Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם יודעים אקסנט לא מצטיינת ב"ישיבה" טובה על הכביש ואני מעוניין לעשות את הרכב יותר יציב.

הגדלת מידת צמיגים לא באה בחשבון, מהסיבה הפשוטה שאסור לפי משרד הרישוי.

חשבתי לכיוון בולמים מוטות מייצבים וכו' אך אין לי שמץ של מושג מה אני צריך כמה יעלה והאם זה יועיל בכלל לרכב.

אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי.

תודה מראש

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב לעצמך עלויות, אחרת ינעל השרשור מחוסר תקציב

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אז כאן הבעיה שלי שאני לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל אני מוכן להשקיע משהו כמו 3 שקלים לנושא, נראה לי מספיק.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

למרות שהנושא די טחון כאן, אני במצב רוח טוב.

אם אין צמיגים טובים, באיכות מספקת - זה הזמן להחליף.

מעבר לזה, הייתי שם בולמ"ז בלבד, ספורטיבים. ומרענן את כל החלקי המתלה השונים. אמור לספק בתקציב הזה.

אביחי

פורסם

אביחי , כל זה ב3000 ש"ח?

על איזה אוטו בדיוק? אונו עם צמיגי 13" אולי.

סט צמיגים טוב כבר יעלה בסביבות ה1500 - 2000 ש"ח (מומלץ מאוד - שיפור מספר 1 , עוזר בהאצה , בלימה , אחיזה בפניות , חוקי לחלוטין ונחוץ לכל רכב שאמור ליהיות בטיחותי ובטח ספורטיבי).

אם סט צמיגים איכותי יש? (UHP ומעלה במצב טוב), השלב הבא הוא בולמים כמו שאביחי ציין.

אני קצת סקפטי שבתקציב הזה יכנסו לך גם בולמים , גם עלויות החלפה וגם ריענון כל חלקי הגומי שצריכים החלפה במערכת המתלים.

זה בעצמו ברכב שלי עלה בסביבות ה5.5 אלף. (וגם זה הכרחי לרכב בטיחותי , במיוחד אם לא נגעו בבולמים מהיום שיצא מהמפעל והרכב כבר עבר קילומטראז מכובד , כאשר מעל 100 אלף זה כבר מכובד אם יש ספק)

הגעת לפה? עכשיו תתחיל לחשוב על דברים כמו מוטות מיצבים וכו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם תקרא שנית, תבין שהתכוונתי לאחד מהם.

קוני אדום קיים לאסקנט, ולדעתי יכנס בתקציב. שאר הבולמ"ז יקרים במעט מהתקציב שלו. (אם להחשיב התקנה, כיוונים חלקים שונים).

אביחי

פורסם

מדובר בגאנט 13", אני מודע לכך שהחלפת צמיגים חשבוה אך לא מזמן קניתי את הרכב והצמיגים חדשים אז נחכה עם הצמיגים קצת.

אני חשבתי כבר על כל הנושא אבל אני ממש לא יודע כמה זה אמור לעלות.

כמה יעלו לי סט בולמים טובים? מוט מייצב?

האם הנמכת הרכב תעזור במשהו?

נ.ב

רק עכשיו שמתי לב התקציב הוא 3K שקלים (טעות כתיב בהודעה הקודמת)

פורסם

היום ביקרתי במוסך של חבר של אחי והוא המליץ לי על בולמים של מונרו, רציתי לדעת מה דעתכם על הבולמים האלה? וכמה אמורים לעלות רביעיה?

עוד שאלה שמטרידה אותי אם אני מחליף בולמים אני צריך להחליף גם קפיצים או שאין קשר בניהם?

תודה וערב טוב

פורסם

למונרו יש כמה סדרות, הם יכולים לתת לך תמורה טובה למחיר, לא יותר מזה. ברר על איזה סדרה חבר שלך דיבר.

קפיצים מאוד קשורים לבולמ"ז רצוי מאוד להחליף ביחד עם הבולמים. אבל זה לא יספיק בתקציב שלך.

אביחי

• תוכן חדש...