אני חושב שחלק מהמגיבים הלכו קצת רחוק מדי...

קודם כל שגרת טיפולים נאותה הינה אינטרס של חברת הליסינג היות שהרכב הינו רכושה והיא מעוניינת לשמור עליו עד כמה שאפשר.

חברות הליסינג הגדולות לא מוותרות על האחריות לטובת הנחה נוספת.

אין להתעלם מהעובדה שרוכשי רכב משומש מדגמים מסויימים (למשל יונדאי גטס) כמעט לא יוכלו מצוא כאלה מידיים פרטיות.

אני אגב, לא אהסס לקנות רכב מליסינג אם אזדקק לרכב בתקציב ובדגם נתון, כפי שכבר אמרתי יתכן שברכב קטן הייתי נמנע.

בכל מקרה דבר שלא הייתי מוותר עליו בקנייה של רכב מליסינג היא בדיקה מקיפה של תחתית הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני חושב שחלק מהמגיבים הלכו קצת רחוק מדי...

קודם כל שגרת טיפולים נאותה הינה אינטרס של חברת הליסינג היות שהרכב הינו רכושה והיא מעוניינת לשמור עליו עד כמה שאפשר.

חברות הליסינג הגדולות לא מוותרות על האחריות לטובת הנחה נוספת.

אין להתעלם מהעובדה שרוכשי רכב משומש מדגמים מסויימים (למשל יונדאי גטס) כמעט לא יוכלו מצוא כאלה מידיים פרטיות.

אני אגב, לא אהסס לקנות רכב מליסינג אם אזדקק לרכב בתקציב ובדגם נתון, כפי שכבר אמרתי יתכן שברכב קטן הייתי נמנע.

בכל מקרה דבר שלא הייתי מוותר עליו בקנייה של רכב מליסינג היא בדיקה מקיפה של תחתית הרכב.

משהו קטן: האינטרס היחיד של החברות הליסינג, הוא לשמור איכשהו את הרכב, על מנת שיגיע לגיל 3.

במשימה זו רוב הרכבים החדשים מסוגלים לעמוד.

מה קורה אחרי זה,, זה דבר שהם לא מתעסקים.

• תוכן חדש...