Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה עם מכשיר כזה הוא הפגיעות שלי - בתוך עמך אתה חי - והסיכוי לחזור ולראות שתלשו לך את המכשיר \ שברו את החלון בנסיון לתלוש אותו הוא גבוה

אגב.. לפי הדיאגרמה, כמעט כל המחשיר בתוך הרכב. החלק החיצוני הוא רק פתח הפליטה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע בכמה הדברצ'יק הזה יוריד את הטמפ'. אני מזמין אחד כזה רק כדי שאוכל לענות לכם על השאלה הזו :) אני בספק כמה זה אפקטיבי. אבל זה בטוח מוריד לפחות קצת. כמה קצת? קיוויתי שמשהוא פה יודע מנסיון.

עולה בערך $15 לפני משלוח.

פורסם

ראיתי את זה במציאות

זה מאוורר ממש קטן, לא משהו שיכול להשפיע יותר מלהשאיר חריץ בחלון (אתה בכל מקרה צריך להשאיר חריץ בחלון כשאתה שם את זה, כי זה מתלבש על החלון...)

רעיון עם פוטנציאל מעולה, ויישום לא משהו

פורסם

אין שם בורר עוצמה

ובכל מקרה, התא הסולארי שם ממש קטן, וככל הנראה לא מפיק הספק חשמלי שיכול לסובב את המאוורר מספיק מהר

וזו בעצם הבעיה

תאים סולארים הם יקרים

כדי להפיק הספק גבוה מתאים סולארים צריך גם הרבה שטח, וגם הרבה כסף...

מעניין למדוד את ההספק במוצא התא הסולארי של המאוורר הזה...

פורסם

לפני כ10 שנים הדבר הזה היה נמכר בארץ ואז אפילו ראיתי אותו על כמה מכוניות.

באמת קשה לגנוב אותו כי סוגרים את החלון עליו ומה שבולט החוצה הוא רק פתח יציאת אוויר צר וארוך.

הדבר הזה אמור לעבוד לא רע כי זה מוציא חלק מהאוויר הלוהט בזמן החנייה. אל תצפה שהאוטו יהיה מאוורר כאילו השארת חלונות פתוחים אבל הוא בהחלט יהיה לוהט פחות, באופן משמעותי, מאשר היה לולי המכשיר.

השאלה היחידה היא האם המערכת הסולארית אמינה וזה לא דבר שנזרק לפח אחרי חודש ועל זה יכול לענות רק מישהו עם ניסיון.

פורסם

היתה אצלי טמפרה בצבע כחול כהה. לאחר כמה שעות בשמש הטמפ' היתה מגיע 70 מעלות ומעלה.

לא ידעתי מה לשעות, ויום אחד חיברתי את המפוח של האיוורור דרך מפסק ופיוז ללא תלות בסוויצ'.

בשביל לא לגמור את המצבר במהירות הוספתי "נגד הספק" קטן.

אוורור חיצוני על מהירות ממש נמוכה היה מורגש , שוב הרכב לא היה קריר, איך לפחית היה אפשר לנשום.

השינוי במערכת חשמל בוצע בצמוד לשרטוט המקורי, והגדלתי את המצבר ל- 62 אמפר שעה.

בהצלחה

פורסם

אין כל ספק שאם נשווה את הטמפ, בין רכב שעומד בחניה בשמש כאשר חלונותיו סגורים לבין רכב זהה לחלוטין שעומד באותו מקום וזמן אך מתאפשרת/קיימת זרימה מסויימת של אויר מהרכב החוצה אשר מאלצת אויר בטמפ' הסביבה להיכנס אל הרכב במקום האויר שהתלהט. הטמפטורה שתשרור ברכב בו קיימת תחלופת האויר תהיה ללא ספק נמוכה יותר.

ההפרש בין הטמפרטורות יקבע עפ"י רמת התחלופה.

באופן אישי אני חושב שכל רמת תחלופה עדיפה על פני חוסר תחלופה מוחלט.

פורסם

תשאירו בערך 10ס"מ את החלון פתוח ,זה מוריד את הטמפ' מאוד!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני סבור שענית לעצמך,

השאלה היא העלות של המכשיר?

יש לך מוסג מהי?

ואופן ביצוע ההתקנה, האם גם הוא נכלל בחשבון, או שמא אפשרי להתקין בכוחות עצמך?

• תוכן חדש...