Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 96 עם 140K

לא נסע הרבה יחסית לשנה שלו .

מה אתם ממליצים לבדוק או להחליף?

לוקח לרכב הרבה מאוד זמן להעלות את המהירות שלו ל100KM

לפני 3חודש הרכב היה הרבה יותר זריז ומהיר גם בהאצה.

מה אתם חושבים הכיוון ?

מה מומלץ לעשות?

תודה רבה

נתי.א

פורסם

שלום,

בדיקה ראשונית היא : קומפרסייה למנוע

אם הדחיסה תקינה , לבדוק תכולת גזי פליטה (תערובת ענייה או עשירה).

בדוק ושוב דווח לנו.

בהצלחה.

דוד

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בהמשך לדברי חברי, יש לבדוק שהקלאץ' אינו מחליק, יש לבדוק שהמנוע פועל "עגול" ,ללא זיופים. יש שהבדיקה תתבצע גם תחת עומס.

אם המנוע מזייף, יש לאתר למה, בעית הצתה, או בעיית הזרקה ולחץ דלק וספיקה, בעיה מכנית (להתחיל בבדיקת קומפרסיה ולח הפוך באם מגיעים למסקנה או חשש כזה) ,באם אינו מזייף בבדיקה במקום ואילו בנסיעה אכן קשה לו להגיע ל100 קמש (ואני מקווה שאתה לא מתכוון לרכב עמוס ומטען מלא, בעליות של הקסטל) אזי יש לבדוק שהאגזוז אינו סתום.

למען הספר ספק, הרי שמבחינתי, כל תקלה הקשורה איכשהו למערכת ההצתה ו/או ההזרקה, ו/או תקלה מכנית, קשורה היא לזיוף.

את האגזוז "הפרדתי" כדי להדגיש, שלא יהיה מצב לאפשרות כזו ואשר מוסכים לעיתים נוטים לשכוח לבדוק בדיקה פשוטה כזו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
בהמשך לדברי חברי, יש לבדוק שהקלאץ' אינו מחליק, יש לבדוק שהמנוע פועל "עגול" ,ללא זיופים. יש שהבדיקה תתבצע גם תחת עומס.

אם המנוע מזייף, יש לאתר למה, בעית הצתה, או בעיית הזרקה ולחץ דלק וספיקה, בעיה מכנית (להתחיל בבדיקת קומפרסיה ולח הפוך באם מגיעים למסקנה או חשש כזה) ,באם אינו מזייף בבדיקה במקום ואילו בנסיעה אכן קשה לו להגיע ל100 קמש (ואני מקווה שאתה לא מתכוון לרכב עמוס ומטען מלא, בעליות של הקסטל) אזי יש לבדוק שהאגזוז אינו סתום.

למען הספר ספק, הרי שמבחינתי, כל תקלה הקשורה איכשהו למערכת ההצתה ו/או ההזרקה, ו/או תקלה מכנית, קשורה היא לזיוף.

את האגזוז "הפרדתי" כדי להדגיש, שלא יהיה מצב לאפשרות כזו ואשר מוסכים לעיתים נוטים לשכוח לבדוק בדיקה פשוטה כזו.

בברכה

דני

בנוסף לחוות דעתם המוסמכת של חברי דוד בזילי, ודני זומרשטיין, ומשום שדני חברי שם את הדגש על אגזוז סתום, הייתי מתחיל תחילה עם בדיקה זאת שנראית כשולית , ובלתי אפשרית, אך נתקלתי בה לעתים תכופות.

יש לבצע בדיקה מקדימה על ידי מישוש ביד של קצה צינור הפליטה, באם הוא קר יחסית,הדבר מעיד על גזים שמתקשים להפלט החוצה.

חזור לדווח ולעדכו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מה הסיבה שגורמת לסתימת אגזוז ?

תערובת דלק עשירה שמקורה בנסיעות קצרות בעיר בהם חיישן הטמפרטורה משדר למחשב שהמנוע עדיין קר.

בברכה

צביקה

פורסם

פולו גולף שלום רב!

מכוניות מודרניות סובלות מממיר קטליטי שנסתם, עקב העשרת יתר בגלל חיישן טמפרטורה תקול, שמשדר פקודה למחשב הרכב, להעשיר למזרקים תוספת דלק, ולהגברת הסלד.

ביטול תרמוססט ברכבים אלה, ונסיעות קצרות, מקצרות את חיי הממיר שעדיין לא הגיעה לטמפרטורת מספקת, על מנת שחיישן למדה, יעבוד ביעילות מקסימלית.

בברכה

צביקה

פורסם

אם מותר לשאול, ומתוך סקרנות, מדוע החלטת שבדיקת הקומפרסיה, היא הראשונה שאתה בוחר לבצע?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חבל על הדיבורים בפילטר אוויר שלך יש מד כמות אוויר תנתק אותו ותעשה נסיעה אני מאמין שזה הבעיה תנסה:roll:

פורסם
שלום,

בדיקה ראשונית היא : קומפרסייה למנוע

אם הדחיסה תקינה , לבדוק תכולת גזי פליטה (תערובת ענייה או עשירה).

בדוק ושוב דווח לנו.

בהצלחה.

דוד

ממש אהבתי את ההודעה שלך

אני בשוק

אני אמשיך לקרוא ולראות מה קורה בהמשך

(עוד חדש לא נורא)

פורסם

סוג המנוע :זטה.

המנוע התחמם פתאום לא נגרם שוב נזק כי זה היה בחניה .

עכשיו השאלה שלי כזאת .

הוונטות לא נכנסות בכלל לפעולה .

גם לא בהפעלת מזגן .

איפה ממוקם היוניט מניפה?

ממש תודה

נתי.א

• תוכן חדש...